X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Zofia8 Autorytet

Wysłany: 27 marca 2015, 09:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry :-) milego dnia

Aasiula, ComeToMeBaby, kkisia, Magdala, iwcia77 lubią tę wiadomość

Zofia8
  • ania.g Autorytet

Wysłany: 27 marca 2015, 09:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobry dzień
    Asiula <3 przytulam. Podobno nie ma znaczenia czy luteina czy dupek. Gin która mnie prowadziła najpierw na luteinie po kolejnej nie udanej akcji powiedziała "zmieniamy taktykę,teraz zamiast luteiny będzie duphaston" W każdym razie jakikolwiek progesteron bierze się po owulacji bo wzięty zbyt wcześnie może tą owu zahamować.

Aasiula, ComeToMeBaby, Zofia8, kkisia, Sabina, kapturnica, dorbie, moremi, Magdala lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • Aasiula Autorytet

Wysłany: 27 marca 2015, 09:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A jeszcze mam jedno pytanie chodzi mi o innofem
    Ja go biore do dnia ovulacji,czy tak trzeba?
    Jak wy go bierzecie? moze powinnam brac do konca cyklu?

• Reni Autorytet

Wysłany: 27 marca 2015, 09:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    niby słońce a.. zieeeeeeeeeeew

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/825723f555b6.jpg

BISCA, moremi, iwcia77, Luna76, Mega lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • paszczakin Autorytet

Wysłany: 27 marca 2015, 09:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja jeszcze sie chcialam odniesc do wczorajszego wieczora.
    Zeby nie bylo na Zofie- to ja zglosilam post ewki adminowi.. Beka, beka, ale jakies granice przyzwoitosci nalezy miec, a dla mnie one zostaly w tym poscie przekroczone. Wyglada na to, ze nie tylko dla mnie, bo post zginal po kilku minutach.
    Tyle w kwestii wyjasnien ;)

ComeToMeBaby, kkisia, mamatrojki80, kapturnica, dorbie, Arwena, moremi, gretka, Magdala, iwcia77, Zofia8 lubią tę wiadomość

Jeśli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można
    4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • ola_35 Autorytet

Wysłany: 27 marca 2015, 09:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aasiula wrote:
    aaa no czyli 7 bedzie ok bede jeszcze przed jajeczkowaniem :)
    Pogadam z ginkiem ,zobaczymy.Ostatni cykl z nim zrobie jak sie nie uda to do kjliniki pojdziemy i tyle :)

Aasia nie ma co się zastanawiać mieszkasz w takim miescie, że masz klinikę więc Ci to nie komplikuje zycia. Gorzej u mnie i u innych dziewczyn, które nie mają. Niestety to komplikuje życie tymbardziej jak ma jechać na wizytę para, pojawia się problem kto popilnuje dziecka w tym czasie, urlop o który ciężko itd.

Sabina, kapturnica, mamatrojki80, dorbie, moremi, Zofia8 lubią tę wiadomość

km5s8riblmycd0av.png
    iv09ej28sq7xm6o7.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 27 marca 2015, 09:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no jasne, że nie kota!
    dziecko wynieś z domu
    bakterie roznosi
    Dziobak wrote:
    Taki wynalazek to ja mam na schody. W salonie mam wszystko pootwierane, nie ma jak zamontowac zabezpieczen. Po prostu bedzie sie mlody dozywial w chwili glodu. No przeciez nie wyniose kocich misek do lazienki... co by kota na to powiedziala...

kkisia, Sabina, BISCA, dorbie, moremi, megan8, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Natka_79 Autorytet

Wysłany: 27 marca 2015, 09:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aasiula wrote:
    Cały cykl go bierzesz. Ja w tym cyklu brałam do owulacji po 2 saszetki a po owu jedną ale dlatego że mi lekarka namieszała. Od kolejnego chciałam brac już po 2 saszety

kapturnica, dorbie, moremi lubią tę wiadomość

hGXkp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 marca 2015, 09:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ola_35 wrote:
    Aasia nie ma co się zastanawiać mieszkasz w takim miescie, że masz klinikę więc Ci to nie komplikuje zycia. Gorzej u mnie i u innych dziewczyn, które nie mają. Niestety to komplikuje życie tymbardziej jak ma jechać na wizytę para, pojawia się problem kto popilnuje dziecka w tym czasie, urlop o który ciężko itd.

Jak się bardzo chce to się wszystko zrobi.

Drażnią mnie narzekania i wymówki, że daleko i takie tam. Gdyby na to patrzec to ja nawet do dentysty bym nie chodziła o zwykłym ginie nie wspominajac nawet.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 marca 2015, 09:35

dorbie, Arwena, moremi, iwcia77, Zofia8 lubią tę wiadomość

• Dziobak Autorytet

Wysłany: 27 marca 2015, 09:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    no jasne, że nie kota!
    dziecko wynieś z domu
    bakterie roznosi
    Bakterie! Ty wiesz jakie ono smierdzace kupy robi!! Dziecko oczywiscie, bo przeciez nie kot!

Reni, kkisia, ania.g, kapturnica, moremi, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 27 marca 2015, 09:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to tym bardziej ;-)
    Dziobak wrote:
    Bakterie! Ty wiesz jakie ono smierdzace kupy robi!! Dziecko oczywiscie, bo przeciez nie kot!

moremi lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 marca 2015, 09:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aasiula wrote:
    Ja biorę cały cykl, bez przerw

dorbie, moremi, Aasiula lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 27 marca 2015, 09:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja zdążyłam brac po 1dnej do owulacji..Potem juz nie :)

Macdulka czasem jednak to nie wymówka. Dajmy na to przyklad u mnie 140km do kliniki , chUopa niet na codzien , pomocy jako opieki do syna niet.A wyprawa całodniowa przecież...Brac ze soba??Tez nie bardzo no bo jak z dzieciakiem do kliniki :-/ ...U mnie to juz samo leczenie w klinice odpadało no chyba ,ze na zasadzie juz podchodzenia do in vitro...

ola_35, mamatrojki80, Sabina, ComeToMeBaby, dorbie, Arwena, moremi, kkisia, Aasiula lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 marca 2015, 10:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:

Macdulka czasem jednak to nie wymówka. Dajmy na to przyklad u mnie 140km do kliniki , chUopa niet na codzien , pomocy jako opieki do syna niet.A wyprawa całodniowa przecież...Brac ze soba??Tez nie bardzo no bo jak z dzieciakiem do kliniki :-/ ...U mnie to juz samo leczenie w klinice odpadało no chyba ,ze na zasadzie juz podchodzenia do in vitro...

Już nie wspomnę o tym, że są pewnie babki które na taki luksus jak leczenie w klinice po prostu nie stać...

Sabina, kapturnica, ComeToMeBaby, moremi, kkisia, Aasiula, Magdala, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 marca 2015, 10:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    A ja jeszcze sie chcialam odniesc do wczorajszego wieczora.
    Zeby nie bylo na Zofie- to ja zglosilam post ewki adminowi.. Beka, beka, ale jakies granice przyzwoitosci nalezy miec, a dla mnie one zostaly w tym poscie przekroczone. Wyglada na to, ze nie tylko dla mnie, bo post zginal po kilku minutach.
    Tyle w kwestii wyjasnien ;)
    każdy wie że ty bez wyjasnień
    musisz to mieć we krwi po przodkach

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 marca 2015, 10:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    Jak się bardzo chce to się wszystko zrobi.

Drażnią mnie narzekania i wymówki, że daleko i takie tam. Gdyby na to patrzec to ja nawet do dentysty bym nie chodziła o zwykłym ginie nie wspominajac nawet.
    Naprawdę?
    Hm
    Cieszę się, że masz taką możliwość. Skoro drażni Cię moje nie leczenie w klinice, to nie czytaj o moich perypetiach. Oszczędzisz sobie nerwów

mamatrojki80, macduska lubią tę wiadomość

• BISCA Autorytet

Wysłany: 27 marca 2015, 10:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry w piateczek.

Reni, dzisiaj idziesz na rozpiske ? Oktorej ?

Reni, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość

ijpbdf9hohkdu6ur.png
  • kapturnica Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    Naprawdę?
    Hm
    Cieszę się, że masz taką możliwość. Skoro drażni Cię moje nie leczenie w klinice, to nie czytaj o moich perypetiach. Oszczędzisz sobie nerwów
    Sabbcia luzuj skarpetke <3 Każda z nas jakby miała mozliwość sie leczyc w klinikach u najlepszych specjalistów to by to robiła...

dorbie, moremi, Zofia8 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale się narobiłam od rana, a końca nie widać, ta moja chora ambicja mnie kiedyś zgubi... ;-) nie szturchajcie się dziewczyny od rana, w końcu większość na tym samym wózku jedzie. Buziolki :-)

ComeToMeBaby, moremi, kkisia, Magdala, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość

• ola_35 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:

Ja mam podobna sytuację do Ciebie! A jeszcze nie pracuje na miejscu, robię dziennie czasami i 700km, ląduję w domu o 18. Pisze do Was w przerwie miedzy spotkaniami. W samochodzie prawdopodobieństwo zamontowania systemu monitoringu pracy- tego nikt nigdy nie wiem, krąży od samochodu do samochodu. Mama w Niemczech , teście tez daleko. Duśka wszystko można! Tylko , że u gina na miejscu to mogę warować z samego rana jeszcze przed pracą i wtedy mnie przyjmuje , do kliniki to nie wiem jak miałabym to zrobić.

mamatrojki80, ComeToMeBaby, dorbie, kkisia, Aasiula lubią tę wiadomość

km5s8riblmycd0av.png
    iv09ej28sq7xm6o7.png
‹‹ 8325 8326 8327 8328 8329 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ciąża - najważniejsze rzeczy, które powinnaś wiedzieć oczekując dziecka

Są rzeczy, które każda kobieta w ciąży powinna wiedzieć. Podstawowa wiedza o ciąży zapewni Ci komfort i bezpieczeństwo zarówno Twoje jak i Twojego dziecka. Przeczytaj między innymi od kiedy liczony jest początek ciąży, o jakich badaniach w ciąży nie możesz zapomnieć lub czy plamienie w ciąży jest niebezpieczne. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Śluz szyjkowy, śluz z podniecenia, wydzielina z pochwy, upławy - jak odróżniać?

Śluz szyjkowy to bardzo ważny wskaźnik kobiecej płodności. Jak odróżniać poszczególne rodzaje śluzu? Czym różni się naturalny śluz szyjkowy od śluzu wynikającego z podniecenia? Czym są upławy i kiedy warto zgłosić się do lekarza? Jak zapisywać poszczególne rodzaje śluzu w aplikacji OvuFriend? 

CZYTAJ WIĘCEJ

"Nie mogę zajść w ciążę" - moja historia starania o dziecko

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko". Opowieść o kobiecie, która nie traci nadziei... "Nie mogę zajść w ciążę, ale nie tracimy nadziei..." - nieplodna_optymistka opowiada o swoich staraniach, drodze do macierzyństwa, leczeniu niepłodności i niegasnącej wierze w to, że się uda! 

CZYTAJ WIĘCEJ