35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyReni wrote:te z tablicy trafiają do galerii
nie udostępnisz nie pojawi się nigdzie
oczywiście jak nie udostępnisz to nigdzie wiadomo ale galeria nie = się tablicy i już ...inessa lubi tę wiadomość
-
ale jak to?
mi nie policzyło punktów
napisali, że można dodać tylko bieżący
muszę sprawdzić coś pomerdane
Dorka71 wrote:Dzień dobry dziewczęta!
właśnie dodałam 5 starych wykresów do galerii i mam miesiąc do przodudzięki za podpowiedź!
samira, inessa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
wcale nie jużsamira wrote:nie zgodzę się z tym , dodawałam i wiem ,jak udostępnisz na tablicy a do galerii nie to do niej nie trafi ,dodawałam to wiem
oczywiście jak nie udostępnisz to nigdzie wiadomo ale galeria nie = się tablicy i już ...Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lipca 2013, 09:41
inessa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyReni widocznie na koniec cyklu automatycznie dołączałaś do galerii i liczył punkty na bieżąco, ja nie zgadzałam się na umieszczenie w galerii, zrobiłam to teraz hurtowo, a że mam 5 starych wykresów z ovu to mam 100 pkt
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lipca 2013, 09:43
Reni, megan8, Andzia33, inessa lubią tę wiadomość
-
a jakiego masz pieska?
mnie za drogo wynosiło więc zrobiłam kursi sama mojego skubię
co dwa trzy miesiące 150-180 zł.!
samira wrote:papa lecę z moim pieskiem do fryzjeraWiadomość wyedytowana przez autora: 5 lipca 2013, 09:53
inessa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
jak to zrobić?
nie mam gdzie zaznaczyć dołącz do galeriiDorka71 wrote:Reni widocznie na koniec cyklu automatycznie dołączałaś do galerii i liczył punkty na bieżąco, ja nie zgadzałam się na umieszczenie w galerii, zrobiłam to teraz hurtowo, a że mam 5 starych wykresów z ovu to mam 100 pktinessa lubi tę wiadomość
-
a jak jest z tymi badaniami?
czy lh i fsh co miesiąc jest raczej taki sam czy w każdym cyklu inny?
Dorka71 wrote:ja do badań czaję się jak pies do szczepienia...na LH FSH i estradiol mam skierowanie od....grudniainessa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nie ma ich tam
mogę wejść na dany cykl tylko przez bieżący cykl rozwijając pasek na górze
dziwneDorka71 wrote:Reni wejdź w swój przegląd cykli i jeżeli wykresu nie umieszczałaś wcześniej w galerii to pod nim będzie hasło umieść w galeriianna maria, inessa lubią tę wiadomość
-
Czesc dziewczyny kolejny ladny dzien sie zapowiada.Tak sobie czytam o tych wszystkich waszych badaniach ktore robicie albo macie zamiar zrobic i jestem pelna podziwu ,skad wy o tym wszystkim wiecie co ,gdzie ,kiedy ,u kogo i ile kosztuje.A polarmis to jest tak obstukana w tej dziedzinie -normalnie szacun
Reni, Bursztyn, megan8, Andzia33, inessa lubią tę wiadomość
-
Aniu ja jak pierwszy raz weszłam na forum i poczytałam co dziewczyny piszą to się załamałam. Tyle badań, leków i diagnoz.. skąd to wszystko
tyle lat człowiek żyje a nic na ten temat nie wie
i pewnie gdyby mnie dziewczyny nie pogoniły i nie zmieniłabym gina to też bym nadal tylko robiła usg kontrolnie i cytologię
ale też podziwiam za wiedzę
a Miśka to już nie mówię...Kasik303, Bursztyn, anna maria, Andzia33, inessa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHejka, Reni moga sie troche roznic, u mnie w tym miesiacu sie poprawilo
Ale samo FSH, LH i estradiol nie o wszystkim decyduja. Warto jednak zrobic (3-5 dzien cyklu)
Reni wrote:a jak jest z tymi badaniami?
czy lh i fsh co miesiąc jest raczej taki sam czy w każdym cyklu inny?Andzia33, inessa lubią tę wiadomość
-
anna maria wrote:Czesc dziewczyny kolejny ladny dzien sie zapowiada.Tak sobie czytam o tych wszystkich waszych badaniach ktore robicie albo macie zamiar zrobic i jestem pelna podziwu ,skad wy o tym wszystkim wiecie co ,gdzie ,kiedy ,u kogo i ile kosztuje.A polarmis to jest tak obstukana w tej dziedzinie -normalnie szacun
Aniu milo Cie widziec
Ja osobiscie wiedze czerpie od naszych Dziewczyn, bardzo duzo sie tutaj nauczylam, wstyd sie przyznac ale wczesniej o wielu rzeczach nie mialam pojecia. Ta wiedza pozwala rowniez uniknac bladzenia, po omacku, i wydawania niepotrzebnie pieniedzy.
Fajnie zde jestescie DziewczynkiReni, Kasik303, megan8, anna maria, Andzia33, inessa lubią tę wiadomość