X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2013, 08:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lucky wrote:
    Bozia no właśnie, mogło być za wcześnie! jupiii, może Coś kiełkuje :D
    Lucky a jak wyglądał Twój wynik ujemny bety? CO miałaś napisane?

inessa lubi tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2013, 08:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    samira wrote:
    witam a ja mam 100p na koncie i dostałam miesiąc premium gratis :P czyli ten cykl na kolorowo :)
    A w jaki sposób zbiera się takie punkty?

inessa lubi tę wiadomość

FZuMp1.png

• Mango Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2013, 08:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    promyk wrote:
    Iwko a wrzucic ci przepis na mufinki. Suuuper ida z malinami, jagodami, borowkami, truskawkami, a gdy nie mass owocow mozna dac pokruszona w wieksze kawalko czekolada...
    Ja poproszę :) jeżeli można ;)

Reni, promyk, inessa lubią tę wiadomość

Mango motylki.gif i jej marzenie <3
  • Reni Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2013, 08:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hello

Bozia za każde udostępnienie wykresu na tablicy dostajesz chyba 20 i za polecenie strony znajomej jak się zaloguje to chyba też

inessa lubi tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2013, 08:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja mam dopiero 70 p może nie zdążę uzbierać ;-)
    samira wrote:
    witam a ja mam 100p na koncie i dostałam miesiąc premium gratis :P czyli ten cykl na kolorowo :)

Lucky, Mango, inessa lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2013, 08:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    https://ovufriend.pl/baza-wiedzy/pytania-i-odpowiedzi/ovufriend-pytania-techniczne/w-jaki-sposob-moge-otrzymac-abonament-premium-w-ovufriend-gratis,20.html
    Bozia3 wrote:

inessa lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 lipca 2013, 09:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    dodaje wykres do galerii wykresów i za każdy dodany dostaję 20pnk.

Andzia33, inessa lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2013, 09:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    https://ovufriend.pl/baza-wiedzy/pytania-i-odpowiedzi/ovufriend-pytania-techniczne/w-jaki-sposob-moge-otrzymac-abonament-premium-w-ovufriend-gratis,20.html
    o dzięki - pojęcia nie miałam....

inessa lubi tę wiadomość

FZuMp1.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 lipca 2013, 09:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    hello

Bozia za każde udostępnienie wykresu na tablicy dostajesz chyba 20 i za polecenie strony znajomej jak się zaloguje to chyba też
    nie na tablicy tylko do galerii !!

inessa lubi tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2013, 09:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    przeglądam wykresy i dziewczyny mają pozaznaczane śluz rozciągliwy przez 5 dni+jeszcze 2 wodnisty.. możliwe to tyle czasu?
    kurcze ja nie widuję czasami w ogóle R

Lucky, Mango, Bursztyn, inessa lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2013, 09:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to to samo
    zwał jak zwał
    co za różnica
    samira wrote:
    nie na tablicy tylko do galerii !!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lipca 2013, 09:40

inessa lubi tę wiadomość

• Lucky Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2013, 09:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Lucky a jak wyglądał Twój wynik ujemny bety? CO miałaś napisane?

odebrałam telefonicznie, ale o ile pamiętam babka powiedziała <0,001

inessa lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 lipca 2013, 09:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    to to samo
    nie to samo !!! na tablicy są aktualne cykle a w galerii te minione stare,i takie które się co dopiero skończyły ,jednym słowem cykle ukończone :P

Bursztyn, Andzia33, inessa lubią tę wiadomość

• Mango Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2013, 09:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    przeglądam wykresy i dziewczyny mają pozaznaczane śluz rozciągliwy przez 5 dni+jeszcze 2 wodnisty.. możliwe to tyle czasu?
    Ja też mam problem z doszukaniem się tego śluzu:( Może to jakieś szczęściary śluzowe - tzw. śluzówki :)
    Ja już nawet kupiłam ten żel wspomagający przetrwanie plemników i w następnym cyklu mam zamiar go użyć ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lipca 2013, 09:23

Lucky, Reni, Bursztyn, Andzia33, inessa lubią tę wiadomość

Mango motylki.gif i jej marzenie <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 lipca 2013, 09:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u samej góry są cztery punkty ---moje owu,galeria,baza wiedzy,społeczność i właśnie w galerii jest g.wykresów ,galeria testów (i właśnie za dodanie tam wykresu są punkty) a w społeczności jest tablica wykresów (aktualnych i je udostępniasz albo dla przyjaciółek tylko albo dla wszystkich a za to nie ma punktów)
    i jeszcze jak Reni pisałaś za zwerbowanie przyjaciółki do prowadzenia wykresu (ale za to nie pamiętam ile jest punktów ,czy nawet jest miesiąc gratis ,jakoś tak :)

właśnie nawet na stronce która podałaś potwierdza się to co pisałam !!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lipca 2013, 09:29

inessa lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 lipca 2013, 09:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry dziewczęta!
    właśnie dodałam 5 starych wykresów do galerii i mam miesiąc do przodu :) dzięki za podpowiedź!

Mango, Reni, Bursztyn, megan8, Andzia33, inessa lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2013, 09:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    te z tablicy trafiają do galerii
    nie udostępnisz nie pojawi się nigdzie
    samira wrote:
    nie to samo !!! na tablicy są aktualne cykle a w galerii te minione stare,i takie które się co dopiero skończyły ,jednym słowem cykle ukończone :P

Andzia33, inessa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 lipca 2013, 09:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    wydaje mi się ze możliwe jak nie maja problemów z hormonami,mi kiedyś ginka mówiła ze to za niski poziom estrogenów może być --znaczy jak jest malucio
    śluzu albo wcale...

Reni, Bursztyn, Bursztyn, Bursztyn, Andzia33, inessa lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2013, 09:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://foch.pl/foch/1,132906,14225531,Dzieci_w_sieci__czyli_co_drazni_mnie_sakramencko_.html

ale mnie to drażni
    i te foty porozbieranych dzieciaków.. a pedofile przed kompem tylko zacierają ręce i nie tylko :-/

Bursztyn, anna maria, inessa lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2013, 09:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kurcze ale ja mam wszystko w porzo :-(
    samira wrote:
    wydaje mi się ze możliwe jak nie maja problemów z hormonami,mi kiedyś ginka mówiła ze to za niski poziom estrogenów może być --znaczy jak jest malucio
    śluzu albo wcale...

anna maria, inessa lubią tę wiadomość

‹‹ 840 841 842 843 844 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Śluz płodny a owulacja i dni płodne - jak prowadzić obserwacje?

Na rynku dostępnych jest wiele pomocy w wyznaczaniu dni płodnych. Większość z nich działa na podobnej zasadzie – rozpoznaje zmianę hormonów w ciele kobiety i na tej podstawie wskazuje dni płodne. Czy wiesz, że jedno z takich „narzędzi” masz już w sobie? Twój śluz płodny, który pojawia się w czasie dni płodnych, czyli przed wystąpieniem owulacji!

CZYTAJ WIĘCEJ

7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz owulacji OvuFriend

Wydaje Ci się, że działanie kalendarza owulacji sprowadza się tylko do wyznaczania dni płodnych i terminu owulacji? Nic bardziej mylnego! Podczas prowadzenia obserwacji w kalendarzu OvuFriend możesz dowiedzieć się o rzeczach, które wspomogą Twoje starania o dziecko. Poznaj 7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz dni płodnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak szybko zajść  w ciążę? Unikaj tych 7 rzeczy!

Na pierwszy rzut oka poczęcie dziecka wydaje się proste – wystarczy kochać się i potem tylko czekać na brak miesiączki. Dla potwierdzenia zrobić test ciążowy i załatwione! W rzeczywistości często wygląda to nieco inaczej. Dla wielu par podjęcie decyzji o powiększeniu rodziny i pojawienie się pozytywnego testu ciążowego nie następuje w tym samym miesiącu, kwartale bądź roku. Dlaczego? Przeczytaj, co może utrudniać zajście w ciążę i czego unikać, aby szybko zajść w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ