35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Ciebie trzeba ubezwłasnowolnić!
SolarPolar wrote:Jak bedzie jasniej o 4 to rower wprowadze w poranna rutyne.moremi, kapturnica, Sabina, kkisia, Aasiula, Magdala, macduska, SolarPolar, Mega, Simba lubią tę wiadomość
-
kurcze to graj z nią w skrable albo jakiś inny monopol, ale daj tej psinie żyć
ona biedna myśli sobie - pobiegam, to może da mi spokój na resztę dnia
a jak wracacie do domu - niech już sobie pójdzie, niech już sobie pójdzie
SolarPolar wrote:Nie umiem odpuscic i skazac ja na nude.paszczakin, Dziobak, moremi, Sabina, kkisia, Magdala, macduska, BISCA, SolarPolar, gosia7122, Mega lubią tę wiadomość
-
dobrze zdezynfekowałaś?
patrząc na awatar to skalpel jak najbardziej wskazany
Aasiula wrote:Dzień dobry
Skalpel machnietyjest super !
moremi, Sabina, kkisia, Aasiula, Bozia3, Mega lubią tę wiadomość
-
tak sobie próbuję wyobrazić siebie, że ćwiczę rano, wstawiam obiad, robię pranie, po czym bez spóźnienia dojeżdzam do pracy
da się tak?
chyba jak się w domu pracuje
Sabina, moremi, kapturnica, kkisia, Aasiula, ania.g, Magdala, macduska, ComeToMeBaby, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLuna76 wrote:Wiem dziewczyny, że trzymacie za wszystkie, które tutaj są, ale mimo wszystko fajnie jak ktoś to napisze - po prostu miło
Obyś szybko dołączyła do srajacych zarem
Ps. To znaczy zaciazylamoremi, kkisia, Aasiula, dorbie, Magdala, Mega, Simba lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyReni wrote:tak sobie próbuję wyobrazić siebie, że ćwiczę rano, wstawiam obiad, robię pranie, po czym bez spóźnienia dojeżdzam do pracy
da się tak?
chyba jak się w domu pracuje
Ale ja nawet w domu musiałbym zaczynać koło 14moremi, kkisia, Reni, Magdala, macduska, Mega lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:tak sobie próbuję wyobrazić siebie, że ćwiczę rano, wstawiam obiad, robię pranie, po czym bez spóźnienia dojeżdzam do pracy
da się tak?
chyba jak się w domu pracujeWiadomość wyedytowana przez autora: 8 kwietnia 2015, 08:54
Sabina, kkisia, Aasiula, dorbie, Reni, Magdala, Mega, Simba lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Reni wrote:tak sobie próbuję wyobrazić siebie, że ćwiczę rano, wstawiam obiad, robię pranie, po czym bez spóźnienia dojeżdzam do pracy
da się tak?
chyba jak się w domu pracujeale jak sie robi dla siebie to sie da tak ustawiam robote ze wole rano wylac wiadro potu wieczorem to padam juz na pysk
a jeszcze lekcje z mlodym obiady na nastepny dzien łeee wole rankiSabina, Dziobak, kkisia, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
ania.g wrote:Asiula, podziwiam bo mi się nie chce jak cholera
Najgorzej zaczac pozniej to juz sama przyjemnosc hyhyhhy,a po cwiczeniach satysfakcja :)ze dalam rade mimo lenia w dupieSabina, ania.g, Dziobak, kkisia, Simba lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Witam dziewczynki
lecę na usg piersi i do lekarza trochę zejdzie bo całe miasto rozkopane.
Asiula podziwiam.Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 kwietnia 2015, 09:36
Sabina, Aasiula, Dziobak, anna maria, kkisia, Magdala, macduska lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017