35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Zawsze coś..bo jak mogłoby być inaczej
Wystąpił o dodatkową kasę.
I tak.. mam się zgłosić 26.05.2015r. Jeśli dostaną dodatkową kasę to lecimy z tematem, a jeśli nie to podchodzimy w nowym półroczu, w lipcu.
AMH 3,48
FSH 4
Tsh do poprawy (dostałam Euthyrox). Niby w normie, ale jednak trzeba zbić.
Brak wszelkich czynników dyskwalifikujących.
W związku z tym, że niepłodność idiotyczna to będzie metodą ICSI ( tu chyba dobra wiadomość) oraz 35+, to mogą zapłodnić więcej niż 6 komórek, mało tego na moje życzenie mogą podać mi dwie!ale to jest do przemyślenia.
No to czekamy do maja
Heretyczka, iwcia77, mysza1975, kapturnica, gosia7122, paszczakin, Dziobak, anna maria, kkisia, ComeToMeBaby, Sabina, SolarPolar, dorbie, Arwena, Zofia8, Bozia3, Mega lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:Zawsze coś..bo jak mogłoby być inaczej
Wystąpił o dodatkową kasę.
I tak.. mam się zgłosić 26.05.2015r. Jeśli dostaną dodatkową kasę to lecimy z tematem, a jeśli nie to podchodzimy w nowym półroczu, w lipcu.
AMH 3,48
FSH 4
Tsh do poprawy (dostałam Euthyrox). Niby w normie, ale jednak trzeba zbić.
Brak wszelkich czynników dyskwalifikujących.
W związku z tym, że niepłodność idiotyczna to będzie metodą ICSI ( tu chyba dobra wiadomość) oraz 35+, to mogą zapłodnić więcej niż 6 komórek, mało tego na moje życzenie mogą podać mi dwie!ale to jest do przemyślenia.
No to czekamy do majabędą twixy
Simba, gosia7122, paszczakin, kkisia, Sabina, Zofia8 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
tak sobie myślę, że skoro mam wybór to chyba raczej nie
to jednak obciążenie dla organizmu i dla dzieciaków
Simba szczęśliwie donosiła, ale nie zawsze tak jest
niech chociaż z jednym się uda
moremi wrote:Czyli jednakbędą twixy
Aasiula, Simba, macduska, moremi, kkisia, Sabina lubią tę wiadomość
-
więc kwietniowy twixowy cykl zwracam do puli
maszyna losująca jest pusta, zwalniamy blokadę i rozpoczynamy losowanie twixowego cyklu
Simba, BISCA, moremi, mysza1975, iwcia77, kapturnica, gosia7122, Dziobak, kkisia, ComeToMeBaby, Sabina, Arwena, Zofia8, Bozia3, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Aasiula wrote:Kurde moze faktycznie lepiej udezry do kliniki a nie do gina?
Tylko u mnie to INVICTA a ona nie ma najlepszej opini przynajmniej ta w GDa a ceny jak z kosmosu maja ...
musze posprawdzacAasiula, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
jak już mówiłam do przemyślenia
użyłam też słowa "raczej nie"
będę jeszcze raz losowaćjak trafię twixy ..biorę
Simba, Heretyczka, moremi, iwcia77, gosia7122, kkisia, Sabina, Mega lubią tę wiadomość
-
nie no pewnie, że tak
lubię wiosnę
dla mnie to lepiej, ze względu na piesława, jak coś to jeszcze jest czas na leczenie
macduska wrote:Czyli nie jest tak źle Reni. Nawet do lipca nie jest daleko a maj to prawie za płotem.Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 marca 2015, 15:00
Aasiula, moremi, iwcia77, kapturnica, gosia7122, kkisia, Sabina, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Witam z popoludnia.
Mnie to pewnie w kolejke nie wpuscicie?
Postoje sobie wiec grzecznie na koncu moze co sie trafi.
Czy to prawda ze na swieta sniegiem ma sypnac?
Reni, macduska, moremi, gosia7122, kkisia, Sabina, Mega lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
nick nieaktualnyMagdala wrote:Witam z popoludnia.
Mnie to pewnie w kolejke nie wpuscicie?
Postoje sobie wiec grzecznie na koncu moze co sie trafi.
Czy to prawda ze na swieta sniegiem ma sypnac?
Czasami coś tam spod lady cichcem dają więc nie trać nadziei.Magdala, moremi, Aasiula, kkisia, peppapig lubią tę wiadomość
-
Od wczoraj powinnam rozpoczac bzyki rozrodcze..kurna padlam jak kawka. A dzis trzeba sie pakowac i bladym switem na lotnisko jechac.
1 kwietnia mam wizyte. Bede prosic o stymulacje. Myslicie ze dadza jak po wizycie juz mnie nie zobacza do lipca?Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
nick nieaktualnyMagdala wrote:Od wczoraj powinnam rozpoczac bzyki rozrodcze..kurna padlam jak kawka. A dzis trzeba sie pakowac i bladym switem na lotnisko jechac.
1 kwietnia mam wizyte. Bede prosic o stymulacje. Myslicie ze dadza jak po wizycie juz mnie nie zobacza do lipca?
Dawno dawno temu dostałam clo og zwykłego gina i nic nie mówił, żeby chodzić na monitoring do niego. Kazał czekać na efekt i już. Chociaż czytałam, że tego też nie można brać bez monitoringu.
Jeśli chodzi o gonadotropiny to wątpię czy da bo istnieje ryzyko przestymulowania, raczej trzeba to sprawdzać w trakcie cyklu. -
Magdala wrote:Od wczoraj powinnam rozpoczac bzyki rozrodcze..kurna padlam jak kawka. A dzis trzeba sie pakowac i bladym switem na lotnisko jechac.
1 kwietnia mam wizyte. Bede prosic o stymulacje. Myslicie ze dadza jak po wizycie juz mnie nie zobacza do lipca?-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy!