Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Męska płodność - jakie składniki naprawdę warto suplementować w czasie starań o dziecko?
SPRAWDŹ
Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Dziewczyny, czas zadbać o męską płodność!
1 saszetka pełna mocy dla wsparcia jakości nasienia 🔥
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 kwietnia 2015, 06:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie z rana. Pozdrawiam :-)

moremi, Aasiula, kkisia, anna maria, Magdala lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 8 kwietnia 2015, 06:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien bryy.Ale sie mi wstac nie Kciało.Matko :-/ Młodego odwioze do szkoły i znow na badania tarczycowe.Jutro gin prywaciarz a piatek endos.Kurwa nigdy sie tyle po lekarzach nie ochodziłam co w ostatnim prawie półtoraroczu o.O Jak staruszka. Miłego dzionka :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 kwietnia 2015, 06:37

moremi, Aasiula, kkisia, Dziobak, dorbie, anna maria, Magdala, Elfik, Mega lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • moremi Autorytet

Wysłany: 8 kwietnia 2015, 06:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bry :-)
    Do mnie przyszły trzy koty i mruczą :-)
    Jeszcze pośpimy ;-)

paszczakin, Aasiula, kkisia, Sabina, dorbie, anna maria, Magdala, ComeToMeBaby, Mega lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • Reni Autorytet

Wysłany: 8 kwietnia 2015, 06:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie przesadzajcie z tym lenistwem. To nie jest normalne łazić z psem godzinę o 4 nad ranem.
    Mój właśnie powarkuje przez sen.

Misiek włóczy się po nocach i targa ze sobą tego biednego psa, który chętnie pospałby ;-)

SolarPolar, paszczakin, Aasiula, moremi, kkisia, Sabina, Dziobak, anna maria, Magdala, ComeToMeBaby, Bozia3, BISCA, Parka, gosia7122, Mega, Simba lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • SolarPolar Autorytet

Wysłany: 8 kwietnia 2015, 06:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wszystkie spio?

Ja juz podsmazylam pierogi ruskie, ugotowalam jajka na twardo- w dzienniczku syna odkrylam zapis na zamowienie szkolne na dzisiaj ( chyba beda cwiczyc spozniona Wielkanoc), ubranka gotowe. Teraz pora na moja poranna kawe i takie tam przyziemne co nie co:-)

Wacia ja juz kiedys wpomnialam ze skalniaczek masz piekny.

Czy te ktore maja domy moga wypowiedziec sie na temat tarasow? Drewniane, betonowe, z kostki itp. ? Zastanawiam sie nad tym ( o 5.43 :-))

Aasiula, kkisia, Sabina, anna maria, Magdala, Bozia3, Mega, Simba, megan8 lubią tę wiadomość

• SolarPolar Autorytet

Wysłany: 8 kwietnia 2015, 06:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    Misiek, jak Cie czytam o tej porze, to jeszcze bardziej ciesze się, że mam kota.. On rano tylko ukochania wymaga, a teraz paczy na mnie z mina: "czego nie spisz?"

Jakie biegać? Oszalalas?
    Ale koty mokre szmaty do lozka przynosza rano i siadaja tylkiem na glowach:-)

paszczakin, Aasiula, moremi, kkisia, Reni, Sabina, anna maria, Magdala lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 kwietnia 2015, 06:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    Nie przesadzajcie z tym lenistwem. To nie jest normalne łazić z psem godzinę o 4 nad ranem.

Misiek włóczy się po nocach i targa ze sobą tego biednego psa, który chętnie pospałby ;-)

Trzeba ją zgłosić do Towarzystwa Opieki Nad Zwierzętami. ;-)
    Jak nic pastwi się nad biedakiem.

Witam się kawowo i sennie.

paszczakin, SolarPolar, Aasiula, moremi, kkisia, Reni, Sabina, Dziobak, kapturnica, anna maria, Magdala, Elfik, gosia7122, Mega lubią tę wiadomość

• SolarPolar Autorytet

Wysłany: 8 kwietnia 2015, 07:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:

Moj musi miec poranna dawke 40 minut biegania. A co kuzwa zrobie ze juz teraz jestem w autobusie w drodze do pracy . W miedzy czasie sniadanie dla mlodego i jedzenie do szkoly na caly dzien bo nie je obiadow w szkole a siedzi w niej i do 18- stej. Rano mam zawsze w chuj roboty. Mam maly ogodek ale i tak caly dzien pies tam siedzi tylko o wybieganiu nie ma mowy wiec spacery obowiazkowe. Jak bedzie jasniej o 4 to rower wprowadze w poranna rutyne.

Sabina, Reni, anna maria, Magdala lubią tę wiadomość

• SolarPolar Autorytet

Wysłany: 8 kwietnia 2015, 07:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    Trzeba ją zgłosić do Towarzystwa Opieki Nad Zwierzętami. ;-)
    Jak nic pastwi się nad biedakiem.

Witam się kawowo i sennie.
    Tak ten pies tylko pod koldra zyje, w ogole ruchu nie ma.

macduska, Aasiula, kkisia, Reni, Sabina, Dziobak, Magdala, Simba lubią tę wiadomość

• ania.g Autorytet

Wysłany: 8 kwietnia 2015, 07:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry
    Tak się zastanawiam po jaką cholerę gin kazał mi zrobić HBS przed wypisaniem antyków? Ktoś ma wiedzę na ten temat? Rozumiem ALAT, ASPAT i GGTP bo to wątrobowe ale HBS, przecież to się bada w ciąży?

Matka fantastycznej 4 :)
  • SolarPolar Autorytet

Wysłany: 8 kwietnia 2015, 07:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania.g wrote:
    Dzień dobry
    Tak się zastanawiam po jaką cholerę gin kazał mi zrobić HBS przed wypisaniem antyków? Ktoś ma wiedzę na ten temat? Rozumiem ALAT, ASPAT i GGTP bo to wątrobowe ale HBS, przecież to się bada w ciąży?
    To chyba tez jakis antygen watrobowy. Nie wiem jaki ma zwiazek a antykoncepcja ale ze stanem watroby raczej tak.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 kwietnia 2015, 07:27

ania.g lubi tę wiadomość

• moremi Autorytet

Wysłany: 8 kwietnia 2015, 07:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SolarPolar wrote:
    Ale koty mokre szmaty do lozka przynosza rano i siadaja tylkiem na glowach:-)
    Jedna mała myszka, a ta o szmatach gada. I żaden mi tyłkiem na głowie nie usiadł. Za to ładnie do łóżka dociskają jak za wcześnie planuję wstać ;-)

Misiek, Ty po prostu lubisz w nocy wstawać, a Danka to tylko wymówka ;-)

SolarPolar, kkisia, Reni, Sabina, Aasiula, Dziobak, anna maria, Magdala, macduska, ComeToMeBaby, Mega, Simba lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • SolarPolar Autorytet

Wysłany: 8 kwietnia 2015, 07:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Jedna mała myszka, a ta o szmatach gada. I żaden mi tyłkiem na głowie nie usiadł. Za to ładnie do łóżka dociskają jak za wcześnie planuję wstać ;-)

Misiek, Ty po prostu lubisz w nocy wstawać, a Danka to tylko wymówka ;-)
    Nie umiem odpuscic i skazac ja na nude.

Aasiula, Sabina lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 kwietnia 2015, 08:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bry :)
    Ja juz w kuchni walcze
    musze im troche zarla przygotowac :)

Aasiula, Sabina, anna maria, Mega lubią tę wiadomość

• Aasiula Autorytet

Wysłany: 8 kwietnia 2015, 08:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry :)
    Skalpel machniety :) jest super ! :)

ania.g, Sabina, Dziobak, kkisia, anna maria, Magdala, macduska, ComeToMeBaby, Simba lubią tę wiadomość

• ania.g Autorytet

Wysłany: 8 kwietnia 2015, 08:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SolarPolar wrote:
    To chyba tez jakis antygen watrobowy. Nie wiem jaki ma zwiazek a antykoncepcja ale ze stanem watroby raczej tak.
    Ok, doczytałam to badanie na sprawdzenie czy nie ma nosicielstwa żółtaczki samej żółtaczki.
    I tak muszę czekać do poniedziałku żeby pojechać do labo w przychodni bo nie mam jak Marcela zostawić.

Aasiula, anna maria lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • Dziobak Autorytet

Wysłany: 8 kwietnia 2015, 08:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bry!u mnie słońce i szron, ale będzie dziś ładnie.
    Slonce świeciło od rana przez okno i pomyslalam,ze w taka pogode to moglabym nawet pójść do pracy ( coraz częściej o tym ze strachem myślę ). Na szczęście jeszcze nie muszę. Wiec kawka, ciacho, corka w szkole, Adaś sprząta w swojej szufladzie, jest gites.
    Po południu zabieram się za skalniak, ale najpierw jade kupić te cholerna argowloknine, wizja chwastów w moim przeslicznym skalniaku mnie przekonała. ;-)

Sabina, moremi, Reni, kkisia, Aasiula, ania.g, anna maria, Magdala, macduska, Parka, Mega, megan8 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 kwietnia 2015, 08:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kkisia wrote:
    Bry :)
    Ja juz w kuchni walcze
    musze im troche zarla przygotowac :)
    Znowu miecho? :-)

kkisia, anna maria lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 kwietnia 2015, 08:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aasiula wrote:
    Dzień dobry :)
    Skalpel machniety :) jest super ! :)
    Jezu, o tak nieludzkiej godzinie?
    Drugi Polar się z Ciebie robi ;-) w sensie, że umartwiasz się rano ;-)

moremi, Reni, kapturnica, kkisia, Aasiula, anna maria, Magdala, macduska, Mega, Simba lubią tę wiadomość

• Luna76 Autorytet

Wysłany: 8 kwietnia 2015, 08:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Luna jest nowa jeszcze i cieszy się z wpisów pod wykresem :-)

Luna, trzymam za wszystkie dziewuchy na 35 :-)

Wiem dziewczyny, że trzymacie za wszystkie, które tutaj są, ale mimo wszystko fajnie jak ktoś to napisze - po prostu miło :-)

Sabina, moremi, kkisia, Aasiula, anna maria, Magdala, macduska, gosia7122, Mega lubią tę wiadomość

‹‹ 8475 8476 8477 8478 8479 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak od strony psychicznej przygotować się do porodu?

Poród to jedno z najważniejszych wydarzeń w życiu każdej kobiety. Większość jednak skupia się na przygotowaniach od strony fizycznej... A co z psychiką? Czy do porodu można się przygotować od strony mentalnej? Jak zadbać o odpowiednie nastawienie? Jakie są techniki przygotowania do porodu? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pokój dziecka - 7 inspiracji na kreatywną aranżację

Urządzanie pokoju dziecka to jedno z najprzyjemniejszych, ale i wymagających zadań dla rodziców. Chcemy, aby przestrzeń była nie tylko bezpieczna i funkcjonalna, ale też sprzyjała rozwojowi wyobraźni, kreatywności oraz dawała dziecku poczucie komfortu i radości. Jeśli szukasz pomysłów na aranżację, które łączą estetykę z praktycznością, świetnie trafiłeś! Warto sięgnąć po sprawdzone i inspirujące rozwiązania, które sprawdzą się dla maluchów, przedszkolaków i starszych dzieci. W tym artykule znajdziesz 7 konkretnych, sprawdzonych propozycji, które odmienią każdy pokój.

CZYTAJ WIĘCEJ

PMS a zdrowie psychiczne i jakość życia. Jak sobie radzić z objawami?

PMS często jest kojarzony głównie z objawami fizycznymi, takimi jak ból brzucha czy wzdęcia. Jednak coraz więcej badań wskazuje, że ma on istotny wpływ również na zdrowie psychiczne kobiet. Dlatego ważne są: zrozumienie związku między PMS a nastrojem i kondycją psychiczną w ogóle oraz nauka skutecznych strategii radzenia sobie z emocjonalnymi skutkami choroby.

CZYTAJ WIĘCEJ