35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMagdala wrote:Wyrosna.
Potwierdzam. Z tym, że na żwirku jednak mniej bo nie zatrzymuje wody. Kora jest długo wilgotna to raz i sama ulega rozkładowi z czasem stanowiąc idealne podłoże dla chwastów to dwa.Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 kwietnia 2015, 22:18
Dziobak, Magdala lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyReni wrote:to łane som
miło słyszeć.
Czasami przeklinam ten ogród w żywe kamienie. Przechodzi mi zazwyczaj gdy jestem na targu i trafię na stragan z roslinami...
Nakupimy z mężem kolejnych badyli i potem chodzimy wokoło domu i zastanawiamy się gdzie toto wetknąć.
Tam za tymi kamieniami z drugiej strony jest jeszcze oczko wodne i nawet przez 3 lata mieszkały w nim orfy i karasie.
Reni, Dziobak, moremi, Magdala, Aasiula, kkisia, Sabina, kapturnica, Simba lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Reni wrote:ale o co chodzi?
Luna, trzymam za wszystkie dziewuchy na 35Magdala, malgos741, Parka, Aasiula, Mega, kkisia, Sabina, kapturnica, Luna76, Simba lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Na planete jest program o bliźniakach
jeden śpi drugi go kopiepopycha hahah
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 kwietnia 2015, 22:35
moremi, malgos741, Mega, Arwena, kkisia, Sabina, kapturnica, Simba lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:Morka nieźle się ustawiłaś
Tak samo ze ślubu w cerkwibo u nas nie ma nauk przedmałżeńskich
macduska, Mega, Bozia3, kkisia, Sabina, kapturnica, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Reni wrote:ooo pokazują jak karmić dwójkę
popacze
Właśnie idę podać kolację jaśnie państwuReni, macduska, Mega, kkisia, Sabina, kapturnica, megan8 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
karmisz piersią?????????????????moremi wrote:Ja mogę nakręcić film jak karmić trójkę
Właśnie idę podać kolację jaśnie państwumalgos741, moremi, Mega, kkisia, Sabina, kapturnica lubią tę wiadomość
-
Mam glupie mysli jak zwykle pod koniec cyklu.
Ostatni tydzien cyklu. Owulacja potwierdzona usg. Tmp bardzo ladna. Nie moge powstrzymac galopujacych mysli w kierunku 'a moze sie udalo?' Jeszcze 6 dni to go.Parka, moremi, Aasiula, Arwena, kkisia, Sabina, Luna76, ComeToMeBaby, Simba lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
nick nieaktualny
-
haha tylko, że ja wcześniej zejdę na zawał paznokci
Magdala wrote:Hahaha.
Ale jak sa dwa to przyjdzie taki czas, ze sie soba nawzajem zajma.Parka, Magdala, moremi, Mega, Arwena, kkisia, Sabina, kapturnica, Simba lubią tę wiadomość