35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Witajcie po świętach.
Czuje się dobrze, choc mała raz naciska na zebra a raz czuję ją w pachwinach. W piątek na usg lekarz oznajmił ze pieknie ułozona jest juz do porodu.
Hmmm - nie wiem czy juz sie boję czy jeszcze nie.
Niestety juz za Wami nie nadazam w czytaniu.
Paszczakin a ty jak tam się czujesz?
Pozdrowienia dla Was wszystkich.Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 kwietnia 2015, 11:02
Magdala, Sabina, kkisia, macduska, ania.g, Aasiula, Dziobak, moremi, Mala79, anna maria, malgos741, peppapig, Parka, paszczakin, gosia7122, Mega, Simba lubią tę wiadomość
-
Morning
Wariatki jestescie ot co. Ale kochane.
Mialam psine kiedys co sam wychodzil. Lapa balkon otwieral a potem przez dziure w plocie. Ile razy w pizamie z kielbasa w reku latalam go szukac po osiedlu..
Rano tez jestem do niczego. Nawet nie jem i nie gadam. Powinnam nosic opaske z napisem Sorry we are closed.
Slonca duzo posylam.
Sabina, kkisia, Dziobak, moremi, Elfik, malgos741, Aasiula, Parka, gosia7122, Mega lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
paszczakin wrote:sekta.. brzmicie jak sekta..
http://emoticoner.com/files/emoticons/onion-head/woa-onion-head-emoticon.gif
Dziecię moje właśnie bawi sie karma kocia. Kota siedzi obok i wygląda na zaniepokojona. Ale młody nie je ino przesypuje. To się nie musi przecież martwić, nie?kkisia, Reni, Sabina, moremi, Elfik, malgos741, Aasiula, gosia7122, Mega, Arwena lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:Asiula- ja wczoraj włączyłam skalpel po dłuuuugiej przerwie. Przyszedł m do domu potem i zrobiłam mu wyrzuty, że przestaliśmy chodzić na basen i to jest karygodne (wybieramy się i wybieramy a karnet mamy, który już przepadł właśnie...), bo straciłam kondycję. Ćwiczyłam wybiórczo, bo nie dawałam rady... No ale z pierwszym treningiem tez nie ma co przesadzać. Jutro ciąg dalszy
kapturnica, macduska, Bozia3, Sabina, kkisia, paszczakin, Elfik, Dziobak, ComeToMeBaby, Aasiula, Mega, Simba lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnyWitam
Mowilam ze w Swieta będę miała czas a guzik prawda nic z tego
Dzisiejszy i wczorajszy dzień spędzam przy Synku załapał wirusa z powietrza biedak mi haftuje ech niby już jest lepiej ale teraz dla odmiany organizm wywalił temperature
Ja sie czuje jak zbity pies no ale takie życie...
Nutka na dziś znowu w zyciu mi nie wyszlo....kapturnica, Sabina, anna maria, Elfik, Aasiula lubią tę wiadomość
-
Dziś pierwszy dzień w pracy !
Gęba mnie już boli po gadaniu z babami w każdym dziale - fajnie wrócić na stare śmieci...
Kajtek u babci - zachwycony - zjadł jabłuszko, zrobił kupę i chciał wyrwać kilka klamek z szuflad...Teraz śpi...
Jakoś chyba dobrze tak jestOdpocznę od niego, a wieczorem z radością razem....żyć nie umierać..
Sabina, kkisia, mamatrojki80, moremi, ola_35, paszczakin, Arwena, iwcia77, anna maria, Elfik, macduska, Margolcia88, Dziobak, ComeToMeBaby, malgos741, peppapig, Aasiula, Parka, gosia7122, Mala79, Mega, Krakonka, Simba, ania.g lubią tę wiadomość
-
Cześć,
Ale mnie wczoraj przeszurałomam nadzieje ze więcej to sie nie powtórzy. Odebrałam ostatnie wyniki wiec mogę sie wybrać do gina, spróbuje jutro.
Bozia, fajnie to sie czytaBozia3, Sabina, moremi, anna maria, kkisia, Elfik, Aasiula, Parka, Mega lubią tę wiadomość
-
Dziobak wrote:Rodz gupia Kartofla i dołączają do sekty lepiej. To będziesz jak my wyglądać.
Dziecię moje właśnie bawi sie karma kocia. Kota siedzi obok i wygląda na zaniepokojona. Ale młody nie je ino przesypuje. To się nie musi przecież martwić, nie?
Hehe, urodzić to urodze, ale do sekty skalpelowej się nie pisze. Ja mam pożyteczne sposoby na wykorzystanie energii, nie będę jej marnować.
A przez ciaze schudłam i cellulit
mi znikł wiec dramatu nie ma. Jak będę mieć siłę to trawę w ogrodzie skosze raz na tydzień, ogarnę dom i ogród i wystarczymamatrojki80, moremi, Sabina, iwcia77, kkisia, Elfik, macduska, malgos741, Aasiula, BISCA, Mega, ania.g lubią tę wiadomość
-
Paszcza - bardzo przejmujesz się tym ciastem - no chyba, że struło się nim pół towarzystwa - to pewnie nie tylko sprawka surowych jaj, ale po prostu nieświeżości..
Przecież pełno ciężarnych wsuwających lody czy inne sushi i większości nic się nie dzieje - tym bardziej, ze Ty już przy końcówce... - maluchowi już nie zaszkodziszmoremi, kkisia, Mega lubią tę wiadomość
-
No przecie pisze właśnie, że kilka osób się strulo. Będzie połowa towarzycha. Oni jeszcze cierpieli wczoraj, u mnie wszystko wylecialo w nocy po imprezie.
Się bym nie przejmowala, jakby się nic nie działo, ale dla mnie rzyganie całą noc, ból głowy taki, że się nie można położyć i ciśnienie 160/95 w ciazy to nie jest nic..Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 kwietnia 2015, 13:28
Sabina, kkisia, Elfik, moremi, mamatrojki80, Arwena lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa w ciąży przeszłam podobną sytuację tylko z sałatką jarzynową z majonezem (jak się potem okazało garmażeryjną z jakiegoś cateringu), byliśmy na imprezie u znajomych, a ja byłam chyba w 34 tygodniu. Skubnęłam tej sałatki dosłownie. Mój mąż był tak zatruty i chory, że jeszcze kilka dni po był koloru szarego na twarzy, jechaliśmy w nocy do szpitala na osty dyżur bo wymiotowałam mocno, dostałam Torecan bo ostre wymioty u ciężarnej mogą powodować skurcze, odwodnienie (zaburzenia elektrolitów mogą skutkować skokami ciśnienia i zwykłe płyny nie wystarczą). Dlatego lepiej jednak dmuchać na zimne
Pamiętam jaka spanikowana do szpitala jechałam.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 kwietnia 2015, 13:42
ola_35, Arwena, paszczakin, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Paszcza ja jestem taka jak ty, zawsze też dmucham na zimne i zastanawiam się czy nie zaszkodzi. Ale przy końcówce ciąży już bym się tak nie bała. Jedynie skutków ubocznych tak jak Mama 3 napisała związanych ze wcześniejszym porodem-ale Ci to nie grozi:),bo przenosisz do 42 tyg:)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 kwietnia 2015, 13:51
mamatrojki80, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Margolcia88 wrote:Witam.
Ja nic nie piszę, bo nie mam nic ciekawego do powiedzeniaMargolcia88, Aasiula, Sabina, iwcia77, malgos741, Mega lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnymoremi wrote:Jak to nic? Kiedy sikasz i dlaczego dzisiaj nie sikałaś?
Sabina, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny