35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Kkisia, ale Ty zaraz w cionży będziesz
Aasiula, a jak tam Twoja płyta indukcyjna? Udało się wyczyścić?
Mała, fajnie ze jesteśja streszczen nie piszę, ale moze jakas skryba się pojawi
kapturnica, Aasiula, kkisia, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cześć,
Aasiula, trzymam kciuki za lekarza, niech coś sesnownego wymyśli i krechy zamiast znikać niech ci w kńcu ciemnieją.
Ech...w tej ciąży to mnie szarpie najbardziej ze wszystkich. Co prawda jeszcze z porcelaną się nie spotkałyśmy, ale to chyba kwestia czasu. Trzeba przeżyćWiadomość wyedytowana przez autora: 27 marca 2015, 08:10
macduska, kapturnica, Aasiula, Sabina, moremi, Zofia8, kkisia, dorbie, Magdala, iwcia77, Parka lubią tę wiadomość
-
Natka_79 wrote:Cześć,
Aasiula, trzymam kciuki za lekarza, niech coś sesnownego wymyśli i krechy zamiast znikać niech ci w kńcu ciemnieją.
Ech...w tej ciąży to mnie szarpie najbardziej ze wszystkich. Co prawda jeszcze z porcelaną się nie spotkałyśmy, ale to chyba kwestia czasu. Trzeba przeżyćAasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:I przyłączam się do grupy propagujacej kliniki. Nie ma na co czekać.
Tylko u mnie to INVICTA a ona nie ma najlepszej opini przynajmniej ta w GDa a ceny jak z kosmosu maja ...
musze posprawdzacWiadomość wyedytowana przez autora: 27 marca 2015, 08:30
moremi, dorbie lubią tę wiadomość
-
moremi wrote:Kkisia, ale Ty zaraz w cionży będziesz
Aasiula, a jak tam Twoja płyta indukcyjna? Udało się wyczyścić?
Mała, fajnie ze jesteśja streszczen nie piszę, ale moze jakas skryba się pojawi
moremi lubi tę wiadomość
-
Aasiula wrote:A luteine kiedy powinno sie brac tzn w jakim dniu cyklu?
Czy lepiej dupka ?
Bo nie wiem czy nie powinna przyspieszyc tej wizyty u ginkaAasiula, Zofia8, kapturnica, dorbie lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
moremi wrote:Bry
Aasiula, a nie myślałas o stymulacji owulacji? Im lepsza jakość jajeczkowania, tym lepiej powinna druga faza wygladac. Nie ma tez co ukrywac - w naszym wieku jakośc owulacji jest gorsza niz dziesięć lat temu. Inna sprawa, że własnie dlatego, ze chodzilam do zwykłego gina będę polecała kliniki.moremi lubi tę wiadomość
-
moremi wrote:W fazie lutealnej. Ja wolę luteine dopochwową. Najlepiej się po niej czuję.
Pogadam z ginkiem ,zobaczymy.Ostatni cykl z nim zrobie jak sie nie uda to do kjliniki pojdziemy i tylemoremi lubi tę wiadomość
-
Bry. Wlasnie wyjelam dziecko z miski z kocia karma. Taka z puszki. Ciapal sobie w niej w upodobaniem, ale na szczescie nie jadl. Zaczynam zalowac, ze nie mieszkam w kawalerce na 19 m2. Latwiej dzieciaka upilnowac.
Milego dnia.paszczakin, kkisia, Sabina, Arwena, moremi, Magdala, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
moremi wrote:Bry
Aasiula, a nie myślałas o stymulacji owulacji? Im lepsza jakość jajeczkowania, tym lepiej powinna druga faza wygladac. Nie ma tez co ukrywac - w naszym wieku jakośc owulacji jest gorsza niz dziesięć lat temu. Inna sprawa, że własnie dlatego, ze chodzilam do zwykłego gina będę polecała kliniki.
Moremi ja tez o tym myślałam, dam jeszcze mojego gin 2 mies jeśli nie ide do kliniki. Myślałam też o tym wcześniej już co napisałaś. Złej jakości jajeczko, które przekształca się później w ciałko żółte nie produkuje wystarczającej ilości progesteronu(niewydolność ciałka żółtego) i stąd te problemy. Mi jak widać sama luteina nie pomogła.Aasiula, Sabina, moremi, Magdala lubią tę wiadomość
-
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/6283b3129bc8.jpg
Dziobak wrote:Bry. Wlasnie wyjelam dziecko z miski z kocia karma. Taka z puszki. Ciapal sobie w niej w upodobaniem, ale na szczescie nie jadl. Zaczynam zalowac, ze nie mieszkam w kawalerce na 19 m2. Latwiej dzieciaka upilnowac.
Milego dnia.moremi, Magdala lubią tę wiadomość
-
Dziobak wrote:Bry. Wlasnie wyjelam dziecko z miski z kocia karma. Taka z puszki. Ciapal sobie w niej w upodobaniem, ale na szczescie nie jadl. Zaczynam zalowac, ze nie mieszkam w kawalerce na 19 m2. Latwiej dzieciaka upilnowac.
Milego dnia.
karmy dzieciu zalujesz?Aasiula, Dziobak, kkisia, Sabina, kapturnica, moremi, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Reni wrote:http://naforum.zapodaj.net/thumbs/6283b3129bc8.jpg
ania.g, kkisia, Sabina, moremi, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość