35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Dzien bryy.Ale sie mi wstac nie Kciało.Matko
Młodego odwioze do szkoły i znow na badania tarczycowe.Jutro gin prywaciarz a piatek endos.Kurwa nigdy sie tyle po lekarzach nie ochodziłam co w ostatnim prawie półtoraroczu
Jak staruszka. Miłego dzionka
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 kwietnia 2015, 06:37
moremi, Aasiula, kkisia, Dziobak, dorbie, anna maria, Magdala, Elfik, Mega lubią tę wiadomość
-
Bry
Do mnie przyszły trzy koty i mruczą
Jeszcze pośpimypaszczakin, Aasiula, kkisia, Sabina, dorbie, anna maria, Magdala, ComeToMeBaby, Mega lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Nie przesadzajcie z tym lenistwem. To nie jest normalne łazić z psem godzinę o 4 nad ranem.
Mój właśnie powarkuje przez sen.
Misiek włóczy się po nocach i targa ze sobą tego biednego psa, który chętnie pospałbySolarPolar, paszczakin, Aasiula, moremi, kkisia, Sabina, Dziobak, anna maria, Magdala, ComeToMeBaby, Bozia3, BISCA, Parka, gosia7122, Mega, Simba lubią tę wiadomość
-
Wszystkie spio?
Ja juz podsmazylam pierogi ruskie, ugotowalam jajka na twardo- w dzienniczku syna odkrylam zapis na zamowienie szkolne na dzisiaj ( chyba beda cwiczyc spozniona Wielkanoc), ubranka gotowe. Teraz pora na moja poranna kawe i takie tam przyziemne co nie co:-)
Wacia ja juz kiedys wpomnialam ze skalniaczek masz piekny.
Czy te ktore maja domy moga wypowiedziec sie na temat tarasow? Drewniane, betonowe, z kostki itp. ? Zastanawiam sie nad tym ( o 5.43)
Aasiula, kkisia, Sabina, anna maria, Magdala, Bozia3, Mega, Simba, megan8 lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:Misiek, jak Cie czytam o tej porze, to jeszcze bardziej ciesze się, że mam kota.. On rano tylko ukochania wymaga, a teraz paczy na mnie z mina: "czego nie spisz?"
Jakie biegać? Oszalalas?paszczakin, Aasiula, moremi, kkisia, Reni, Sabina, anna maria, Magdala lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyReni wrote:Nie przesadzajcie z tym lenistwem. To nie jest normalne łazić z psem godzinę o 4 nad ranem.
Misiek włóczy się po nocach i targa ze sobą tego biednego psa, który chętnie pospałby
Trzeba ją zgłosić do Towarzystwa Opieki Nad Zwierzętami.
Jak nic pastwi się nad biedakiem.
Witam się kawowo i sennie.paszczakin, SolarPolar, Aasiula, moremi, kkisia, Reni, Sabina, Dziobak, kapturnica, anna maria, Magdala, Elfik, gosia7122, Mega lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:Nie przesadzajcie z tym lenistwem. To nie jest normalne łazić z psem godzinę o 4 nad ranem.
Misiek włóczy się po nocach i targa ze sobą tego biednego psa, który chętnie pospałbySabina, Reni, anna maria, Magdala lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:Trzeba ją zgłosić do Towarzystwa Opieki Nad Zwierzętami.
Jak nic pastwi się nad biedakiem.
Witam się kawowo i sennie.macduska, Aasiula, kkisia, Reni, Sabina, Dziobak, Magdala, Simba lubią tę wiadomość
-
ania.g wrote:Dzień dobry
Tak się zastanawiam po jaką cholerę gin kazał mi zrobić HBS przed wypisaniem antyków? Ktoś ma wiedzę na ten temat? Rozumiem ALAT, ASPAT i GGTP bo to wątrobowe ale HBS, przecież to się bada w ciąży?Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 kwietnia 2015, 07:27
ania.g lubi tę wiadomość
-
SolarPolar wrote:Ale koty mokre szmaty do lozka przynosza rano i siadaja tylkiem na glowach:-)
Misiek, Ty po prostu lubisz w nocy wstawać, a Danka to tylko wymówkaSolarPolar, kkisia, Reni, Sabina, Aasiula, Dziobak, anna maria, Magdala, macduska, ComeToMeBaby, Mega, Simba lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
moremi wrote:Jedna mała myszka, a ta o szmatach gada. I żaden mi tyłkiem na głowie nie usiadł. Za to ładnie do łóżka dociskają jak za wcześnie planuję wstać
Misiek, Ty po prostu lubisz w nocy wstawać, a Danka to tylko wymówkaAasiula, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
SolarPolar wrote:To chyba tez jakis antygen watrobowy. Nie wiem jaki ma zwiazek a antykoncepcja ale ze stanem watroby raczej tak.
I tak muszę czekać do poniedziałku żeby pojechać do labo w przychodni bo nie mam jak Marcela zostawić.Aasiula, anna maria lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
Bry!u mnie słońce i szron, ale będzie dziś ładnie.
Slonce świeciło od rana przez okno i pomyslalam,ze w taka pogode to moglabym nawet pójść do pracy ( coraz częściej o tym ze strachem myślę ). Na szczęście jeszcze nie muszę. Wiec kawka, ciacho, corka w szkole, Adaś sprząta w swojej szufladzie, jest gites.
Po południu zabieram się za skalniak, ale najpierw jade kupić te cholerna argowloknine, wizja chwastów w moim przeslicznym skalniaku mnie przekonała.
Sabina, moremi, Reni, kkisia, Aasiula, ania.g, anna maria, Magdala, macduska, Parka, Mega, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAasiula wrote:Dzień dobry
Skalpel machnietyjest super !
Drugi Polar się z Ciebie robiw sensie, że umartwiasz się rano
moremi, Reni, kapturnica, kkisia, Aasiula, anna maria, Magdala, macduska, Mega, Simba lubią tę wiadomość
-
moremi wrote:Luna jest nowa jeszcze i cieszy się z wpisów pod wykresem
Luna, trzymam za wszystkie dziewuchy na 35
Wiem dziewczyny, że trzymacie za wszystkie, które tutaj są, ale mimo wszystko fajnie jak ktoś to napisze - po prostu miłoSabina, moremi, kkisia, Aasiula, anna maria, Magdala, macduska, gosia7122, Mega lubią tę wiadomość