35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyKrakonka wrote:Jutro dzwonię do jednej z aptek, bo szukam jak najtańszej opcji Ovitrelle - mignęło mi, że po 75zł mają. Na razie w realu znalazłam za 130
Ale w jednej z aptek w sieci jest cena podana 69zł! Tyle że nie wysyłają. Dziewczyny sprzedają w ogłoszeniach, ale się boję
Jakby co, to któraś jest z Białegostoku? Ta tania apteka jest na Legionowej.
Czemu takie masakryczne różnice w cenie są?
Ja kupowałam po 76 w Lublinie. -
nick nieaktualnySamochód naprawiony!!!!!!
Ulżyło mi.mamatrojki80, Zofia8, kkisia, Krakonka, Heretyczka, dorbie, MartaDidi, peppapig, Magdala, paszczakin, anna maria, moremi, Arwena, BISCA, iwcia77, Sabina, Aasiula, kapturnica, ComeToMeBaby, Mega lubią tę wiadomość
-
Dobrej nocy. Padam na twarz... Spijcie dobrze.. Karaluchy... i inne robale... Pa
dorbie, mamatrojki80, paszczakin, Zofia8, macduska, kkisia, Arwena, BISCA, iwcia77, Sabina, Aasiula, kapturnica, Mega lubią tę wiadomość
Mateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę -
Heretyczka wrote:nie pisz bez sensu, wiem że masz budyń ale to cie nie tłumaczy
zauważyłam od dłuższego czasu że jak tylko możesz wbić mi szpile to to robisz
daj sobie spokój, moja cierpliwość tez ma granice
no pacz pani, a admin skasowal.. pewnie chcial ci tez wbic szpile.. ze sie nie boi ze stracisz cierpliwosc..mamatrojki80, Zofia8, Sabina, kapturnica, ComeToMeBaby, Natka_79 lubią tę wiadomość
-
OvuFriend
-
Jak już skonczycie się kłócić, to zapraszam do higienistki po szczepionkę na wscieklizne
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 marca 2015, 22:48
BISCA, iwcia77, Sabina, Bozia3, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Luna76 wrote:Czyli co? odpuścić sobie wpisywanie temp. z pachy, a zapisywać dowcipną? przecież będzie ogromny skok!
anna maria, Aasiula lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnyReni wrote:Jak już skonczycie się kłócić, to zapraszam do higienistki po szczepionkę na wscieklizne
No co Ty? A skutki uboczne???anna maria, Heretyczka, moremi, Dorka.1979, iwcia77, Sabina, kapturnica, Aasiula, ComeToMeBaby, Zofia8, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Do wsi obok
do domu rodzinnego mojego meza ,tam jest tak pieknie duzy dom ,duzy sad nie zebym sie chwalila ale piekne miejsce .
Heretyczka wrote:a gdzie?mamatrojki80, Heretyczka, moremi, macduska, Dorka.1979, kkisia, iwcia77, Aasiula, Sabina, ComeToMeBaby, Zofia8, BISCA, Arwena, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyanna maria wrote:Do wsi obok
do domu rodzinnego mojego meza ,tam jest tak pieknie duzy dom ,duzy sad nie zebym sie chwalila ale piekne miejsce .
Chwal sięja lubię dobre wiadomości czytać.
moremi, anna maria, Dorka.1979, kkisia, Aasiula, ComeToMeBaby, Zofia8 lubią tę wiadomość
-
Dzieki Mama ,ciesze sie ze Helka bedzie tam sie wychowywac ,mnostwo miejsca do zabaw ,tesciowa i opiekunke bede miala na okumamatrojki80 wrote:Chwal się
ja lubię dobre wiadomości czytać.
Heretyczka, mamatrojki80, Dorka.1979, kkisia, iwcia77, dorbie, Aasiula, Sabina, ComeToMeBaby, Zofia8, Bozia3, Mega lubią tę wiadomość