35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMoże powoli własnie cykle się unormują. 28 dniowy cykl jest idealny. Nie płacz i nie zrażaj się. Bo ten cykl był naprawdę normalny! Następny będzie dużo lepszy!!! A męża zagoń do roboty!!!
samira wrote:a ja ryczę i jestem załamana ,już plamię ,zawsze cykl długi (47,43dni)to się skrócił,(jeśli jutro się rozkręci to będzie 28dniowy cykl) niby jest normalny ale co z tego,,jak był wiedziała to bym serduszkowała przynajmniej od 7dc codziennie a tak następny na pewno się przeciągnie i zaś dupa ,jebie(Sorki) mi to wszystko ,czuję się do dupy i do niczego...mam nadzieje ze wam się dziewczyny uda...inessa, Bursztyn, Lucky, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
gosia7122 wrote:Promyku bardzo CI współczuje ja w zeszłym roku straciłam psiaka po 18 latach to wiem jak się czujesz. Na szczęście jest z nami jeszcze drugi psiak bo ja nie wyobrażam sobie domu bez zwierząt.My może się znamy ze spacerów hi ,hi...
A jesli chodzi o zwierzaka to mam a raczej mlodsza cora ma swine morska. Kudlaty warszawiak. Napisalam ze jest warszawiakiem poniewaz specjalnie sprowadzilam go z hodowli ze stolicy. Na ta chwilke jedyny samiec w domu
A tu co mass?inessa, Bursztyn, gosia7122, grosza, Andzia33 lubią tę wiadomość
Promyk -
polarmiś wrote:Obiecałam, że jak wrócę do kraju to wstawię kilka zdjęć do zgadywanki.
Za miesiąc jestem już w kraju.
Moja pani ginekolog dała mi receptę i zalecenie by przez kolejne 3 cykle brać hormony dla kobiet w okresie menopauzy (tak wyczytałam) . Wyglądają jak antykoncepcyjne jeden rząd jest żółty - i to jest naturalny estradiol a drugi szary (lub odwrotnie) i zawiera naturalny progesteron . Hormony nazywają się Femostan 1/10. Powiedziała, że dają bardzo dobre rezultaty i że kilka jej pacjentek zaciążyło po nich. Zanim zacznę brać (już w Polsce - chociaż szukałam info. na necie i nic w języku polskim nie znalazłam) to chyba skonsultuję już z lekarzem w Polsce.
Czy coś na ich temat słyszałyście?inessa, polarmiś, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
samira wrote:a ja ryczę i jestem załamana ,już plamię ,zawsze cykl długi (47,43dni)to się skrócił,(jeśli jutro się rozkręci to będzie 28dniowy cykl) niby jest normalny ale co z tego,,jak był wiedziała to bym serduszkowała przynajmniej od 7dc codziennie a tak następny na pewno się przeciągnie i zaś dupa ,jebie(Sorki) mi to wszystko ,czuję się do dupy i do niczego...mam nadzieje ze wam się dziewczyny uda...
)
inessa, Lucky, megan8 lubią tę wiadomość
-
Samirko ale to świetna wiadomość
Nie płakaj tu trzeba się cieszyć! To oznacza, ze Twój organizm zaczyna pracować tak jak powinien a co za tym idzie ... szybciej może trafisz jajko
głowa do góryinessa, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
samira wrote:a ja ryczę i jestem załamana ,już plamię ,zawsze cykl długi (47,43dni)to się skrócił,(jeśli jutro się rozkręci to będzie 28dniowy cykl) niby jest normalny ale co z tego,,jak był wiedziała to bym serduszkowała przynajmniej od 7dc codziennie a tak następny na pewno się przeciągnie i zaś dupa ,jebie(Sorki) mi to wszystko ,czuję się do dupy i do niczego...mam nadzieje ze wam się dziewczyny uda...
Bursztyn, inessa, polarmiś, samira, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:Będę w Plymouth. I będę na przedstawieniu w Minack Theatre (teatr w skale nad oceanem).Już się nie mogę doczekać...
inessa lubi tę wiadomość
-
nio oczywiście wszystko się układa ale boję sie powiedziec tej mojej czekoladzie ze nawet jak się nie zgodzi to i tak pojadę do polski bo on przeżywa że znów coś ciężkiego będe dzwigała albo cos robiła i znów cos sie stanie fasolince . A ja tęsknię tylko za odwiedzinkami u znajomych i naszymi polskim młodymi ziemniaczkami prosto z pola ze śmietanką i koperkiem hihihihi i oczywiście pierozkami z jagodami i truskawkami . Tutaj jadłam takie pierogi ale to nie to samo bo te pierogi byly z dżemem a nie owocami bleeeeeee Co roku zawsze w tym terminie tęsknie mocno za polską hihihihihih a teraz jak jestem w stanie podwójnym tęsknie podwójnie hiiihihihihi
inessa, samira, Lucky, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość