Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Męska płodność - jakie składniki naprawdę warto suplementować w czasie starań o dziecko?
SPRAWDŹ
Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Dziewczyny, czas zadbać o męską płodność!
1 saszetka pełna mocy dla wsparcia jakości nasienia 🔥
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 kwietnia 2015, 06:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry :)
    Na razie sie odmeldowuje
    zamelduje sie z oddzialu

Sabina, Aasiula, moremi, Mega, peppapig, malgos741, BISCA, paszczakin, ComeToMeBaby, Simba lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2015, 06:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien bry dziołchy.Belly mi mówi ,ze zaczęłam dzis 5ty miesiąc niby kurNa nic wielkiego a cieszy człowiek miche az się wstać chciało.Komu co trza ??bo rozdaje od rana pozytywne wibrejszyn ;) Miłego!!

kkisia, Sabina, SolarPolar, Aasiula, moremi, Mega, peppapig, Dziobak, malgos741, BISCA, paszczakin, ComeToMeBaby, Elfik, Magdala, Arwena, Simba, Bozia3 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 kwietnia 2015, 06:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też się szykuje z Młodą do wyjścia :-)
    Kapta dobre wieści zawsze mile widziane :-)
    Kkisia <3
    Zocha więcej szczegółów ;-) i trzymam kciuki :-)

kapturnica, kkisia, Aasiula, moremi, peppapig, malgos741 lubią tę wiadomość

• SolarPolar Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2015, 06:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Dzien bry dziołchy.Belly mi mówi ,ze zaczęłam dzis 5ty miesiąc niby kurNa nic wielkiego a cieszy człowiek miche az się wstać chciało.Komu co trza ??bo rozdaje od rana pozytywne wibrejszyn ;) Miłego!!
    Boze jak to czas lecie. Niedawno Bozie , Iwki, Gosie itd staraly sie a juz po macierzynskim wracaja do pracy.

kkisia, kapturnica, Aasiula, moremi, Mega, Sabina, peppapig, Dziobak, malgos741, BISCA, Arwena, Simba, gosia7122, Bozia3 lubią tę wiadomość

• SolarPolar Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2015, 07:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni jak sytuacja komunikacyjna, ja juz w drodze - szczesliwie w pierwszym autobusie byla miejscowka wiec siedze i pisze. Potem bedzie na sledzia japonskiego w drugim autobusie , potem w M2 kulturarnie wraz z polaczeniem internetowym, potem M1 - chujnia na sledzia ze smrodem a potem busik lub tramwaj.

moremi, Mega, Sabina, Reni, peppapig, Dziobak, BISCA, kkisia, Simba, gosia7122 lubią tę wiadomość

• Aasiula Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2015, 07:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry ;)
    Zocha trzymam kciuki :)
    Kapta miodzio na moje serducho ;)
    Ja w poczekalni czekam na upust krwi ;)
    Miłego dnia ;)
    Edit: a tak w ogóle to cykl mi oszalał :( nic z tego nie bedzie w tym cyklu pewnie :(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 kwietnia 2015, 07:21

kapturnica, moremi, Mega, Sabina, peppapig, malgos741, Magdala, kkisia, gosia7122 lubią tę wiadomość

• SolarPolar Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2015, 07:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aasiula wrote:
    Dzien dobry ;)
    Miłego dnia ;)
    Ale dowiem sie co z Zochą?

moremi, Aasiula, kkisia lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2015, 07:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SolarPolar wrote:
    Ale dowiem sie co z Zochą?
    Pewnie podglad jajów idzie zrobic ;) Albo nie wiem moze chUop na badania nasienia pojdzie :)

moremi, Mega, Sabina, Aasiula, kkisia lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • moremi Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2015, 07:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bry :-)
    U nas piękne słońce :-)
    Zocha... :-)

Kkisia, trzymam kciuki :-)
    Kapta, ja się nie dziwię, że masz dobry nastrój :-)

Mega, kapturnica, Sabina, Aasiula, Magdala, kkisia, gosia7122 lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • Mega Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2015, 07:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SolarPolar wrote:
    Reni jak sytuacja komunikacyjna, ja juz w drodze - szczesliwie w pierwszym autobusie byla miejscowka wiec siedze i pisze. Potem bedzie na sledzia japonskiego w drugim autobusie , potem w M2 kulturarnie wraz z polaczeniem internetowym, potem M1 - chujnia na sledzia ze smrodem a potem busik lub tramwaj.
    Polar a ty do Gdańska dojeżdżasz do pracy, ze masz tyle połączeń? ;)

Ja mam luz bo jeżdzę z koleżanka samochodem :) ale wczoraj był taki korek ze sie spóźniłyśmy aż 2 minuty :) całe miasto rozkopane, nie ma alternatywy objazdu....

Zocha kciuki zaciśnięte, ale zdradź wiecej szczegółów
    Kkisia <3

kapturnica, moremi, Sabina, Aasiula, peppapig, Dziobak, Arwena, kkisia, Simba lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2015, 07:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aasiula wrote:
    Dzien dobry ;)
    Miłego dnia ;)
    Edit: a tak w ogóle to cykl mi oszalał :( nic z tego nie bedzie w tym cyklu pewnie :(
    Oj tam oj tam, nie pierdol ;)

moremi, Sabina, Aasiula, peppapig, malgos741, ComeToMeBaby, kkisia, Simba lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • moremi Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2015, 07:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:
    Oj tam oj tam, nie pierdol ;)
    Asiula, nasza forumowa panikaro, spokój! Jak Cię pocieszy, to mój obecny cykl nie był normalny i byłam przekonana, że owulacji nie będzie. A była. Tydzień później niz zwykle, ale była :-) a Ty jutro idziesz na podgladanie, to nie wariuj, bo jajcory z tego stresa się zamkną w sobie ;-)

Aasiula, kapturnica, Sabina, malgos741, paszczakin, ComeToMeBaby, Magdala, Arwena, kkisia, Parka, gosia7122, Mega lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • Aasiula Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2015, 08:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez nie wiem o co cho z Zocha ale kciuki trzymam ;)
    Zocha o co chodzi ??

Sabina, Arwena, kkisia, Mega lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2015, 08:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na razie reklamówki nie są zmęczone wiec miałam miejsce
    w metrze też upoluje
    SolarPolar wrote:

moremi, Aasiula, peppapig, Sabina, kkisia, Simba, Mega lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • ola_35 Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2015, 08:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krakonka wrote:
    Cześć :)
    U mnie choroby ciąg dalszy. Gardło lepiej, płuca wypluwam już tylko w 1/3 na raz, za to ucho dramat. Nigdy nie miałam nic z uszami, więc od dzisiaj panikuję. Dotąd tylko źle słusząłam, a teraz już boli i to razem z zębem i czymś w środku jeszcze. Na NFZ se mogę z tym uchem najmniej 3 tygodnie czekać, prywatnie wydam kupę kasy i mam na piątek popołudniu. Pani w jednej przychodni poleciła mi opcję ostrego dyżuru - jadę do szpitala, czekam parę godzin i może jakiś laryngolog się zlituje. Mam nadzieję, że dotrwam do piątku.
    U mnie się teraz dzieje tyle, że jednym dniem mogłabym obdzielić miesiąc. Nadal nie mam energii, żeby się cieszyć z tych dobrych, ale z drugiej strony nie denerwuję się tymi bardzo złymi.
    W poniedziałek mam monitoring, 9dc. Sprawdzimy wielkość pęcherzyka i będę wiedziała, kiedy pękać. Potem zrobię grafik działań :)

Krakonka to masz zapalenie ucha! Na początku miałaś zewnętrznego, teraz jak mówisz po objawach to wewnętrznego, bez antybiotyku się nie obejdzie. Przerabiałam to miesiąc temu! Trzymało mnie prawie tydzień z braniem antybiotyków. Zrób sobie mały test, zatkaj nos i buzię i spróbuj dmuchać powietrze tak jakby przez uszy -jeśli boli to zapalenie ucha wewnętrznego jeśli nie to może tylko zewnętrznego, niestety w obu przypadkach antybiotyk jak najszybciej konieczny.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 kwietnia 2015, 08:21

Sabina, moremi, Krakonka, Magdala, kkisia lubią tę wiadomość

km5s8riblmycd0av.png
    iv09ej28sq7xm6o7.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 kwietnia 2015, 08:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bry kobity :-) no dziś o niebo lepiej.
    Pije maślanke.
    Trzymam kciuki za te co w potrzebie, zdrowaśke też zmówię.
    Mam nadzieję,że wszystkie do celu dojechały? Ja se autkiem 5 minutek do pracy mam,po drodze szkoła dzieciaków...
    Dobrego dnia!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 kwietnia 2015, 08:25

moremi, malgos741, Sabina, dorbie, Aasiula, BISCA, ComeToMeBaby, Magdala, kkisia, Parka, gosia7122, Mega lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2015, 08:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    peppapig wrote:
    Pije maślanke.
    Mam nadzieję,że wszystkie do celu dojechały? Ja se autkiem 5 minutek do pracy mam,po drodze szkoła dzieciaków...
    Dobrego dnia!
    I to sa uroki malych miast i miasteczek.Ja mam 10minut do centrum max 15 w korkach ;)

Dziobak, moremi, Sabina, Aasiula, ComeToMeBaby, peppapig, kkisia, Mega lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Dziobak Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2015, 08:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SolarPolar wrote:
    Jezu, Polar, dzie ty mieszkasz?? Podroz do pracy wyglada masakrycznie. To ja juz bym chyba wolala dlugopisy w domu skrecac. ;) Nienawidze takich podrozy...

moremi, Aasiula, BISCA, paszczakin, Arwena, kkisia, Mega lubią tę wiadomość

• Dziobak Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2015, 08:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kisia, kciukam.
    Zocha tez, chociaz nie wiem o co kaman.
    Reni i Bisca, ja tam juz tupie nogami, zeby was wpisac na Porodowke. To juz blizej niz dalej przeca. :)

Dziecko mi robi straszna afere, bo zastawilam dojscie do kominka. A od wczoraj najfajniesza zabawa bylo grzebanie sie w popiele pod kominkiem ( Popiel mi rosnie czy Kopciuszek? ). Teraz wyje a ja nic. Twardo kawe pije i nic nie slysze.
    Milego dnia!

moremi, Sabina, Aasiula, BISCA, peppapig, Elfik, Magdala, kkisia, Simba, Parka, gosia7122, Mega lubią tę wiadomość

• moremi Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2015, 08:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    peppapig wrote:
    Pije maślanke.
    Dobrego dnia!
    Peppa, a jak dzisiaj się czujesz?

Reni, Sabina, Aasiula, kkisia lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
‹‹ 8487 8488 8489 8490 8491 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Testy hormonalne w leczeniu niepłodności

Problemy hormonalne są jedną z najczęstszych przyczyn trudności z zajściem w ciążę. Jakie testy hormonalne warto wykonać podczas diagnostyki i leczenia problemów z płodnością?

CZYTAJ WIĘCEJ

12 najnowszych rekomendacji dla kobiet cierpiących na endometriozę - łagodzenie bólu i wspieranie płodności poprzez dietę

Endometrioza jest jedną z tych chorób, do której należy podchodzić holistycznie. Jednym ze sposobów, który może pomóc w walce z chorobą i przede wszystkim z łagodzeniem objawów choroby jest odpowiednia dieta. Poznaj 12 najważniejszych zasad zdrowego odżywiania dla kobiet, które cierpią na endometriozę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Wybór dawczyni komórki jajowej – o czym warto pamiętać?

Odkryj kluczowe aspekty wyboru dawczyni komórki jajowej i dowiedz się wszystkiego o procedurze in vitro z wykorzystaniem komórki jajowej dawczyni lub nasienia dawcy. Jak to dokładnie działa? Gdzie i w jaki sposób można znaleźć odpowiednią dawczynię? Rozmawiamy z lek. med. Włodzimierz Sieg z Kliniki INVICTA, który opowiedział nam również o innowacyjnym narzędziu wykorzystującym algorytm machine learning (AI) do doboru fenotypowego pomiędzy biorcami a dawcą komórek. 

CZYTAJ WIĘCEJ