35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Wychodzi na to wiec ze dopiero w lipcu cos zadzialam na urlopie. No ale dobra i jakakolwiek konsultacja w miedzyczasie.
Dzieki.
I bardzo jestem ciekawa co powie na moje wyniki. Czy naprawde sa ok. Bo sa wg norm. Jak cos konkstruktywnego sie dowiem powiadomie panie
moremi, macduska, Aasiula, kkisia, Sabina lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
iwcia77 wrote:witam...ale nocke malam...ivo dal czadu- brzuch go bolal
teraz caly dzien marudzi..cala butelke sab simplex w niego wlalam i dupa
kreci mi sie w glowie
Biedaczyna. Nie wiem kogo bardziej zalowac.iwcia77 lubi tę wiadomość
nick nieaktualny
-
Dorka.1979 wrote:Dostałam wyniki Natalki, niestety jest chora. Starsza córka cały czas płacze
Dorka.1979, iwcia77, Arwena lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Dorka.1979 wrote:Dostałam wyniki Natalki, niestety jest chora. Starsza córka cały czas płacze
To juz pewne?
Moja mlodsza o 8 lat siostra jest chora (porazenie mozgowe czterokonczynowe) wiem co czuje Twoja statsza cora. :-*Dorka.1979 lubi tę wiadomość
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ja nigdy nie znajduję słów w takich sytuacjach
a pocieszanie mnie irytuje (bo człowiek się tylko rozkleja)
Dorka nie wiem co powiedzieć
nie napiszę, że będzie dobrze, bo tego nie wiem
ale jak możemy Cię wesprzeć chociaż duchowo ..to wal śmiało
moremi, Dorka.1979, kkisia, ComeToMeBaby, iwcia77, peppapig, Arwena, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDorka.1979 wrote:Nie wiem
to standartowa procedura ale po pierwszym wyniku nie mówi sie rodzicom, mówi sie że wystapił jakis błąd techniczny czy cos w tym rodzajuDorka.1979 lubi tę wiadomość
-
Heretyczka wrote:Nie martw sie.Będzie dobrze.
moremi, mamatrojki80, Heretyczka, Magdala, kkisia, ComeToMeBaby, MartaDidi, iwcia77, dorbie, peppapig, Arwena, Bozia3 lubią tę wiadomość
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/3dc010d52285.jpg
-
nick nieaktualnyDorka.1979 wrote:Wiem, tego się nie da wyleczyć z tym trzeba żyć. Znajoma M mówiła mu że jej siostra ma ZD i prawie nie widać po niej, normalnie chodziła do szkoły i jest uzdolniona i że są różne stopnie tej choroby
z przeprowadzonych badań wynika że dzieci urodzone ze starszych matek są jakby 'lepsze'...jesli mozna to tak nazwac, dzieci z młodych matek są z mutacji jakiegos genu juz nie pamietam jakiego i dlatego mają wiecej problemów zdrowotnych
http://www.zespoldowna.info/
to jest blog ojca ktora ma syna z zd , tam jest wszystko....jak juz ochłonieszmoremi, Dorka.1979, BISCA, MartaDidi, Sabina, iwcia77, SolarPolar, dorbie, peppapig, Arwena, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny