35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnymamatrojki80 wrote:Dla mnie Ty jesteś swoistym fenomenem, nie pasuje Ci to o czym i jak piszemy, non stop wszystko negujesz, krytykujesz... a nadal tu siedzisz i czytasz to co piszemy. Ewka Niemcy to bardzo kulturalni i konkretni ludzi, u nich "ordnung mus sein", a Ty jakaś taka moim zdaniem nieprzystosowana jesteś, z tymi swoimi ordynarnymi poglądami to Ty się tam lepiej nie odzywaj... i gówno mnie A. Jolie obchodzi, wolę posłuchać jak ludzie robią dla siebie i innych coś kreatywnego, chociażby urządzając dla swojej rodziny dobre miejsce do mieszkania.
ordynarne czyli zwyczajne, czy ja mam zwyczajne poglady?
za to ty masz napewno zwyczajne zainteresowania, takiej własnie prowincjonalnej paniusi'lubię gadżety, antyki, starą porcelanę i to w polaczeniu z nowoczesnością... ważne, żeby się czuć u siebie komfortowo.'
uważaj, od tego więdną szare komórki i przybiera sie na wadze
-
nick nieaktualnyHeretyczka wrote:bredzisz
ordynarne czyli zwyczajne, czy ja mam zwyczajne poglady?
za to ty masz napewno zwyczajne zainteresowania, takiej własnie prowincjonalnej paniusi'lubię gadżety, antyki, starą porcelanę i to w polaczeniu z nowoczesnością... ważne, żeby się czuć u siebie komfortowo.'
uważaj, od tego więdną szare komórki i przybiera sie na wadze
Zazdrościsz mi? i innym chyba też. Bardzo sobie cenie swój prowincjonalny spokój, polecam
ordynarny (język polski)
wymowa:IPA: [ˌɔrdɨ̃ˈnarnɨ], AS: [ordỹnarny], zjawiska fonetyczne: nazal.• akc. pob. wymowa, znaczenia:
przymiotnik
(1.1) wulgarny, prostacki, budzący zgorszenie(1.2) pospolity, marny, tandetny, w złym guścieWiadomość wyedytowana przez autora: 27 marca 2015, 12:06
moremi, caffe, kkisia, ComeToMeBaby, paszczakin, iwcia77, Zofia8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
A może hera w ciąży? ???
Pamiętacie ile miała jadu?kapturnica, ComeToMeBaby, Aasiula, moremi, BISCA, Sabina, ania.g, megan8, gosia7122, iwcia77, Zofia8, Arwena, Bozia3, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHeretyczka wrote:vulgaris z łaciny znaczy pospolity tyle że w języku polskim ma tylko pejoratywne znaczenie....no ale ciebie o taka wiedze nie posądzam, pewnie tego nie drukują na filiżankach[/QUO
Idź sobie melisę zaparz, we wiadrze najlepiej.ComeToMeBaby, ola_35, moremi, Sabina, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHeretyczka wrote:vulgaris z łaciny znaczy pospolity tyle że w języku polskim ma tylko pejoratywne znaczenie....no ale ciebie o taka wiedze nie posądzam, pewnie tego nie drukują na filiżankach
Fakt, wulgarna też jesteś
ComeToMeBaby, moremi, Sabina, iwcia77, Zofia8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymamatrojki80 wrote:Heretyczka wrote:vulgaris z łaciny znaczy pospolity tyle że w języku polskim ma tylko pejoratywne znaczenie....no ale ciebie o taka wiedze nie posądzam, pewnie tego nie drukują na filiżankach[/QUO
Idź sobie melisę zaparz, we wiadrze najlepiej. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTu chyba by sie jakies egzorcyzmy przydaly
Hera zgin przepadnij maro nieczysta
ty co masz najwiekszy zal do boga i wszystkich
tylko potrafisz ludzi wkurwiac nic pozytywnego innym nie dajesz
ale to sie kiedys na tobie zemsciComeToMeBaby, mamatrojki80, moremi, kapturnica, megan8, iwcia77, paszczakin, Zofia8, Arwena lubią tę wiadomość
-
Heretyczka wrote:a ty w filiżance, po czym zasiądz do lektury Harlekina i przygotuj paczke husteczek
z wulgaryzmami.mamatrojki80 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnykkisia wrote:Tu chyba by sie jakies egzorcyzmy przydaly
Hera zgin przepadnij maro nieczysta
ty co masz najwiekszy zal do boga i wszystkich
tylko potrafisz ludzi wkurwiac nic pozytywnego innym nie dajesz
ale to sie kiedys na tobie zemsci
a teraz zmów za mnie zdrowaskeZofia8 lubi tę wiadomość