35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
ja mojego nawet na operację wysłałam.. rok spokoju i znowu nadaje na szczęście juz nie tak jak kiedyś..Kasik303 wrote:MOj tez chrapie i to jak !!!i do tego otwiera buzie
Kiedys mu cos tam wsadzeinessa lubi tę wiadomość
-
suchar...
Przychodzi facet do dentysty, a dentysta się pyta:
- Co panu dolega?
- W zasadzie to nic, bo jestem ćmą, a ćmy nie mają nawet zębów.
- To czemu pan tu przyszedł?
- Bo światło się paliło.
tym o to akcentem żegnam się powoli ..gaszę światło i lecę do domu
zajrzę później .. tylko mi nie znikaćinessa, Andzia33, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
a wiesz jak się wściekał jak go nagrywałam i mu odtwarzałam, bo kłócił się, że nie chrapie i że przesadzam
a ja miałam chęć dłużej przytrzymać mu poduszkę na twarzy
Kasik303 wrote:MOj tez chrapie i to jak !!!i do tego otwiera buzie
Kiedys mu cos tam wsadze
inessa, polarmiś, Andzia33, megan8, Bursztyn, promyk lubią tę wiadomość
-
własnie mi przypomniałaś jaka jestem zajebiaszczo głodna
inessa wrote:Ja też ide obiadek zjeść a nie chwale sięale nawet dobry mi dziś wyszedł spagetthi mniamniam
inessa, polarmiś lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyObiecałam, że jak wrócę do kraju to wstawię kilka zdjęć do zgadywanki.
Za miesiąc jestem już w kraju.
Moja pani ginekolog dała mi receptę i zalecenie by przez kolejne 3 cykle brać hormony dla kobiet w okresie menopauzy (tak wyczytałam) . Wyglądają jak antykoncepcyjne jeden rząd jest żółty - i to jest naturalny estradiol a drugi szary (lub odwrotnie) i zawiera naturalny progesteron . Hormony nazywają się Femostan 1/10. Powiedziała, że dają bardzo dobre rezultaty i że kilka jej pacjentek zaciążyło po nich. Zanim zacznę brać (już w Polsce - chociaż szukałam info. na necie i nic w języku polskim nie znalazłam) to chyba skonsultuję już z lekarzem w Polsce.
Czy coś na ich temat słyszałyście?
Reni wrote:a nie ma tak musisz bardziej sprecyzować ;-pBursztyn, Reni, grosza lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
grosza wrote:wpadłam na dłuższą chwilencję potem do gina wracam wieczorem
Iwka super trzymaj się i odpoczywaj
Kara pamiętam
Bozia czekamy na info
Inessa pamiętaj jesteśmy z Tobą
Panda gratuluję dobrej gin
Viola spokojne fluidki przesyłam
Kasik walczę razem z tobą z prolaktyną wysoką
Polarmisiu kiedy jedziesz do pL?
burszsztynku
Reni
Mango masz ładny wykresik
daj znac wieczoram co i jak
inessa lubi tę wiadomość
-
Polarmisiu, jest mnostwo info o tym leku jak teraz wrzucilam do netu, tylko on sie nazywa FEMOSTON,nie femostan.
polarmiś wrote:Obiecałam, że jak wrócę do kraju to wstawię kilka zdjęć do zgadywanki.
Za miesiąc jestem już w kraju.
Moja pani ginekolog dała mi receptę i zalecenie by przez kolejne 3 cykle brać hormony dla kobiet w okresie menopauzy (tak wyczytałam) . Wyglądają jak antykoncepcyjne jeden rząd jest żółty - i to jest naturalny estradiol a drugi szary (lub odwrotnie) i zawiera naturalny progesteron . Hormony nazywają się Femostan 1/10. Powiedziała, że dają bardzo dobre rezultaty i że kilka jej pacjentek zaciążyło po nich. Zanim zacznę brać (już w Polsce - chociaż szukałam info. na necie i nic w języku polskim nie znalazłam) to chyba skonsultuję już z lekarzem w Polsce.
Czy coś na ich temat słyszałyście?inessa, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTak tak, zrobiłam literówkę. Też znalazłam w pdf. Muszę to jednak skonsultować z polskim ginekologiem.
Viola wrote:Polarmisiu, jest mnostwo info o tym leku jak teraz wrzucilam do netu, tylko on sie nazywa FEMOSTON,nie femostan.inessa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Boże...dopiero wróciłam - co za ukrop...
Badanie do dupy...nic nie wiem teraz.... beta wyszła <2 - taki dostałam wynik...Pani mi wręczyła i mówi - no przykro mi ..beta spadła...a ja mówię, ale ja jestem pierwszy raz....a on ..no to w takim razie ciąży brak - bo norma to powyżej 5.
Dodatkowo zrobiłam progesteron i w tym cyklu mam 8..a w tamtym miałam ponad 20..Kij wie, co z tymi naszymi organizmami się dzieje...
Andzia33, megan8, polarmiś, samira, Bursztyn, grosza lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBozia napewno sie uda i to napewno szybciej niz myslisz
Mam nadzieje ze w tym Englandzie sie odstresujesz
Nie mam doswiadczenia co do bety ale wiem tylko ze progesteron powinien byc powyzej 10 zeby byla owulacja
Bozia3 wrote:Boże...dopiero wróciłam - co za ukrop...
Badanie do dupy...nic nie wiem teraz.... beta wyszła <2 - taki dostałam wynik...Pani mi wręczyła i mówi - no przykro mi ..beta spadła...a ja mówię, ale ja jestem pierwszy raz....a on ..no to w takim razie ciąży brak - bo norma to powyżej 5.
Dodatkowo zrobiłam progesteron i w tym cyklu mam 8..a w tamtym miałam ponad 20..Kij wie, co z tymi naszymi organizmami się dzieje...
Andzia33, inessa lubią tę wiadomość