35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
a jak się udało?
Magdala wrote:Mam glupie mysli jak zwykle pod koniec cyklu.
Ostatni tydzien cyklu. Owulacja potwierdzona usg. Tmp bardzo ladna. Nie moge powstrzymac galopujacych mysli w kierunku 'a moze sie udalo?' Jeszcze 6 dni to go.moremi, Magdala, kkisia, Sabina, Simba lubią tę wiadomość
-
Magdala wrote:Mam glupie mysli jak zwykle pod koniec cyklu.
Ostatni tydzien cyklu. Owulacja potwierdzona usg. Tmp bardzo ladna. Nie moge powstrzymac galopujacych mysli w kierunku 'a moze sie udalo?' Jeszcze 6 dni to go.
A wykres pokaże?moremi lubi tę wiadomość
-
Parka wrote:Już zrobione
Naprawde nieźle to wygląda
Dzieki.
Tylko, ze moje wszystkie wykresy byly podobne
Musze odespac wczorajsza noc podroznika.
Dobranoc.
Trzymam kciuki za potrzebujace. Swoja droga to moglby byc temat na magisterke jak czlowiek potrafi wyzwalac empatie i sympatie do bylo nie bylo obcych osob (w moim przypadku, bo wiem ze niektore z was sie znaja osobiscie).Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 kwietnia 2015, 23:04
Parka, Mega, moremi, Aasiula, anna maria, kkisia, Sabina, Luna76 lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
Końcówka cyklu to jak siedzenie na bombie
moremi, anna maria, Krakonka, kkisia, Sabina, kapturnica, Luna76, Magdala, ComeToMeBaby, Parka, Elfik lubią tę wiadomość
-
Cześć
Przeczytałam grzecznie wszystko.
O tych przeciwnikach invitro czytałam już jakis czas temu, ale nie chciałam Was denerwować, bo w końcu jedne w ciąży, drugie zaciążają, a trzecie dzieciatePoza tym stwierdziłam, że to jak zwykle najwięcej dziennikarze mieszają. Gdyby nie oni, nawet nie byłoby wiadomo o takich oszołomach. Ale niewyedukowanemu głupkowi zawsze łatwiej napisać o skandalu, niż zabrać się za powazny temat.
Jestem nadal chora. Dostałam antybiotyk, który w dodatku biorę. To wiele znaczy, bo ostatnio 7 lat temu brałam. Ale to mój pierwszy cykl z pękaczem jajek i nie chcę być chora. A jak na razie mi się nie polepszaJestem głucha na jedno ucho i chyba nawet niewykluczone, że prawodopodobnie wybiorę się do laryngologa, jeśli nie przejdzie mi pojutrze.
Miałam dzisiaj załatwiać wiele spraw, a wyszły mi tylko 3. Zawsze to lepiej, niż nic
Tak sobie myślę, czy by jutro mimo choroby nie wybrać się do galerii handlowej. Mam trzy specyficzne potrzeby kosmetyczne, a do tego bon, wyszłoby mi taniej. W sumie nie dostałam całkowitego zakazu wychodzenia, a skoro mogę iść do złobka...
Chyba największy problem, że mi się przewód pokarmowy zaczął buntować od tej apteki, co ją łykam. Pewnie wątroba skrzeczy. Hormony, "dopalacze" zajściowe, a teraz jeszcze antybiotyk i leki na kaszel
Nie mogę się już doczekać tego pękaniaMuszę zrobić jakiś grafik działań, bo pęka ponoć 24 godziny po podaniu, a plemniki też jakiś czas wędrują.
Jeśli któraś z Was miała pękanie, to proszę o sugestie. Trzeba się hjakoś wyrobić godzinowo albo normowo?moremi, anna maria, kkisia, Sabina, kapturnica, Aasiula, Magdala, Simba lubią tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
Dzien dobry. Pogoda nawet nawet - w Warszawie i okolicach cieplo. Ptaki pieknie cwierkaja, wspaniale powietrze. W zasadzie powinnam byc szczesliwa witajac dzien o 4.15 na spacerze z psem. Chodze juz od prawie 20 minut. Jeszcze 20 i wracam do domu szykowac sie do wyjscia. Moze powinnam zaczac biegac? O matko ale jak to zrobic jak ledwo powlocze nogami?
Sabina, moremi, macduska, Aasiula, kkisia, Dziobak, anna maria, Magdala, Bozia3, Mega lubią tę wiadomość
-
Misiek, jak Cie czytam o tej porze, to jeszcze bardziej ciesze się, że mam kota.. On rano tylko ukochania wymaga, a teraz paczy na mnie z mina: "czego nie spisz?"
Jakie biegać? Oszalalas?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 kwietnia 2015, 05:43
Sabina, kapturnica, moremi, macduska, Aasiula, kkisia, Dziobak, anna maria, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnypaszczakin wrote:Misiek, jak Cie czytam o tej porze, to jeszcze bardziej ciesze się, że mam kota.. On rano tylko ukochania wymaga, a teraz paczy na mnie z mina: "czego nie spisz?"
Jakie biegać? Oszalalas?
Dzień dobrypaszczakin, kapturnica, moremi, macduska, Aasiula, kkisia, anna maria, Mega lubią tę wiadomość
-
Krakonka wrote:Jeśli któraś z Was miała pękanie, to proszę o sugestie. Trzeba się hjakoś wyrobić godzinowo albo normowo?
Krakonka, ja miałam Pregnyl na pękanie i przy nim zawsze mówili, że 36h od wzięcia jajko strzela. Ale z praktyki (bo ja z tych, co owu czuły) zdarzało się, że strzelalo wcześniej, z kolei może raz na te 6 cykli trochę później. Niemniej średnia była zachowana.
Rozumiem, że masz monitoring, zeby wiedzieć, kiedy pekacza zarzucić?
W zależności od dostępności czasu, pory dnia, itp ja bym wstrzymała się z seksem ze 3 dni, zeby oszczędzić trochę plemników i na 6h przed zapowiedzianym pękaniem ruszyć do ataku, a potem jeszcze po kilku godzinach poprawić
moremi, Aasiula, kkisia, Sabina, anna maria, Magdala, Krakonka lubią tę wiadomość