35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
To jest bardzo duzy dom ,podzielony na 3 mieszkania ,po lewej tesciowa ,po prawej brat ,po srodku myHeretyczka wrote:aTy gdzie będziesz?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 marca 2015, 23:07
Heretyczka, Dorka.1979, kkisia, iwcia77, Aasiula, Sabina, moremi lubią tę wiadomość
-
Wiatam sie z rana jak smietana. Seksu nie bedzie bo chlop po lesie z Danka śmiga. Juz piątunio.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 marca 2015, 06:53
Sabina, kapturnica, Aasiula, macduska, mamatrojki80, kkisia, Magdala, iwcia77, Bozia3, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dzien bry! Cos w powietrzu wisi wstałam bardziej niewyspana i zmęczona niz sie połozyłam
Możliwe to to ??No i sny miałam tak popierdolone jak jeszcze nigdy
Dobrego dzionkaAasiula, Sabina, macduska, ComeToMeBaby, kkisia, dorbie, Magdala, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Współczuje ,bo cholera narobił Ci trochu zamieszania
Na 7 już jestem umowiona z ginkiem bo coś krotka ta faza lutealna byłaWiadomość wyedytowana przez autora: 27 marca 2015, 08:26
moremi, Sabina, Zofia8, dorbie lubią tę wiadomość
-
Bry
Aasiula, a nie myślałas o stymulacji owulacji? Im lepsza jakość jajeczkowania, tym lepiej powinna druga faza wygladac. Nie ma tez co ukrywac - w naszym wieku jakośc owulacji jest gorsza niz dziesięć lat temu. Inna sprawa, że własnie dlatego, ze chodzilam do zwykłego gina będę polecała kliniki.Aasiula, kapturnica, kkisia, macduska, dorbie, Arwena, Magdala, iwcia77, Parka lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnyWitam się w piątek po krótkiej przerwie w skrobaniu
Niestety nie jestem w stanie nadrobić tego o czym pisalyscie wiec mam mala prośbę o tyci, tyci streszczenie
Ja pochlonieta bylam pracami tzn robieniem ozdób i nie tylko w wolnych chwilach..
Pomimo brzydkiej pogody za oknem dzień mam już zaplanowany ale dzisiaj z odrobiną większego luzu bo nie musimy z Małym tyle przy lekcjach siedzieć
Miłego dnia życzęAasiula, moremi, kapturnica, Arwena, Magdala, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny