35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Kkisia, ale Ty zaraz w cionży będziesz

Aasiula, a jak tam Twoja płyta indukcyjna? Udało się wyczyścić?
Mała, fajnie ze jesteś
ja streszczen nie piszę, ale moze jakas skryba się pojawi
kapturnica, Aasiula, nick nieaktualny, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cześć,
Aasiula, trzymam kciuki za lekarza, niech coś sesnownego wymyśli i krechy zamiast znikać niech ci w kńcu ciemnieją.
Ech...w tej ciąży to mnie szarpie najbardziej ze wszystkich. Co prawda jeszcze z porcelaną się nie spotkałyśmy, ale to chyba kwestia czasu. Trzeba przeżyć
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 marca 2015, 08:10
nick nieaktualny, kapturnica, Aasiula, nick nieaktualny, moremi, Zofia8, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Magdala, iwcia77, Parka lubią tę wiadomość
-
Tego etapu Ci nie zazdroszczeNatka_79 wrote:Cześć,
Aasiula, trzymam kciuki za lekarza, niech coś sesnownego wymyśli i krechy zamiast znikać niech ci w kńcu ciemnieją.
Ech...w tej ciąży to mnie szarpie najbardziej ze wszystkich. Co prawda jeszcze z porcelaną się nie spotkałyśmy, ale to chyba kwestia czasu. Trzeba przeżyć
Aasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość

-
Kurde moze faktycznie lepiej udezry do kliniki a nie do gina?macduska wrote:I przyłączam się do grupy propagujacej kliniki. Nie ma na co czekać.
Tylko u mnie to INVICTA a ona nie ma najlepszej opini przynajmniej ta w GDa a ceny jak z kosmosu maja ...
musze posprawdzac
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 marca 2015, 08:30
moremi, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
AAA widzisz dzieki Morka gdyby nie ten srodek co polecilas to nie wyczyscilabym tego niczym.Dziekowac,dziekowacmoremi wrote:Kkisia, ale Ty zaraz w cionży będziesz

Aasiula, a jak tam Twoja płyta indukcyjna? Udało się wyczyścić?
Mała, fajnie ze jesteś
ja streszczen nie piszę, ale moze jakas skryba się pojawi 
moremi lubi tę wiadomość
-
W fazie lutealnej. Ja wolę luteine dopochwową. Najlepiej się po niej czuję.Aasiula wrote:A luteine kiedy powinno sie brac tzn w jakim dniu cyklu?
Czy lepiej dupka ?
Bo nie wiem czy nie powinna przyspieszyc tej wizyty u ginka
Aasiula, Zofia8, kapturnica, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Moremi, a cykl w którym zaszłaś był stymulowany?moremi wrote:Bry

Aasiula, a nie myślałas o stymulacji owulacji? Im lepsza jakość jajeczkowania, tym lepiej powinna druga faza wygladac. Nie ma tez co ukrywac - w naszym wieku jakośc owulacji jest gorsza niz dziesięć lat temu. Inna sprawa, że własnie dlatego, ze chodzilam do zwykłego gina będę polecała kliniki.
moremi lubi tę wiadomość
-
aaa no czyli 7 bedzie ok bede jeszcze przed jajeczkowaniemmoremi wrote:W fazie lutealnej. Ja wolę luteine dopochwową. Najlepiej się po niej czuję.

Pogadam z ginkiem ,zobaczymy.Ostatni cykl z nim zrobie jak sie nie uda to do kjliniki pojdziemy i tyle
moremi lubi tę wiadomość
-
Bry. Wlasnie wyjelam dziecko z miski z kocia karma. Taka z puszki. Ciapal sobie w niej w upodobaniem, ale na szczescie nie jadl. Zaczynam zalowac, ze nie mieszkam w kawalerce na 19 m2. Latwiej dzieciaka upilnowac.

Milego dnia.
paszczakin, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, moremi, Magdala, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
moremi wrote:Bry

Aasiula, a nie myślałas o stymulacji owulacji? Im lepsza jakość jajeczkowania, tym lepiej powinna druga faza wygladac. Nie ma tez co ukrywac - w naszym wieku jakośc owulacji jest gorsza niz dziesięć lat temu. Inna sprawa, że własnie dlatego, ze chodzilam do zwykłego gina będę polecała kliniki.
Moremi ja tez o tym myślałam, dam jeszcze mojego gin 2 mies jeśli nie ide do kliniki. Myślałam też o tym wcześniej już co napisałaś. Złej jakości jajeczko, które przekształca się później w ciałko żółte nie produkuje wystarczającej ilości progesteronu(niewydolność ciałka żółtego) i stąd te problemy. Mi jak widać sama luteina nie pomogła.
Aasiula, nick nieaktualny, moremi, Magdala lubią tę wiadomość

-
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/6283b3129bc8.jpg
Dziobak wrote:Bry. Wlasnie wyjelam dziecko z miski z kocia karma. Taka z puszki. Ciapal sobie w niej w upodobaniem, ale na szczescie nie jadl. Zaczynam zalowac, ze nie mieszkam w kawalerce na 19 m2. Latwiej dzieciaka upilnowac.
Milego dnia.
moremi, Magdala lubią tę wiadomość
-
Dziobak wrote:Bry. Wlasnie wyjelam dziecko z miski z kocia karma. Taka z puszki. Ciapal sobie w niej w upodobaniem, ale na szczescie nie jadl. Zaczynam zalowac, ze nie mieszkam w kawalerce na 19 m2. Latwiej dzieciaka upilnowac.

Milego dnia.
karmy dzieciu zalujesz?
Aasiula, Dziobak, nick nieaktualny, nick nieaktualny, kapturnica, moremi, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCześć wszystkim kawa smakowała, wyspałam się do tego stopnia że mnie dzieci budziły
że już możemy jechać do szkoły hah!
Aasiula, Zofia8, ComeToMeBaby, paszczakin, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, moremi, Magdala, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Taki wynalazek to ja mam na schody. W salonie mam wszystko pootwierane, nie ma jak zamontowac zabezpieczen. Po prostu bedzie sie mlody dozywial w chwili glodu. No przeciez nie wyniose kocich misek do lazienki... co by kota na to powiedziala...Reni wrote:http://naforum.zapodaj.net/thumbs/6283b3129bc8.jpg
ania.g, nick nieaktualny, nick nieaktualny, moremi, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość