35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
promyk wrote:Iwko a wrzucic ci przepis na mufinki. Suuuper ida z malinami, jagodami, borowkami, truskawkami, a gdy nie mass owocow mozna dac pokruszona w wieksze kawalko czekolada...
jeżeli można
Reni, promyk, inessa lubią tę wiadomość
Mangoi jej marzenie
-
https://ovufriend.pl/baza-wiedzy/pytania-i-odpowiedzi/ovufriend-pytania-techniczne/w-jaki-sposob-moge-otrzymac-abonament-premium-w-ovufriend-gratis,20.html
Bozia3 wrote:A w jaki sposób zbiera się takie punkty?inessa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
przeglądam wykresy i dziewczyny mają pozaznaczane śluz rozciągliwy przez 5 dni+jeszcze 2 wodnisty.. możliwe to tyle czasu?
kurcze ja nie widuję czasami w ogóle RLucky, Mango, Bursztyn, inessa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Reni wrote:przeglądam wykresy i dziewczyny mają pozaznaczane śluz rozciągliwy przez 5 dni+jeszcze 2 wodnisty.. możliwe to tyle czasu?
kurcze ja nie widuję czasami w ogóle R
Ja już nawet kupiłam ten żel wspomagający przetrwanie plemników i w następnym cyklu mam zamiar go użyćWiadomość wyedytowana przez autora: 5 lipca 2013, 09:23
Lucky, Reni, Bursztyn, Andzia33, inessa lubią tę wiadomość
Mangoi jej marzenie
-
nick nieaktualnyu samej góry są cztery punkty ---moje owu,galeria,baza wiedzy,społeczność i właśnie w galerii jest g.wykresów ,galeria testów (i właśnie za dodanie tam wykresu są punkty) a w społeczności jest tablica wykresów (aktualnych i je udostępniasz albo dla przyjaciółek tylko albo dla wszystkich a za to nie ma punktów)
i jeszcze jak Reni pisałaś za zwerbowanie przyjaciółki do prowadzenia wykresu (ale za to nie pamiętam ile jest punktów ,czy nawet jest miesiąc gratis ,jakoś tak
właśnie nawet na stronce która podałaś potwierdza się to co pisałam !!Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lipca 2013, 09:29
inessa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
te z tablicy trafiają do galerii
nie udostępnisz nie pojawi się nigdziesamira wrote:nie to samo !!! na tablicy są aktualne cykle a w galerii te minione stare,i takie które się co dopiero skończyły ,jednym słowem cykle ukończoneAndzia33, inessa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyReni wrote:przeglądam wykresy i dziewczyny mają pozaznaczane śluz rozciągliwy przez 5 dni+jeszcze 2 wodnisty.. możliwe to tyle czasu?
kurcze ja nie widuję czasami w ogóle R
śluzu albo wcale...Reni, Bursztyn, Bursztyn, Bursztyn, Andzia33, inessa lubią tę wiadomość
-
http://foch.pl/foch/1,132906,14225531,Dzieci_w_sieci__czyli_co_drazni_mnie_sakramencko_.html
ale mnie to drażni
i te foty porozbieranych dzieciaków.. a pedofile przed kompem tylko zacierają ręce i nie tylkoBursztyn, anna maria, inessa lubią tę wiadomość
-
kurcze ale ja mam wszystko w porzo
samira wrote:wydaje mi się ze możliwe jak nie maja problemów z hormonami,mi kiedyś ginka mówiła ze to za niski poziom estrogenów może być --znaczy jak jest malucio
śluzu albo wcale...anna maria, inessa lubią tę wiadomość