35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Heretyczka wrote:Paszczak- dlaczego sie do mnie przypierdalasz przy kazdej okazji? zrobiłam ci cos złego?
Ewka, przeczytaj swoj post wyzej i sie zastanow.. Moze jak sie skupisz to zrozumiesz?
Chociaz.. pewnie nie..
kapturnica, mamatrojki80, kkisia, ComeToMeBaby, macduska, Arwena, Sabina lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:Ten specyfik na receptę jest?
Co jeść to mniej więcej wiem, chodzi mi właśnie o jakiś super suplement diety.
Zwłaszcza, że z surową wątróbką od małej foczki może być niejaki kłopot.
Pokrzywa freeze dried w tabletkach.macduska lubi tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
nick nieaktualnypaszczakin wrote:Ewka, przeczytaj swoj post wyzej i sie zastanow.. Moze jak sie skupisz to zrozumiesz?
Chociaz.. pewnie nie..
zauważyłam od dłuższego czasu że jak tylko możesz wbić mi szpile to to robisz
daj sobie spokój, moja cierpliwość tez ma granice -
Zofia8 wrote:Ja mam mieszanke: mleczko,pylek i propolis
Ja już dobijam do Ciebie z ilością zażywanych specyfików
Dzisiaj piłam siemię na ciepło - było lepsze niż wczorajszy letni glucior. Jutro spróbuję jeszcze cieplejsze.Zofia8 lubi tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
nick nieaktualny
-
Krakonka wrote:Ja już dobijam do Ciebie z ilością zażywanych specyfików
Dzisiaj piłam siemię na ciepło - było lepsze niż wczorajszy letni glucior. Jutro spróbuję jeszcze cieplejsze.
Ja jeszcze wyjadam ziarenka. Mniam;-)
mamatrojki80, Krakonka, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
Zofia8
-
SolarPolar wrote:Luna- po 3 letnich moich doswiadczeniach nie ma czegos takiego jak symptomy owulacji czy ciazy. Majac bole owulacyjne, plamienie , podniesienie temperatury - na monitoringu nie stwierdzono owulacji. Temp
Sie utrzymuje w fazie lutealnej czyli progesteron pracuje a skad on tam sie wzial jak owulacji nie bylo? Tak wiec moze okazac sie ze masz piekne pecherzyki. A nie lepiej zapisywac temperature dowcipna bo co ci po tej pachowej ? Nawet jesli mierzysz od wczoraj to twoj wykres bedzie bardziej sensowny.
Czyli co? odpuścić sobie wpisywanie temp. z pachy, a zapisywać dowcipną? przecież będzie ogromny skok!SolarPolar lubi tę wiadomość
-
Jutro dzwonię do jednej z aptek, bo szukam jak najtańszej opcji Ovitrelle - mignęło mi, że po 75zł mają. Na razie w realu znalazłam za 130
Ale w jednej z aptek w sieci jest cena podana 69zł! Tyle że nie wysyłają. Dziewczyny sprzedają w ogłoszeniach, ale się boję
Jakby co, to któraś jest z Białegostoku? Ta tania apteka jest na Legionowej.
Czemu takie masakryczne różnice w cenie są?Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
nick nieaktualny
-
OvuFriend
-
nick nieaktualny