X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 marca 2015, 10:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    fajowe te zarowki, zarzucisz jakims linkeim? a jak z ich konsumpcja prundu?

Paszcza, a czy one nie som za bardzo nowobogackie? ;-) ( żart taki, nie krzycz na mnie :-) )

Reni, ComeToMeBaby, paszczakin, moremi, kapturnica, kkisia, Aasiula, iwcia77, Zofia8 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 marca 2015, 10:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    peppapig wrote:
    U mnie kot ma żarcie na parapecie bo na ziemi by mu psy zjadły ;)
    U mnie kocia karma nie stoi w miskach. Koty dostaja 3 posiłki dziennie z suchej karmy, zjadaja i miski sa puste. Pies na razie je 2x/dzien, bo szczeniak i w garażu, a koty w tym czasie w domu. A wodę piją z tej samej miski

iwcia77, Iwone lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 marca 2015, 10:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Poczytalam sobie Wacie. Glowa mnie rozbolala.
    Idę sobie.
    Reni powodzenia <3 trzymam za Ciebie kegla <3

Reni, Arwena, kapturnica, kkisia, Aasiula, gosia7122, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 marca 2015, 10:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    bo się wkurwiłam
    żyje to takie bez sensu
    dlaczego bez sensu?

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 marca 2015, 10:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dorbie wrote:
    No, ja chodzę do ginki z Invicty. Mam do niej zaufanie
    Ale nie do Invicty :-)

Aasiula lubi tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 27 marca 2015, 10:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no tak odebrałam pytanie Waci
    skoro nie ma się kasy, to.. itd
    nie chce mi się już tego wałkować
    za oknem słońce, ptaszki ćwierkają, palanty trąbią
    Heretyczka wrote:
    dlaczego bez sensu?

moremi, BISCA, kapturnica, kkisia, Aasiula, gosia7122, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 27 marca 2015, 10:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mamatrojki80 wrote:
    Paszcza, a czy one nie som za bardzo nowobogackie? ;-) ( żart taki, nie krzycz na mnie :-) )
    gupia hyhyhyhyy :)

mamatrojki80, paszczakin lubią tę wiadomość

Kometowy Kosmita- lądowanie 21.10.2016 :-)
    c5e015d88e.png
  • Iwone Autorytet

Wysłany: 27 marca 2015, 10:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Wszystkim ;)

Dotarły magnesy z Australii. Dziewczyny które miały je obiecane, proszę o adres na priv.

Reni, mamatrojki80, ComeToMeBaby, Arwena, moremi, BISCA, kkisia, gosia7122, iwcia77, Bozia3, Mega lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 marca 2015, 10:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    no tak odebrałam pytanie Waci
    skoro nie ma się kasy, to.. itd
    nie chce mi się już tego wałkować
    za oknem słońce, ptaszki ćwierkają, palanty trąbią
    bez sensu jest życie ludzi którzy koncentruja sie na sobie a ich życie polega na zbieraniu gadżetów

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 marca 2015, 10:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja zbieram zamówienia na magnesy z Malty. Macie czas do lipca :-) I z Afryki malowane na drewnie, bede miała 5 sztuk.
    A chce ktoś z Gdańska? Widziałam na Starówce ładniutkie. Takie odlewowe wypukłe czy jak to opisać ;-)
    Oj, chyba sama zacznę zbierac ;-)

Iwone, moremi, Aasiula, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 27 marca 2015, 10:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    myślałam, że jak upuściłaś trochę jadu, to zrobiło Ci się lepiej
    Heretyczka wrote:
    bez sensu jest życie ludzi którzy koncentruja sie na sobie a ich życie polega na zbieraniu gadżetów

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 marca 2015, 11:01

moremi, ola_35, kapturnica, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 27 marca 2015, 10:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja to rozumiem, że Wacia może mieć dziś gorszy dzień i trochę dziś przesadziła z tym stwierdzeniem uzależniającym posiadanie dzieci od posiadania pieniędzy. Wacia, ja rozumiem, że to przez nerwy, powiedz? :)

Ja też znam biedne rodziny, które posiadają 2, 3 dzieci i są szczęśliwe. Może nie jeżdżą co roku na Majorkę, ale mają swoją szczęśliwą rodzinę i jakoś dają radę. Pieniądze rzecz nabyta- raz są, raz ich nie ma. Ktoś kiedyś podliczył ile kosztuje wychowanie dziecka i to był zdaje się koszt około 200 tysięcy zł (?). Czyli jeśli nie mam tych 200 to nie mogę się starać? Przecież, jak Reni mówi, ten koszt się rozkłada na lata. Chwilowo można nie mieć kasy na leczenie w klinice czy na procedury wspomaganego zapłodnienia, bo to są duże koszty, ale nie możesz Wacia mówić- że kogo nie stać chodzić do pryw. gina czy do kliniki nie będzie miał na dziecko. Trochę za daleko idące wnioski. A szczęścia nie kupi się za żadne pieniądze. Takie jest moje zdanie.

Reni, Sabina, Heretyczka, Arwena, mamatrojki80, ola_35, kapturnica, kkisia, gosia7122, Magdala, iwcia77, Zofia8, Magda*, Bozia3, Mega lubią tę wiadomość

c5e015d88e.png
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 27 marca 2015, 11:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dorbie wrote:
    A ja zbieram zamówienia na magnesy z Malty. Macie czas do lipca :-) I z Afryki malowane na drewnie, bede miała 5 sztuk.
    A chce ktoś z Gdańska? Widziałam na Starówce ładniutkie. Takie odlewowe wypukłe czy jak to opisać ;-)
    Oj, chyba sama zacznę zbierac ;-)
    powleczone żywicą może?

ja dziękuję ;)

c5e015d88e.png
  • paszczakin Autorytet

Wysłany: 27 marca 2015, 11:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mamatrojki80 wrote:

no wiem, zloto mi nie pasuje do wystroju mojego "industrial-cottage" stylu..
    bo u mnie z metali tylko stal szczotkowana.. ale moze maja rozne opcje, a ja mam takie fajne kloszowe lampy, z ktorych zarowa wystaje i dobrze by to wygladalo..

ComeToMeBaby, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość

Jeśli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można
    4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 marca 2015, 11:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    no wiem, zloto mi nie pasuje do wystroju mojego "industrial-cottage" stylu..
    bo u mnie z metali tylko stal szczotkowana.. ale moze maja rozne opcje, a ja mam takie fajne kloszowe lampy, z ktorych zarowa wystaje i dobrze by to wygladalo..

Uff :-) bajerancko to brzmi :-)

ComeToMeBaby lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 marca 2015, 11:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    powleczone żywicą może?

ja dziękuję ;)
    Żywicą? Nnnieee

• paszczakin Autorytet

Wysłany: 27 marca 2015, 11:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    no nie są to żarówki energooszczędne ;) ale tez nie za takie mają służyć.
    żywotność przewidziana jest na około 2000 amperogodzin, czy jak to się tam nazywa. pobierają prądu pewnie tyle co zwykłe 60-tki.
    są też 40-tki, ale wiadomo ze moc wtedy jest mniejsza i dają słabsze światło. ja potrzebuję 60-tkę. nawet bym wzięła 75-tkę gdyby były dostępne, mam teraz taką zwykłą 75tkę wkręconą (ze starych zapasów) i jest idealna. no ale nie dostaniesz.

gdzie dostac- napisałam post wyżej.
    ja zamówiłam żarówki na lampalampa.pl, ale sa tez bylight, allegro i innych, mi chodziło o rozmiar, wzór i cenę. zawiesia kupiłam osobno na allegro.

oki, to pewnie to samo, co na amazonie.. taka np
    http://www.amazon.co.uk/LES%C2%AE-Lighting-Industrial-Hanging-Pendant/dp/B00KAWL8P4/ref=sr_1_8?ie=UTF8&qid=1427450371&sr=8-8&keywords=industrial+lamp
    mnie sie podoba..
    ale eko czesc mojej duszy nie powoli na zarowy 60-tki.. tez musze miec jasno w tych lampach..

ComeToMeBaby, moremi lubią tę wiadomość

Jeśli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można
    4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 marca 2015, 11:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    myślałam, że jak upuściłaś trochę jadu, to zrobiło Ci się lepiej
    nnie, bo przez takich ludzi jest własnie tak chujowo na tej planecie

• Iwone Autorytet

Wysłany: 27 marca 2015, 11:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Odezwę się wieczorkiem. Teraz mam taki zaj... że chwilami nie wiem jak sie nazywam :(

dorbie, BISCA lubią tę wiadomość

• moremi Autorytet

Wysłany: 27 marca 2015, 11:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Luna76 wrote:
    Moremi, a cykl w którym zaszłaś był stymulowany?
    Tak. To był pierwszy cykl stymulowany letrozolem. Miały byc trzy i później "radykalne posunięcie" ;-)

dorbie, mamatrojki80, Sabina, BISCA, kapturnica, kkisia, Aasiula, gosia7122, Magdala, iwcia77, Luna76 lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
‹‹ 8328 8329 8330 8331 8332 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Badania prenatalne w ciąży, czym są i czy warto je robić

Pojęcie badań prenatalnych nie dla wszystkich jest zrozumiałe. Często kojarzone jest wyłącznie z inwazyjnymi badaniami prenatalnymi płodu i tym samym utożsamiane jest z ryzykiem utraty ciąży. Postrzeganie to jest zupełnie błędne. Czym zatem są badania prenatalne, kto powinien je wykonywać i czy są one bezpieczne dla dziecka?

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsza wizyta w klinice leczenia niepłodności – jak się przygotować?

Nadszedł ten czas - przed Wami pierwsza wizyta w kierunku diagnostyki problemów z płodnością. Jak wygląda? Na co się przygotować? Czy przed wizytą warto wykonać wstępne badania? Jakie znaczenie mają obserwacje cyklu miesiączkowego podczas diagnostyki? Jak wygląda wywiad medyczny? 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ