X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2013, 08:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lucky wrote:
    Bozia no właśnie, mogło być za wcześnie! jupiii, może Coś kiełkuje :D
    Lucky a jak wyglądał Twój wynik ujemny bety? CO miałaś napisane?

inessa lubi tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2013, 08:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    samira wrote:
    witam a ja mam 100p na koncie i dostałam miesiąc premium gratis :P czyli ten cykl na kolorowo :)
    A w jaki sposób zbiera się takie punkty?

inessa lubi tę wiadomość

FZuMp1.png

• Mango Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2013, 08:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    promyk wrote:
    Iwko a wrzucic ci przepis na mufinki. Suuuper ida z malinami, jagodami, borowkami, truskawkami, a gdy nie mass owocow mozna dac pokruszona w wieksze kawalko czekolada...
    Ja poproszę :) jeżeli można ;)

Reni, promyk, inessa lubią tę wiadomość

Mango motylki.gif i jej marzenie <3
  • Reni Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2013, 08:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hello

Bozia za każde udostępnienie wykresu na tablicy dostajesz chyba 20 i za polecenie strony znajomej jak się zaloguje to chyba też

inessa lubi tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2013, 08:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja mam dopiero 70 p może nie zdążę uzbierać ;-)
    samira wrote:
    witam a ja mam 100p na koncie i dostałam miesiąc premium gratis :P czyli ten cykl na kolorowo :)

Lucky, Mango, inessa lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2013, 08:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    https://ovufriend.pl/baza-wiedzy/pytania-i-odpowiedzi/ovufriend-pytania-techniczne/w-jaki-sposob-moge-otrzymac-abonament-premium-w-ovufriend-gratis,20.html
    Bozia3 wrote:

inessa lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 lipca 2013, 09:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    dodaje wykres do galerii wykresów i za każdy dodany dostaję 20pnk.

Andzia33, inessa lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2013, 09:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    https://ovufriend.pl/baza-wiedzy/pytania-i-odpowiedzi/ovufriend-pytania-techniczne/w-jaki-sposob-moge-otrzymac-abonament-premium-w-ovufriend-gratis,20.html
    o dzięki - pojęcia nie miałam....

inessa lubi tę wiadomość

FZuMp1.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 lipca 2013, 09:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    hello

Bozia za każde udostępnienie wykresu na tablicy dostajesz chyba 20 i za polecenie strony znajomej jak się zaloguje to chyba też
    nie na tablicy tylko do galerii !!

inessa lubi tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2013, 09:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    przeglądam wykresy i dziewczyny mają pozaznaczane śluz rozciągliwy przez 5 dni+jeszcze 2 wodnisty.. możliwe to tyle czasu?
    kurcze ja nie widuję czasami w ogóle R

Lucky, Mango, Bursztyn, inessa lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2013, 09:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to to samo
    zwał jak zwał
    co za różnica
    samira wrote:
    nie na tablicy tylko do galerii !!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lipca 2013, 09:40

inessa lubi tę wiadomość

• Lucky Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2013, 09:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Lucky a jak wyglądał Twój wynik ujemny bety? CO miałaś napisane?

odebrałam telefonicznie, ale o ile pamiętam babka powiedziała <0,001

inessa lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 lipca 2013, 09:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    to to samo
    nie to samo !!! na tablicy są aktualne cykle a w galerii te minione stare,i takie które się co dopiero skończyły ,jednym słowem cykle ukończone :P

Bursztyn, Andzia33, inessa lubią tę wiadomość

• Mango Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2013, 09:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    przeglądam wykresy i dziewczyny mają pozaznaczane śluz rozciągliwy przez 5 dni+jeszcze 2 wodnisty.. możliwe to tyle czasu?
    Ja też mam problem z doszukaniem się tego śluzu:( Może to jakieś szczęściary śluzowe - tzw. śluzówki :)
    Ja już nawet kupiłam ten żel wspomagający przetrwanie plemników i w następnym cyklu mam zamiar go użyć ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lipca 2013, 09:23

Lucky, Reni, Bursztyn, Andzia33, inessa lubią tę wiadomość

Mango motylki.gif i jej marzenie <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 lipca 2013, 09:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u samej góry są cztery punkty ---moje owu,galeria,baza wiedzy,społeczność i właśnie w galerii jest g.wykresów ,galeria testów (i właśnie za dodanie tam wykresu są punkty) a w społeczności jest tablica wykresów (aktualnych i je udostępniasz albo dla przyjaciółek tylko albo dla wszystkich a za to nie ma punktów)
    i jeszcze jak Reni pisałaś za zwerbowanie przyjaciółki do prowadzenia wykresu (ale za to nie pamiętam ile jest punktów ,czy nawet jest miesiąc gratis ,jakoś tak :)

właśnie nawet na stronce która podałaś potwierdza się to co pisałam !!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lipca 2013, 09:29

inessa lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 lipca 2013, 09:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry dziewczęta!
    właśnie dodałam 5 starych wykresów do galerii i mam miesiąc do przodu :) dzięki za podpowiedź!

Mango, Reni, Bursztyn, megan8, Andzia33, inessa lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2013, 09:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    te z tablicy trafiają do galerii
    nie udostępnisz nie pojawi się nigdzie
    samira wrote:
    nie to samo !!! na tablicy są aktualne cykle a w galerii te minione stare,i takie które się co dopiero skończyły ,jednym słowem cykle ukończone :P

Andzia33, inessa lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 lipca 2013, 09:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    wydaje mi się ze możliwe jak nie maja problemów z hormonami,mi kiedyś ginka mówiła ze to za niski poziom estrogenów może być --znaczy jak jest malucio
    śluzu albo wcale...

Reni, Bursztyn, Bursztyn, Bursztyn, Andzia33, inessa lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2013, 09:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://foch.pl/foch/1,132906,14225531,Dzieci_w_sieci__czyli_co_drazni_mnie_sakramencko_.html

ale mnie to drażni
    i te foty porozbieranych dzieciaków.. a pedofile przed kompem tylko zacierają ręce i nie tylko :-/

Bursztyn, anna maria, inessa lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2013, 09:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kurcze ale ja mam wszystko w porzo :-(
    samira wrote:
    wydaje mi się ze możliwe jak nie maja problemów z hormonami,mi kiedyś ginka mówiła ze to za niski poziom estrogenów może być --znaczy jak jest malucio
    śluzu albo wcale...

anna maria, inessa lubią tę wiadomość

‹‹ 840 841 842 843 844 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ

💔 Jak przetrwać Święta, gdy Twoje ramiona są puste? Poradnik dla par starających się o dziecko

Święta Bożego Narodzenia. Magiczny czas, pełen ciepła, rodzinnych spotkań i... presji. Dla par, które od dawna marzą o dziecku, grudzień potrafi być emocjonalnym rollercoasterem. Wzruszenie miesza się z frustracją, poczuciem niesprawiedliwości i bólem, a każda reklama czy uśmiechnięte dziecko przy stole tylko uwypukla to, czego w ciągu roku udaje się jakoś nie dostrzegać.

CZYTAJ WIĘCEJ

Ranking aplikacji miesiączkowych dla kobiet starających się o ciążę

Jak wybrać najlepszą aplikację miesiączkową? Zapytaliśmy o to tysiące kobiet starających się o dziecko odwiedzających nasz portal. Najlepsza aplikacja miesiączkowa to taka, która spełnia szereg wymagań np. wyznacza owulację dla cykli nieregularnych, ma codziennie dopasowane porady tworzone przez ekspertów albo ciekawe funkcjonalności specjalnie dla kobiet starających się o dziecko. Wyniki rankingu nawet nas w niektórych aspektach zaskoczyły. 

CZYTAJ WIĘCEJ