35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyKilka miesięcy temu robiłam sobie badania szyjki macicy łącznie z takimi fotkami dodatkowo była wysmarowana jodyną i czymś jeszcze, brali jakies wymazy itp. Nie wiem czy po tej jodynie czy jak zobaczyłam zdjęcia zasłabłam - pierwszy raz w życiu!!! to było traumatyczne przeżycie. Też miałam takie skojarzenia - że mała wygląda w środku jak penis!!!!
Reni wrote:kurcze na stare lata robię się obrzydliwa
fuuuuBursztyn, inessa, Reni, Andzia33, megan8, bliska77 lubią tę wiadomość
-
polarmiś wrote:Kilka miesięcy temu robiłam sobie badania szyjki macicy łącznie z takimi fotkami dodatkowo była wysmarowana jodyną i czymś jeszcze, brali jakies wymazy itp. Nie wiem czy po tej jodynie czy jak zobaczyłam zdjęcia zasłabłam - pierwszy raz w życiu!!! to było traumatyczne przeżycie. Też miałam takie skojarzenia - że mała wygląda w środku jak penis!!!!
mamy wiec penisa i jajkazupelnie jak faceci
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lipca 2013, 14:12
inessa, polarmiś, Reni, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyu mnie tak pojawiał się w 7 dc i trwał do 2-3 dni po owulacji czyli 15-16 dc.
Reni wrote:dziewczyny pisałyście coś, że po wiesiołku bardziej czułyście, że jajniki pracują
jaki to jest ból i na ile wcześniej występuje?inessa, Reni lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:Panda no ujawniłaś się wreszcie z tej dzikiej prerii...Zaczynasz poważne starania..no i dobrze...
Bete odbieram po 14.00, ale przeciez prawie na pewno wiem jaki będzie wynik...robię to dla spokoju przedwakacyjnego....
Mój kogucik Bursztynku jest zupełnie inny...inessa lubi tę wiadomość
-
cześć dziewczynki Witam po dluższej przerwie . Nie mialam jeszcze czasu poczytać całej lektury ale obiecuję że nadrobię . Nie odzywalam sie poniewaz ten mój gamoń zalał mój komputer i musialam poczekać jakiś czas po wyschnięciu czy sie uruchomi . Ale całe szczęście udalo sie i nadal moge sie z wami kontaktowac . Moje mdlośći powoli ustepują ale zdaża sie tak jak dzisiaj że mialam jeszcze wymioty ale wydaje mi sie że przez te moje wszystkie ponad dwu miesieczne męki rozrególowalam sobie żołądek i teraz często mnie boli i od czasu do czasu musze ratowacc sie specjalnymi kroplami na żołądek ale dostępne dla ciezarnych jak dobrze pójdzie to w niedzielę będę mogła jechać do polski na kilka dni , już nie mogę sie doczekac az gęba mi się sama uśmiecha , i moja siostra mówi że ten wyjazd dobrze mi zrobi bo chyba już jakiejś deprechy dostałam . Ale siłę na zrobienie goląbków dzisiaj znalazłam , z młodek kapustki więc szybko poszlo i cale szczęście nie musiałam biegac za kapusta tylko ten moj czekolada poszedł hihihih Dobrze mam teraz bo mówie że nie mogę dzwigać to bez słowa wstaje i idzie hihihhihi Dzisiaj poczułam że juz coś się zagniezdziło we wnetrzu mojego brzucha bo nie mogłam spać na brzuszku bo mi pewna kólka przeszkadzała hihihih jakie to fajne uczucie Pozdrawiam was serdecznie
inessa, Mango, Reni, grosza, polarmiś, promyk, Andzia33, megan8, samira, Lucky, bliska77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
a masz te fotki w albumie rodzinnym?
polarmiś wrote:Kilka miesięcy temu robiłam sobie badania szyjki macicy łącznie z takimi fotkami dodatkowo była wysmarowana jodyną i czymś jeszcze, brali jakies wymazy itp. Nie wiem czy po tej jodynie czy jak zobaczyłam zdjęcia zasłabłam - pierwszy raz w życiu!!! to było traumatyczne przeżycie. Też miałam takie skojarzenia - że mała wygląda w środku jak penis!!!!Kasik303, inessa, Mango lubią tę wiadomość
-
dlatego nie rozumiem dlaczego mówią baba z jajami
przecież to normalkaBursztyn wrote:slabo mi sie zrobilo po obejrzeniu...
mamy wiec penisa i jajkazupelnie jak faceci
inessa, Bursztyn, Lucky lubią tę wiadomość
-
Iwka super
ja już nie mogę się doczekać kiedy będzie i mi kolka przy spaniu przeszkadzała
na razie jedna kolka mi przeszkadzaale to chyba nie o tę kolkę chodziło
chociaż możeinessa, Bursztyn, bliska77 lubią tę wiadomość
-
inessa wrote:Iwka super że już coraz lepiej
A Polska mam nadzieje,że dasz rade i bedziesz sie cieszyć z odwiedzin
dawaj nam tu znać czesciej co u Ciebie i maluszkainessa, polarmiś, promyk, Andzia33, megan8, gosia7122, Lucky lubią tę wiadomość
-
no właśnie..to by się zgadzało..chociaż w sumie u mnie dopiero 6 dzień.. więc może jednak się poprostu znowu nażarłam i coś mnie tam ciśnie
eh..
polarmiś wrote:u mnie tak pojawiał się w 7 dc i trwał do 2-3 dni po owulacji czyli 15-16 dc.inessa, polarmiś lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nie wiem jak u Was ale u mnie jest patelnia
wyszłam się przewietrzyć i umarłam
może Bozia też gdzieś tam leży z wrażenia i z upału.. wilki jakieś ją atakują.. znikąd pomocy..
inessa, Viola, polarmiś, Bursztyn, Andzia33, samira lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
dziewczynki ja jestem tylko wiecie tak juz jest ze praca i wszystko inne i czasu malo bo tylko poniedzialek piatek poniedzialek piatek tak jakos zapiernicza nie wiem jak wam ale u mnie to jakas masakra. Wierzcie mi podgladam Was tutaj i mysle o kazdej. Wy teraz wszystkie wakacje macie u mnie to nie jest czas wakacji ale zima australijska
Promyku wspolczuje bardzo tez przez to przechdzilismy kiedys dwa pieski ukochane trzeba bylo uspac bo juz za bardzo chorowaly na stre latka ....baaaaaardzo przykra sparawa ehhhh i zwsze ich brakuje obok...Bursztyn a ty juz sie obronilas? Iwka widze ze dzidzia pieknie sie rozwija wiec tylko tak dalej
Te co na wczasy sie wybieraja albo juz sa odpoczywajcie i serduszkujcie urlopowo spontanicznie magicznie i romantycznie
a ja lece na kolacyjke
inessa, Reni, promyk, Mango, Bursztyn, Andzia33, megan8, bliska77 lubią tę wiadomość
-
wpadłam na dłuższą chwilencję potem do gina wracam wieczorem
Iwka super trzymaj się i odpoczywaj
Kara pamiętam
Bozia czekamy na info
Inessa pamiętaj jesteśmy z Tobą
Panda gratuluję dobrej gin
Viola spokojne fluidki przesyłam
Kasik walczę razem z tobą z prolaktyną wysoką
Polarmisiu kiedy jedziesz do pL?
burszsztynku
Reni
Mango masz ładny wykresik
inessa, Reni, polarmiś, Kasik303, Panda, Mango, Andzia33, Lucky, bliska77 lubią tę wiadomość