X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 kwietnia 2015, 06:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie z rana. Pozdrawiam :-)

moremi, Aasiula, kkisia, anna maria, Magdala lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 8 kwietnia 2015, 06:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien bryy.Ale sie mi wstac nie Kciało.Matko :-/ Młodego odwioze do szkoły i znow na badania tarczycowe.Jutro gin prywaciarz a piatek endos.Kurwa nigdy sie tyle po lekarzach nie ochodziłam co w ostatnim prawie półtoraroczu o.O Jak staruszka. Miłego dzionka :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 kwietnia 2015, 06:37

moremi, Aasiula, kkisia, Dziobak, dorbie, anna maria, Magdala, Elfik, Mega lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • moremi Autorytet

Wysłany: 8 kwietnia 2015, 06:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bry :-)
    Do mnie przyszły trzy koty i mruczą :-)
    Jeszcze pośpimy ;-)

paszczakin, Aasiula, kkisia, Sabina, dorbie, anna maria, Magdala, ComeToMeBaby, Mega lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • Reni Autorytet

Wysłany: 8 kwietnia 2015, 06:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie przesadzajcie z tym lenistwem. To nie jest normalne łazić z psem godzinę o 4 nad ranem.
    Mój właśnie powarkuje przez sen.

Misiek włóczy się po nocach i targa ze sobą tego biednego psa, który chętnie pospałby ;-)

SolarPolar, paszczakin, Aasiula, moremi, kkisia, Sabina, Dziobak, anna maria, Magdala, ComeToMeBaby, Bozia3, BISCA, Parka, gosia7122, Mega, Simba lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • SolarPolar Autorytet

Wysłany: 8 kwietnia 2015, 06:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wszystkie spio?

Ja juz podsmazylam pierogi ruskie, ugotowalam jajka na twardo- w dzienniczku syna odkrylam zapis na zamowienie szkolne na dzisiaj ( chyba beda cwiczyc spozniona Wielkanoc), ubranka gotowe. Teraz pora na moja poranna kawe i takie tam przyziemne co nie co:-)

Wacia ja juz kiedys wpomnialam ze skalniaczek masz piekny.

Czy te ktore maja domy moga wypowiedziec sie na temat tarasow? Drewniane, betonowe, z kostki itp. ? Zastanawiam sie nad tym ( o 5.43 :-))

Aasiula, kkisia, Sabina, anna maria, Magdala, Bozia3, Mega, Simba, megan8 lubią tę wiadomość

• SolarPolar Autorytet

Wysłany: 8 kwietnia 2015, 06:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    Misiek, jak Cie czytam o tej porze, to jeszcze bardziej ciesze się, że mam kota.. On rano tylko ukochania wymaga, a teraz paczy na mnie z mina: "czego nie spisz?"

Jakie biegać? Oszalalas?
    Ale koty mokre szmaty do lozka przynosza rano i siadaja tylkiem na glowach:-)

paszczakin, Aasiula, moremi, kkisia, Reni, Sabina, anna maria, Magdala lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 kwietnia 2015, 06:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    Nie przesadzajcie z tym lenistwem. To nie jest normalne łazić z psem godzinę o 4 nad ranem.

Misiek włóczy się po nocach i targa ze sobą tego biednego psa, który chętnie pospałby ;-)

Trzeba ją zgłosić do Towarzystwa Opieki Nad Zwierzętami. ;-)
    Jak nic pastwi się nad biedakiem.

Witam się kawowo i sennie.

paszczakin, SolarPolar, Aasiula, moremi, kkisia, Reni, Sabina, Dziobak, kapturnica, anna maria, Magdala, Elfik, gosia7122, Mega lubią tę wiadomość

• SolarPolar Autorytet

Wysłany: 8 kwietnia 2015, 07:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:

Moj musi miec poranna dawke 40 minut biegania. A co kuzwa zrobie ze juz teraz jestem w autobusie w drodze do pracy . W miedzy czasie sniadanie dla mlodego i jedzenie do szkoly na caly dzien bo nie je obiadow w szkole a siedzi w niej i do 18- stej. Rano mam zawsze w chuj roboty. Mam maly ogodek ale i tak caly dzien pies tam siedzi tylko o wybieganiu nie ma mowy wiec spacery obowiazkowe. Jak bedzie jasniej o 4 to rower wprowadze w poranna rutyne.

Sabina, Reni, anna maria, Magdala lubią tę wiadomość

• SolarPolar Autorytet

Wysłany: 8 kwietnia 2015, 07:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    Trzeba ją zgłosić do Towarzystwa Opieki Nad Zwierzętami. ;-)
    Jak nic pastwi się nad biedakiem.

Witam się kawowo i sennie.
    Tak ten pies tylko pod koldra zyje, w ogole ruchu nie ma.

macduska, Aasiula, kkisia, Reni, Sabina, Dziobak, Magdala, Simba lubią tę wiadomość

• ania.g Autorytet

Wysłany: 8 kwietnia 2015, 07:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry
    Tak się zastanawiam po jaką cholerę gin kazał mi zrobić HBS przed wypisaniem antyków? Ktoś ma wiedzę na ten temat? Rozumiem ALAT, ASPAT i GGTP bo to wątrobowe ale HBS, przecież to się bada w ciąży?

Matka fantastycznej 4 :)
  • SolarPolar Autorytet

Wysłany: 8 kwietnia 2015, 07:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania.g wrote:
    Dzień dobry
    Tak się zastanawiam po jaką cholerę gin kazał mi zrobić HBS przed wypisaniem antyków? Ktoś ma wiedzę na ten temat? Rozumiem ALAT, ASPAT i GGTP bo to wątrobowe ale HBS, przecież to się bada w ciąży?
    To chyba tez jakis antygen watrobowy. Nie wiem jaki ma zwiazek a antykoncepcja ale ze stanem watroby raczej tak.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 kwietnia 2015, 07:27

ania.g lubi tę wiadomość

• moremi Autorytet

Wysłany: 8 kwietnia 2015, 07:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SolarPolar wrote:
    Ale koty mokre szmaty do lozka przynosza rano i siadaja tylkiem na glowach:-)
    Jedna mała myszka, a ta o szmatach gada. I żaden mi tyłkiem na głowie nie usiadł. Za to ładnie do łóżka dociskają jak za wcześnie planuję wstać ;-)

Misiek, Ty po prostu lubisz w nocy wstawać, a Danka to tylko wymówka ;-)

SolarPolar, kkisia, Reni, Sabina, Aasiula, Dziobak, anna maria, Magdala, macduska, ComeToMeBaby, Mega, Simba lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • SolarPolar Autorytet

Wysłany: 8 kwietnia 2015, 07:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Jedna mała myszka, a ta o szmatach gada. I żaden mi tyłkiem na głowie nie usiadł. Za to ładnie do łóżka dociskają jak za wcześnie planuję wstać ;-)

Misiek, Ty po prostu lubisz w nocy wstawać, a Danka to tylko wymówka ;-)
    Nie umiem odpuscic i skazac ja na nude.

Aasiula, Sabina lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 kwietnia 2015, 08:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bry :)
    Ja juz w kuchni walcze
    musze im troche zarla przygotowac :)

Aasiula, Sabina, anna maria, Mega lubią tę wiadomość

• Aasiula Autorytet

Wysłany: 8 kwietnia 2015, 08:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry :)
    Skalpel machniety :) jest super ! :)

ania.g, Sabina, Dziobak, kkisia, anna maria, Magdala, macduska, ComeToMeBaby, Simba lubią tę wiadomość

• ania.g Autorytet

Wysłany: 8 kwietnia 2015, 08:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SolarPolar wrote:
    To chyba tez jakis antygen watrobowy. Nie wiem jaki ma zwiazek a antykoncepcja ale ze stanem watroby raczej tak.
    Ok, doczytałam to badanie na sprawdzenie czy nie ma nosicielstwa żółtaczki samej żółtaczki.
    I tak muszę czekać do poniedziałku żeby pojechać do labo w przychodni bo nie mam jak Marcela zostawić.

Aasiula, anna maria lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • Dziobak Autorytet

Wysłany: 8 kwietnia 2015, 08:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bry!u mnie słońce i szron, ale będzie dziś ładnie.
    Slonce świeciło od rana przez okno i pomyslalam,ze w taka pogode to moglabym nawet pójść do pracy ( coraz częściej o tym ze strachem myślę ). Na szczęście jeszcze nie muszę. Wiec kawka, ciacho, corka w szkole, Adaś sprząta w swojej szufladzie, jest gites.
    Po południu zabieram się za skalniak, ale najpierw jade kupić te cholerna argowloknine, wizja chwastów w moim przeslicznym skalniaku mnie przekonała. ;-)

Sabina, moremi, Reni, kkisia, Aasiula, ania.g, anna maria, Magdala, macduska, Parka, Mega, megan8 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 kwietnia 2015, 08:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kkisia wrote:
    Bry :)
    Ja juz w kuchni walcze
    musze im troche zarla przygotowac :)
    Znowu miecho? :-)

kkisia, anna maria lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 kwietnia 2015, 08:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aasiula wrote:
    Dzień dobry :)
    Skalpel machniety :) jest super ! :)
    Jezu, o tak nieludzkiej godzinie?
    Drugi Polar się z Ciebie robi ;-) w sensie, że umartwiasz się rano ;-)

moremi, Reni, kapturnica, kkisia, Aasiula, anna maria, Magdala, macduska, Mega, Simba lubią tę wiadomość

• Luna76 Autorytet

Wysłany: 8 kwietnia 2015, 08:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Luna jest nowa jeszcze i cieszy się z wpisów pod wykresem :-)

Luna, trzymam za wszystkie dziewuchy na 35 :-)

Wiem dziewczyny, że trzymacie za wszystkie, które tutaj są, ale mimo wszystko fajnie jak ktoś to napisze - po prostu miło :-)

Sabina, moremi, kkisia, Aasiula, anna maria, Magdala, macduska, gosia7122, Mega lubią tę wiadomość

‹‹ 8475 8476 8477 8478 8479 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

PMS a zdrowie psychiczne i jakość życia. Jak sobie radzić z objawami?

PMS często jest kojarzony głównie z objawami fizycznymi, takimi jak ból brzucha czy wzdęcia. Jednak coraz więcej badań wskazuje, że ma on istotny wpływ również na zdrowie psychiczne kobiet. Dlatego ważne są: zrozumienie związku między PMS a nastrojem i kondycją psychiczną w ogóle oraz nauka skutecznych strategii radzenia sobie z emocjonalnymi skutkami choroby.

CZYTAJ WIĘCEJ

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ

Karuzela łóżeczkowa, która rośnie razem z dzieckiem

Karuzele do łóżeczka to nie tylko dekoracja – pomagają stymulować zmysły malucha i wspierają jego rozwój. Kolorowe, poruszające się elementy przyciągają uwagę dziecka, rozwijając wzrok oraz koordynację. Dodatkowo, delikatna muzyka i spokojne ruchy karuzeli mogą działać kojąco, pomagając maluchowi w wyciszeniu się przed snem.

CZYTAJ WIĘCEJ