X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 lipca 2013, 14:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kilka miesięcy temu robiłam sobie badania szyjki macicy łącznie z takimi fotkami dodatkowo była wysmarowana jodyną i czymś jeszcze, brali jakies wymazy itp. Nie wiem czy po tej jodynie czy jak zobaczyłam zdjęcia zasłabłam - pierwszy raz w życiu!!! to było traumatyczne przeżycie. Też miałam takie skojarzenia - że mała wygląda w środku jak penis!!!!
    Reni wrote:
    kurcze na stare lata robię się obrzydliwa

fuuuu

Bursztyn, inessa, Reni, Andzia33, megan8, bliska77 lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2013, 14:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polarmiś wrote:
    Kilka miesięcy temu robiłam sobie badania szyjki macicy łącznie z takimi fotkami dodatkowo była wysmarowana jodyną i czymś jeszcze, brali jakies wymazy itp. Nie wiem czy po tej jodynie czy jak zobaczyłam zdjęcia zasłabłam - pierwszy raz w życiu!!! to było traumatyczne przeżycie. Też miałam takie skojarzenia - że mała wygląda w środku jak penis!!!!
    slabo mi sie zrobilo po obejrzeniu...
    mamy wiec penisa i jajka ;) zupelnie jak faceci :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lipca 2013, 14:12

inessa, polarmiś, Reni, megan8 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2013, 14:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Promyku, wspolczuje <3

inessa, promyk lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 lipca 2013, 14:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u mnie tak pojawiał się w 7 dc i trwał do 2-3 dni po owulacji czyli 15-16 dc.

Reni wrote:
    dziewczyny pisałyście coś, że po wiesiołku bardziej czułyście, że jajniki pracują

jaki to jest ból i na ile wcześniej występuje?

inessa, Reni lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2013, 14:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Panda no ujawniłaś się wreszcie z tej dzikiej prerii...Zaczynasz poważne starania..no i dobrze...:)

Bete odbieram po 14.00, ale przeciez prawie na pewno wiem jaki będzie wynik...robię to dla spokoju przedwakacyjnego....:)

Mój kogucik Bursztynku jest zupełnie inny...;)
    taa..akurat, teraz wiadomo dlaczego stoi tylem :P

inessa lubi tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • iwka76 Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2013, 14:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cześć dziewczynki Witam po dluższej przerwie . Nie mialam jeszcze czasu poczytać całej lektury ale obiecuję że nadrobię . Nie odzywalam sie poniewaz ten mój gamoń zalał mój komputer i musialam poczekać jakiś czas po wyschnięciu czy sie uruchomi . Ale całe szczęście udalo sie i nadal moge sie z wami kontaktowac . Moje mdlośći powoli ustepują ale zdaża sie tak jak dzisiaj że mialam jeszcze wymioty ale wydaje mi sie że przez te moje wszystkie ponad dwu miesieczne męki rozrególowalam sobie żołądek i teraz często mnie boli i od czasu do czasu musze ratowacc sie specjalnymi kroplami na żołądek ale dostępne dla ciezarnych jak dobrze pójdzie to w niedzielę będę mogła jechać do polski na kilka dni , już nie mogę sie doczekac az gęba mi się sama uśmiecha , i moja siostra mówi że ten wyjazd dobrze mi zrobi bo chyba już jakiejś deprechy dostałam . Ale siłę na zrobienie goląbków dzisiaj znalazłam , z młodek kapustki więc szybko poszlo i cale szczęście nie musiałam biegac za kapusta tylko ten moj czekolada poszedł hihihih Dobrze mam teraz bo mówie że nie mogę dzwigać to bez słowa wstaje i idzie hihihhihi Dzisiaj poczułam że juz coś się zagniezdziło we wnetrzu mojego brzucha bo nie mogłam spać na brzuszku bo mi pewna kólka przeszkadzała hihihih jakie to fajne uczucie Pozdrawiam was serdecznie

inessa, Mango, Reni, grosza, polarmiś, promyk, Andzia33, megan8, samira, Lucky, bliska77 lubią tę wiadomość

relgh3714gqvyz0c.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 lipca 2013, 14:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwka super że już coraz lepiej :) :) :)
    A Polska mam nadzieje,że dasz rade i bedziesz sie cieszyć z odwiedzin :)
    dawaj nam tu znać czesciej co u Ciebie i maluszka :)

Andzia33, bliska77 lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2013, 14:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwka, bedzie coraz lepiej. Dbaj o siebie.

inessa, iwka76 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Reni Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2013, 14:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a masz te fotki w albumie rodzinnym? ;-)
    polarmiś wrote:

Kasik303, inessa, Mango lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2013, 14:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dlatego nie rozumiem dlaczego mówią baba z jajami
    przecież to normalka ;-)
    Bursztyn wrote:
    slabo mi sie zrobilo po obejrzeniu...
    mamy wiec penisa i jajka ;) zupelnie jak faceci :)

inessa, Bursztyn, Lucky lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2013, 14:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwka super
    ja już nie mogę się doczekać kiedy będzie i mi kolka przy spaniu przeszkadzała
    na razie jedna kolka mi przeszkadza ;-) ale to chyba nie o tę kolkę chodziło
    chociaż może <3

inessa, Bursztyn, bliska77 lubią tę wiadomość

• iwka76 Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2013, 14:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    inessa wrote:
    Iwka super że już coraz lepiej :) :) :)
    A Polska mam nadzieje,że dasz rade i bedziesz sie cieszyć z odwiedzin :)
    dawaj nam tu znać czesciej co u Ciebie i maluszka :)
    u maluszka jak w najlepszym porządku tylko wszyscy oprócz mnie sprzeczaja się co ma byc chłopczyk lub dziewczynka , chociaz z tego co juz w jakimś procencie wiem że ma być dziewczynka to inni twierdzą że będzie chłopak , ale czekam z jakiś jeszcze miesiąc to wtedy bedzie wiadomo

inessa, polarmiś, promyk, Andzia33, megan8, gosia7122, Lucky lubią tę wiadomość

relgh3714gqvyz0c.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2013, 14:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no właśnie..to by się zgadzało..chociaż w sumie u mnie dopiero 6 dzień.. więc może jednak się poprostu znowu nażarłam i coś mnie tam ciśnie
    eh..
    polarmiś wrote:
    u mnie tak pojawiał się w 7 dc i trwał do 2-3 dni po owulacji czyli 15-16 dc.

inessa, polarmiś lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2013, 14:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czekam.gif Bozia..

inessa, Bursztyn lubią tę wiadomość

• Viola Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2013, 15:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia odebrala wyniki i .....

inessa lubi tę wiadomość

w57vrjjglblign5h.png

b952b8bd28.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 lipca 2013, 15:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no wlasnie czekamy...... :)

Reni wrote:
    czekam.gif Bozia..

inessa, polarmiś lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2013, 15:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie wiem jak u Was ale u mnie jest patelnia
    wyszłam się przewietrzyć i umarłam ;-)

może Bozia też gdzieś tam leży z wrażenia i z upału.. wilki jakieś ją atakują.. znikąd pomocy..

loudlaff.gif

inessa, Viola, polarmiś, Bursztyn, Andzia33, samira lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 lipca 2013, 15:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas ukrop ufufufufufufufuf :)

• Panda Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2013, 15:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczynki ja jestem tylko wiecie tak juz jest ze praca i wszystko inne i czasu malo bo tylko poniedzialek piatek poniedzialek piatek tak jakos zapiernicza nie wiem jak wam ale u mnie to jakas masakra. Wierzcie mi podgladam Was tutaj i mysle o kazdej. Wy teraz wszystkie wakacje macie u mnie to nie jest czas wakacji ale zima australijska :) Promyku wspolczuje bardzo tez przez to przechdzilismy kiedys dwa pieski ukochane trzeba bylo uspac bo juz za bardzo chorowaly na stre latka ....baaaaaardzo przykra sparawa ehhhh i zwsze ich brakuje obok...Bursztyn a ty juz sie obronilas? Iwka widze ze dzidzia pieknie sie rozwija wiec tylko tak dalej :) Te co na wczasy sie wybieraja albo juz sa odpoczywajcie i serduszkujcie urlopowo spontanicznie magicznie i romantycznie ;) a ja lece na kolacyjke

inessa, Reni, promyk, Mango, Bursztyn, Andzia33, megan8, bliska77 lubią tę wiadomość

• grosza Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2013, 15:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wpadłam na dłuższą chwilencję potem do gina wracam wieczorem

Iwka super trzymaj się i odpoczywaj
    Kara pamiętam <3
    Bozia czekamy na info
    Inessa pamiętaj jesteśmy z Tobą
    Panda gratuluję dobrej gin
    Viola spokojne fluidki przesyłam
    Kasik walczę razem z tobą z prolaktyną wysoką
    Polarmisiu kiedy jedziesz do pL?
    burszsztynku <3
    Reni <3
    Mango masz ładny wykresik

<3 <3 <3

inessa, Reni, polarmiś, Kasik303, Panda, Mango, Andzia33, Lucky, bliska77 lubią tę wiadomość

0bfca738c07d15d024deec4f02710b8b.png
‹‹ 833 834 835 836 837 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kwas foliowy podczas starania o dziecko, kwas foliowy w ciąży - dlaczego tak ważny?

Kwas foliowy to witamina z grupy B, o której żadna starająca się o ciążę kobieta, nie powinna zapominać! Kwas foliowy ma ogromny wpływ na rozwój płodu, prawidłowy przebieg ciąży, ale i również płodność kobiety! Dodatkowo przeczytaj dlaczego suplementacja kwasu foliowego zalecana jest czasem również dla mężczyzn.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Zrozumieć swoje ciało w każdym momencie cyklu menstruacyjnego. Poznaj nieoczywiste objawy przed okresem!

Większość kobiet doświadcza różnego rodzaju objawów fizycznych i emocjonalnych podczas ostatniej fazy cyklu menstruacyjnego. Warto wiedzieć, że nie tylko nietypowe bóle głowy, uczucie zmęczenia czy wzmożona podatność na infekcje mogą mieć związek z zespołem napięcia przedmiesiączkowego.

CZYTAJ WIĘCEJ

14 zasad dobrego odżywiania podczas starania - co i jak jeść, aby szybciej zajść w ciążę

Odpowiednia dieta płodności może nie tylko polepszyć twoje zdrowie i dobre samopoczucie, ale również wspomóc twoją płodność oraz zapewnić zdrowy rozwój twojego dziecka jak już zajdziesz w ciążę. Co zatem oznacza „odpowiednia dieta”? Znajdziesz tutaj 14 wskazówek, które pomogą Ci lepiej zaplanować posiłki.

CZYTAJ WIĘCEJ