35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
wlasnie tego sie obawiam Reni, Bozia padla z wrazenia i lezy biedna gdzies po drodze albo jest taka szczesliwa
ze o nas zapomniala
Reni wrote:nie wiem jak u Was ale u mnie jest patelnia
wyszłam się przewietrzyć i umarłam
może Bozia też gdzieś tam leży z wrażenia i z upału.. wilki jakieś ją atakują.. znikąd pomocy..
Reni, grosza, grosza, inessa, polarmiś, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
oooo i jeszcze mialam pytanie do Inessy kurcze jak ty to robisz moja droga ze serduszka codziennie co wy jadacie ze tak normalnie fajnie kurcze sie tego mietosicie non stop, normalnie super!! Jak masz recepte to dawaj szybko
inessa, Reni, Mango, Andzia33, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Reni, ja juz bede wiedziala w sobote/niedziele, mam cykle 25-dniowe. I dlatego na urlop w tym czasie co Ty lub tydzien pozniej zeby obskoczyc gina i dzialac w domu bo na wyjezdzie moze byc roznie..jesli chodzi o dzieci...
Reni, inessa, Mango, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMy uuuuuu poprostu lubimy to robić ja zwłaszcza w czasie dni płodnych. A wiecie mój mąż pije kawe a ona ponoć jest dobra na szybkość plemniczków tak do godziny przed serduszkami, a i maż i ja lubimy pikantne potrway a one wzmagają libido zwłaszcza papryka sproszkowana i chili moj M to wogóle je bardzo pikantne ostatnio nawet go poprosiłam aby przed nie jadł bo potem jestem "obszczyoana" przez jego wydzieline, bo napweno wiecie,ze w całej wydzielinie w spermie nawet ponoć w zapachu(nie sprawdzałam
) można wyczuć co maz jadł.
A tak to jeszcze to to,że chyba za mało sie sobą jeszcze nacieszyliśmy w końcu dwa lata jesteśmy ze sobą.
Może być odpowiedź czy coś jeszcze mam napisać
U nas świeci słońce jest ukrop i teraz jeszcze pada
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lipca 2013, 15:35
Kasik303, promyk, Mango, Andzia33, megan8, Bursztyn, Lucky, bliska77 lubią tę wiadomość
-
ja też poproszę o taką receptę
Panda wrote:oooo i jeszcze mialam pytanie do Inessy kurcze jak ty to robisz moja droga ze serduszka codziennie co wy jadacie ze tak normalnie fajnie kurcze sie tego mietosicie non stop, normalnie super!! Jak masz recepte to dawaj szybkoinessa, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
ja też poproszę o taką receptę
Panda wrote:oooo i jeszcze mialam pytanie do Inessy kurcze jak ty to robisz moja droga ze serduszka codziennie co wy jadacie ze tak normalnie fajnie kurcze sie tego mietosicie non stop, normalnie super!! Jak masz recepte to dawaj szybko -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa tez mam wlasnie 25 dniowe cykle, czyli u mnie tez wkrotce
Viola wrote:Reni, ja juz bede wiedziala w sobote/niedziele, mam cykle 25-dniowe. I dlatego na urlop w tym czasie co Ty lub tydzien pozniej zeby obskoczyc gina i dzialac w domu bo na wyjezdzie moze byc roznie..jesli chodzi o dzieci...inessa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
no własnie co zrobić, zeby się chciało
hahaha
Inessa zaprawiona w boju
mój mąż mnie wczoraj zaskoczył.. pyta się mnie.. to ile czasu te plemniki się regenerują? a mnie zatkało .. skąd takie pytanie?
on coś knuje
pewnie chce wyhodować jakiegoś asa przestworzy
po tym jak się dowiedział, że mógł mieć przeterminowane postanowił wziąć sprawy we własne ręce albo jak kto woli lędźwiei nie czekać na znak sygnał od gina
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lipca 2013, 15:43
inessa, polarmiś, Mango, Andzia33, Bursztyn, Lucky, bliska77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny