35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDziękuję Ci za informację!!! Podbudowująca!
iwka76 wrote:Kochana ja też brałam podobne tabletki dla kobiet w trakcie menopauzy nie pamietam już jak się nazywaly ale moje jajniki juz wogóle nie probukowały jajeczek po pierwszym opakowaniu juz pojawiły sie jajeczka a po kilku okazało się że jest ich aż za dużo i za duże więc musialam odstawić . i tylko odstawiłam po kolejnym cyklu strzał w dziesiatkę . Więc może nie trzeba się obawiać i zacząć je przyjmować O już wiem moje to były Cycloprogynowa czy jakos w tym stylu i też wyglądaly jak antyinessa, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nooo to gosiu masz kruszyne. Mozliwe ze znamy sie z widzenia, ale niestety nie ze spacerow z psiakami. Przez charakterek po pewnych nie milych zdarzeniach unikalam-lysmy kontaktu z masywniejszymi psiakami. Moja sunie kiedys zaatakowal bultrier i od ego momentum spinala sie gdy widziala psa wiekszego od niej
Bursztyn, inessa, gosia7122 lubią tę wiadomość
Promyk -
ty lepiej się ciesz że cykl ci się unormował
i spoko wezmiesz to pod uwagę w następnym cyklu
samira wrote:a ja ryczę i jestem załamana ,już plamię ,zawsze cykl długi (47,43dni)to się skrócił,(jeśli jutro się rozkręci to będzie 28dniowy cykl) niby jest normalny ale co z tego,,jak był wiedziała to bym serduszkowała przynajmniej od 7dc codziennie a tak następny na pewno się przeciągnie i zaś dupa ,jebie(Sorki) mi to wszystko ,czuję się do dupy i do niczego...mam nadzieje ze wam się dziewczyny uda...Bursztyn, Andzia33, inessa lubią tę wiadomość
-
ja jestem wk..na na maxa od wczoraj bo mój gin oświadczył: że nie jest pewien czy to jest polip, jajowód 1 niedrożny zmniejsza szansę o 1/2, prolaktyna po obciążeniu nie ma wpływu na zajście choć jeszcze 5 lat temu powiedział by że ma , mamy powtórzyć badanie nasienia i nastawia na inseminację
mam przyjść w sierpniu z wynikami i w ogóle prawie ryczałam jak od niego wyszłam pomyślałam że jednak może naciąga mnie na kasę i w diabły rzucę to staranie bo mam dość niepowodzeń i marnych perspektyw
spodziewałam się innych wieści , nie ma wątpliwości że jest on dobrym specjalistą widać po tłumach do niego ale może powinnam z innym lekarzem obgadać temat nocka do bani nie mogłam spokojnie spać i ogólnie do d...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lipca 2013, 06:37
Lucky, Bursztyn, promyk, Andzia33, inessa lubią tę wiadomość
-
kurcze a u mnie chyba znowu cykl bezowulacyjny,
@ brak, beta ujemna i cykl mi się nienormalnie wydłużył (nie znoszę tego, bo to przesuwa kolejne starania)
no nic
gin mówi, że my też od następnego Clo
podpytam o ten lek co będzie brać Miś
też mnie łapie dółBursztyn, megan8, Andzia33, inessa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny