35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
hahaha to jest stolyca
w metrze też miałam leżankęi w tramwaju nie było najgorzej
podróż uważam za udaną
w pracy nie ma dzisiaj szefowej, więc ..żyć nie umierać
Dziobak wrote:Jezu, Polar, dzie ty mieszkasz?? Podroz do pracy wyglada
masakrycznie. To ja juz bym chyba wolala dlugopisy w domu skrecac.Nienawidze takich podrozy...
Dziobak, dorbie, Sabina, moremi, Aasiula, ComeToMeBaby, kkisia, gosia7122, Mega lubią tę wiadomość
-
Witam przy kawie, słoneczko świeci i coraz cieplej a ja katar i kichanie na same dzień dobry.
Kisia kciuki.
Zocha kciuki ale mogłabyś zdradzić za co mamy trzymać.
Asiula nie panikuj co ma być to będzie.Sabina, moremi, Aasiula, kkisia, Mega lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualny
-
Sabina wrote:Ty ostatnio też często wagarowalas
a wiadomo, że ryba psuje się od głowy
Pani miała zwolnienie!Dziobak, Reni, kapturnica, kkisia, Mega lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnyCześć dziewczynki
U mnie po nocy masakra. Pies w garażu wczoraj w dzień zwalił paletke jajek i je wszystkie zjadł - tak ok 26jaj. A w nocy sie zrzygał! A kot rudy chodzi i nam wszystko obsikuje. Nie wiem czy nie ma zapalenia pecherza, bo podnosi nienaturalnie ogon i psika, miałczy strasznie jak się go głaszcze, nie trafia w kuwetę i siedzi w tej kuwecie długo a potem za chwilkę robi na podlogę. Obsikał starszemu plecak, młodszemu kołdrę. Chyba go sama zacznę leczyć, bo nie mam kiedy z nim do weterynarza pojechac. Na szczęscie mam koleżankę weterynarz ale dalekoDziobak, Aasiula, Arwena, kkisia, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
dorbie wrote:Cześć dziewczynki
U mnie po nocy masakra. Pies w garażu wczoraj w dzień zwalił paletke jajek i je wszystkie zjadł - tak ok 26jaj. A w nocy sie zrzygał! A kot rudy chodzi i nam wszystko obsikuje. Nie wiem czy nie ma zapalenia pecherza, bo podnosi nienaturalnie ogon i psika, miałczy strasznie jak się go głaszcze, nie trafia w kuwetę i siedzi w tej kuwecie długo a potem za chwilkę robi na podlogę. Obsikał starszemu plecak, młodszemu kołdrę. Chyba go sama zacznę leczyć, bo nie mam kiedy z nim do weterynarza pojechac. Na szczęscie mam koleżankę weterynarz ale daleko-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Sabina wrote:Terefere
ile miała zwolnienia? Miesiąc? Bo mi się wydaje, że tylko tydzień
malgos741, Dziobak, Aasiula, Reni, BISCA, kapturnica, kkisia, Simba, Mega lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
widzę że fajnie dzień się zaczął na forum
Sabina, Aasiula, Reni, kapturnica, kkisia, Mega lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Dzień dobry
@ rozhulała się na dobre. Czyli wczorajsza iskra nadziei zgasła...
No ale cóż, my baby jesteśmy jak Syzyf - pracowite i wytrwałe.
miłego dnia!Sabina, Aasiula, moremi, kapturnica, peppapig, Magdala, Arwena, kkisia, gosia7122, Mega lubią tę wiadomość
-
dziękuję Moremi
w nagrodę będziesz zwolniona dzisiaj z pytania
moremi wrote:Proszę bez takich!
Pani miała zwolnienie!malgos741, moremi, BISCA, kapturnica, Arwena, kkisia, Simba, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny