35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyalbo weeeelkiego PLEMNIORA
Reni wrote:no własnie co zrobić, zeby się chciałohahaha
Inessa zaprawiona w boju
mój mąż mnie wczoraj zaskoczył.. pyta się mnie.. to ile czasu te plemniki się regenerują? a mnie zatkało .. skąd takie pytanie?
on coś knuje
pewnie chce wyhodować jakiegoś asa przestworzy
po tym jak się dowiedział, że mógł mieć przeterminowane postanowił wziąć sprawy we własne ręce albo jak to woli lędźwiei nie czekać na znak sygnał od gina
inessa, Reni, Mango, Andzia33, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
cudowny ten twój Mąż
Inessa zaprawiona w boju
mój mąż mnie wczoraj zaskoczył.. pyta się mnie.. to ile czasu te plemniki się regenerują? a mnie zatkało .. skąd takie pytanie?
on coś knuje
po tym jak się dowiedział, że mógł mieć przeterminowane postanowił wziąć sprawy we własne ręce albo jak to woli lędźwiei nie czekać na znak sygnał od gina
inessa, Reni, Mango lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyU mnie też weekend zapowiada się plemnikowy. Mąż wraca w sobotę a już na skypie prosił o striptiz!!! Odmówiłam, cyberseksu nie będę uprawiać!!
Reni wrote:PLEMNIOGODZILLA....inessa, Reni, Kasik303, Mango, Andzia33, megan8, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
No i jest pikantnie i goraco
inessa wrote:My uuuuuu poprostu lubimy to robić ja zwłaszcza w czasie dni płodnych. A wiecie mój mąż pije kawe a ona ponoć jest dobra na szybkość plemniczków tak do godziny przed serduszkami, a i maż i ja lubimy pikantne potrway a one wzmagają libido zwłaszcza papryka sproszkowana i chili moj M to wogóle je bardzo pikantne ostatnio nawet go poprosiłam aby przed nie jadł bo potem jestem "obszczyoana" przez jego wydzieline, bo napweno wiecie,ze w całej wydzielinie w spermie nawet ponoć w zapachu(nie sprawdzałam) można wyczuć co maz jadł.
A tak to jeszcze to to,że chyba za mało sie sobą jeszcze nacieszyliśmy w końcu dwa lata jesteśmy ze sobą.
Może być odpowiedź czy coś jeszcze mam napisać
U nas świeci słońce jest ukrop i teraz jeszcze padainessa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ooo to też będzie się działo
a mój jedzie do swoich rodziców więc mam weekend dla siebie
wypocznę, wyśpię się NAREEESZCIE (on chrapie) zrobię sobie weekend spa i akurat jak wróci będzie 10 dca ja zwarta i gotowa
polarmiś, inessa, Andzia33, megan8 lubią tę wiadomość
-
Reni i znowu nie wytrzymalam i wybuchnelam...powiem Ci tak..ja tez myslalam ze moj nie ma pojecie o robieniu dzieci;-) chodzi o teorie oczywiscie, o te wszystkie tempki, sluzy itd, a om mnie co chwile zaskakuje i wychodzi na to ze sie ukrywa ze swoja wiedza, albo po cichu doucza w necie...
Inessa zaprawiona w boju
on coś knuje
po tym jak się dowiedział, że mógł mieć przeterminowane postanowił wziąć sprawy we własne ręce albo jak kto woli lędźwiei nie czekać na znak sygnał od gina
polarmiś, inessa, Mango, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
też taki poszarpany
nie wiadomo jak inne dni bo zignorowane tempki ale daje nadziejepolarmiś wrote:Głównie dla Bozi ale inne dziewczynki jak chcą to też niech popatrzą na wykres dziewczyny "aisys".Kasik303, inessa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMOj tez chrapie i to jak !!!i do tego otwiera buzie
Kiedys mu cos tam wsadze
Reni wrote:ooo to też będzie się działo
a mój jedzie do swoich rodziców więc mam weekend dla siebie
wypocznę, wyśpię się NAREEESZCIE (on chrapie) zrobię sobie weekend spa i akurat jak wróci będzie 10 dca ja zwarta i gotowa
inessa, Reni, megan8, grosza, grosza lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny