X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Reni Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2015, 22:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a jak się udało? ;-)
    Magdala wrote:
    Mam glupie mysli jak zwykle pod koniec cyklu.
    Ostatni tydzien cyklu. Owulacja potwierdzona usg. Tmp bardzo ladna. Nie moge powstrzymac galopujacych mysli w kierunku 'a moze sie udalo?' Jeszcze 6 dni to go.

moremi, Magdala, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Simba lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Parka Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2015, 22:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdala wrote:
    Mam glupie mysli jak zwykle pod koniec cyklu.
    Ostatni tydzien cyklu. Owulacja potwierdzona usg. Tmp bardzo ladna. Nie moge powstrzymac galopujacych mysli w kierunku 'a moze sie udalo?' Jeszcze 6 dni to go.

A wykres pokaże?

moremi lubi tę wiadomość

• Magdala Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2015, 22:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Parka wrote:
    A wykres pokaże?

Tzn co? Czy udostepniony jest? Zaraz sprawdze.

Parka lubi tę wiadomość

Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo.
  • moremi Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2015, 22:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    karmisz piersią????????????????? O.o
    Czasami.

Parka, Mega, Reni, nick nieaktualny, Simba lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • Magdala Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2015, 22:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kto chce niech oglada. Komentarze (konstruktywne) mile widziane :-)

Parka, Aasiula lubią tę wiadomość

• Parka Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2015, 22:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdala wrote:
    Kto chce niech oglada. Komentarze (konstruktywne) mile widziane :-)

Już zrobione :)
    Naprawde nieźle to wygląda :)

Aasiula, Magdala, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• Magdala Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2015, 23:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Parka wrote:
    Już zrobione :)
    Naprawde nieźle to wygląda :)

Dzieki.
    Tylko, ze moje wszystkie wykresy byly podobne :-/

Musze odespac wczorajsza noc podroznika.
    Dobranoc.

Trzymam kciuki za potrzebujace. Swoja droga to moglby byc temat na magisterke jak czlowiek potrafi wyzwalac empatie i sympatie do bylo nie bylo obcych osob (w moim przypadku, bo wiem ze niektore z was sie znaja osobiscie).

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 kwietnia 2015, 23:04

Parka, Mega, moremi, Aasiula, anna maria, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Luna76 lubią tę wiadomość

• Parka Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2015, 23:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdala wrote:
    Dzieki.
    Tylko, ze moje wszystkie wykresy byly podobne :-/
    Pożyjemy, zobaczymy :) z sercami sie ladnie wstrzeliliscie

Magdala, Mega, Aasiula, anna maria, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• Mega Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2015, 23:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Końcówka cyklu to jak siedzenie na bombie ;)

moremi, anna maria, Krakonka, nick nieaktualny, nick nieaktualny, kapturnica, Luna76, Magdala, ComeToMeBaby, Parka, Elfik lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Krakonka Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2015, 23:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć :)
    Przeczytałam grzecznie wszystko.
    O tych przeciwnikach invitro czytałam już jakis czas temu, ale nie chciałam Was denerwować, bo w końcu jedne w ciąży, drugie zaciążają, a trzecie dzieciate :) Poza tym stwierdziłam, że to jak zwykle najwięcej dziennikarze mieszają. Gdyby nie oni, nawet nie byłoby wiadomo o takich oszołomach. Ale niewyedukowanemu głupkowi zawsze łatwiej napisać o skandalu, niż zabrać się za powazny temat.
    Jestem nadal chora. Dostałam antybiotyk, który w dodatku biorę. To wiele znaczy, bo ostatnio 7 lat temu brałam. Ale to mój pierwszy cykl z pękaczem jajek i nie chcę być chora. A jak na razie mi się nie polepsza :/ Jestem głucha na jedno ucho i chyba nawet niewykluczone, że prawodopodobnie wybiorę się do laryngologa, jeśli nie przejdzie mi pojutrze.
    Miałam dzisiaj załatwiać wiele spraw, a wyszły mi tylko 3. Zawsze to lepiej, niż nic :)
    Tak sobie myślę, czy by jutro mimo choroby nie wybrać się do galerii handlowej. Mam trzy specyficzne potrzeby kosmetyczne, a do tego bon, wyszłoby mi taniej. W sumie nie dostałam całkowitego zakazu wychodzenia, a skoro mogę iść do złobka...
    Chyba największy problem, że mi się przewód pokarmowy zaczął buntować od tej apteki, co ją łykam. Pewnie wątroba skrzeczy. Hormony, "dopalacze" zajściowe, a teraz jeszcze antybiotyk i leki na kaszel :(
    Nie mogę się już doczekać tego pękania :) Muszę zrobić jakiś grafik działań, bo pęka ponoć 24 godziny po podaniu, a plemniki też jakiś czas wędrują.
    Jeśli któraś z Was miała pękanie, to proszę o sugestie. Trzeba się hjakoś wyrobić godzinowo albo normowo? :)

moremi, anna maria, nick nieaktualny, nick nieaktualny, kapturnica, Aasiula, Magdala, Simba lubią tę wiadomość

Syn 16.08.99
    Córka 21.05.2013
  • Reni Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2015, 23:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Poród twixow teraz

Simba lubi tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • moremi Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2015, 23:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    Poród twixow teraz
    U mnie cukier na bbc.

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • anna maria Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2015, 23:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jest nocka widze :-)

Aasiula lubi tę wiadomość

201407014965.png
  • Krakonka Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2015, 23:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anna maria wrote:
    jest nocka widze :-)

Znaczy się ciemność, widzisz, ciemność ? :)

anna maria, Mega lubią tę wiadomość

Syn 16.08.99
    Córka 21.05.2013
  • mysza1975 Autorytet

Wysłany: 7 kwietnia 2015, 23:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A do mnie dziś przyszła @. Druga po porodzie, czyli średnio wpada raz na jakieś 90 dni. Może pobiję Arwenę z długością cykli.

moremi, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, kapturnica, Aasiula, Dziobak, anna maria, Magdala, Mega, megan8 lubią tę wiadomość

• Krakonka Autorytet

Wysłany: 8 kwietnia 2015, 01:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eee, małomówna ta nocna zmiana blusa :)
    Dobranoc :)

anna maria lubi tę wiadomość

Syn 16.08.99
    Córka 21.05.2013
  • SolarPolar Autorytet

Wysłany: 8 kwietnia 2015, 04:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry. Pogoda nawet nawet - w Warszawie i okolicach cieplo. Ptaki pieknie cwierkaja, wspaniale powietrze. W zasadzie powinnam byc szczesliwa witajac dzien o 4.15 na spacerze z psem. Chodze juz od prawie 20 minut. Jeszcze 20 i wracam do domu szykowac sie do wyjscia. Moze powinnam zaczac biegac? O matko ale jak to zrobic jak ledwo powlocze nogami?

nick nieaktualny, moremi, nick nieaktualny, Aasiula, nick nieaktualny, Dziobak, anna maria, Magdala, Bozia3, Mega lubią tę wiadomość

• paszczakin Autorytet

Wysłany: 8 kwietnia 2015, 05:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misiek, jak Cie czytam o tej porze, to jeszcze bardziej ciesze się, że mam kota.. On rano tylko ukochania wymaga, a teraz paczy na mnie z mina: "czego nie spisz?"

Jakie biegać? Oszalalas?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 kwietnia 2015, 05:43

nick nieaktualny, kapturnica, moremi, nick nieaktualny, Aasiula, nick nieaktualny, Dziobak, anna maria, Mega lubią tę wiadomość

Jeśli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można
    4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 kwietnia 2015, 06:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    Misiek, jak Cie czytam o tej porze, to jeszcze bardziej ciesze się, że mam kota.. On rano tylko ukochania wymaga, a teraz paczy na mnie z mina: "czego nie spisz?"

Jakie biegać? Oszalalas?
    Popieram. Za leniwa jestem na psa. Moje psy żyją luzem na podwórzu i same się wyprowadzają na spacery :-)

Dzień dobry :-)

paszczakin, kapturnica, moremi, nick nieaktualny, Aasiula, nick nieaktualny, anna maria, Mega lubią tę wiadomość

• paszczakin Autorytet

Wysłany: 8 kwietnia 2015, 06:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krakonka wrote:
    Jeśli któraś z Was miała pękanie, to proszę o sugestie. Trzeba się hjakoś wyrobić godzinowo albo normowo? :)

Krakonka, ja miałam Pregnyl na pękanie i przy nim zawsze mówili, że 36h od wzięcia jajko strzela. Ale z praktyki (bo ja z tych, co owu czuły) zdarzało się, że strzelalo wcześniej, z kolei może raz na te 6 cykli trochę później. Niemniej średnia była zachowana.
    Rozumiem, że masz monitoring, zeby wiedzieć, kiedy pekacza zarzucić?
    W zależności od dostępności czasu, pory dnia, itp ja bym wstrzymała się z seksem ze 3 dni, zeby oszczędzić trochę plemników i na 6h przed zapowiedzianym pękaniem ruszyć do ataku, a potem jeszcze po kilku godzinach poprawić ;)

moremi, Aasiula, nick nieaktualny, nick nieaktualny, anna maria, Magdala, Krakonka lubią tę wiadomość

Jeśli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można
    4u3Dp2.png eGmlp2.png
‹‹ 8474 8475 8476 8477 8478 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

14 najczęstszych pytań o Zespół Policystycznych Jajników (PCOS)

Na PCOS, czyli Zespół Policystycznych Jajników może cierpieć nawet 10-15% kobiet w wieku rozrodczym. Czy PCOS jest groźną chorobą? Jakie są najczęstsze przyczny PCOS? Czy Zespół Policystycznych Jajników jest uleczalny? Poznaj odpowiedzi na 14 najczęstszych pytań o PCOS.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - jakie mogę być jej przyczyny i jak sobie z nią radzić?

Problem z odpowiednim nawilżeniem pochwy dotyczy bardzo dużej liczby kobiet. Najczęściej problemy występują w okresie okołomenopauzalnym, ale z różnych przyczyn mogą pojawiać się na każdym etapie życia kobiety. Suchość pochwy może znacząco obniżać jakość życia seksualnego, z powodu bólu i dyskomfortu odczuwanego podczas zbliżeń... Skąd się bierze suchość pochwy? Jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Przyczyny niepowodzenia in vitro - jakie?

Procedura in vitro to niekiedy jedyna szansa dla par bezskutecznie starających się o dziecko i walczących z niepłodnością. Choć skuteczność metody jest wysoka, niestety nie zawsze kończy się sukcesem... Jakie są najczęstsze przyczyny niepowodzeń przy IVF?

CZYTAJ WIĘCEJ