35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Dzien bry dziołchy.Belly mi mówi ,ze zaczęłam dzis 5ty miesiąc niby kurNa nic wielkiego a cieszy człowiek miche az się wstać chciało.Komu co trza ??bo rozdaje od rana pozytywne wibrejszyn
Miłego!!
kkisia, Sabina, SolarPolar, Aasiula, moremi, Mega, peppapig, Dziobak, malgos741, BISCA, paszczakin, ComeToMeBaby, Elfik, Magdala, Arwena, Simba, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
kapturnica wrote:Dzien bry dziołchy.Belly mi mówi ,ze zaczęłam dzis 5ty miesiąc niby kurNa nic wielkiego a cieszy człowiek miche az się wstać chciało.Komu co trza ??bo rozdaje od rana pozytywne wibrejszyn
Miłego!!
kkisia, kapturnica, Aasiula, moremi, Mega, Sabina, peppapig, Dziobak, malgos741, BISCA, Arwena, Simba, gosia7122, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
Reni jak sytuacja komunikacyjna, ja juz w drodze - szczesliwie w pierwszym autobusie byla miejscowka wiec siedze i pisze. Potem bedzie na sledzia japonskiego w drugim autobusie , potem w M2 kulturarnie wraz z polaczeniem internetowym, potem M1 - chujnia na sledzia ze smrodem a potem busik lub tramwaj.
moremi, Mega, Sabina, Reni, peppapig, Dziobak, BISCA, kkisia, Simba, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
Dzien dobry
Zocha trzymam kciuki
Kapta miodzio na moje serducho
Ja w poczekalni czekam na upust krwi
Miłego dnia
Edit: a tak w ogóle to cykl mi oszalałnic z tego nie bedzie w tym cyklu pewnie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 kwietnia 2015, 07:21
kapturnica, moremi, Mega, Sabina, peppapig, malgos741, Magdala, kkisia, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
Bry
U nas piękne słońce
Zocha...
Kkisia, trzymam kciuki
Kapta, ja się nie dziwię, że masz dobry nastrój
Mega, kapturnica, Sabina, Aasiula, Magdala, kkisia, gosia7122 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
SolarPolar wrote:Reni jak sytuacja komunikacyjna, ja juz w drodze - szczesliwie w pierwszym autobusie byla miejscowka wiec siedze i pisze. Potem bedzie na sledzia japonskiego w drugim autobusie , potem w M2 kulturarnie wraz z polaczeniem internetowym, potem M1 - chujnia na sledzia ze smrodem a potem busik lub tramwaj.
Ja mam luz bo jeżdzę z koleżanka samochodemale wczoraj był taki korek ze sie spóźniłyśmy aż 2 minuty
całe miasto rozkopane, nie ma alternatywy objazdu....
Zocha kciuki zaciśnięte, ale zdradź wiecej szczegółów
Kkisiakapturnica, moremi, Sabina, Aasiula, peppapig, Dziobak, Arwena, kkisia, Simba lubią tę wiadomość
-
Aasiula wrote:Dzien dobry
Zocha trzymam kciuki
Kapta miodzio na moje serducho
Ja w poczekalni czekam na upust krwi
Miłego dnia
Edit: a tak w ogóle to cykl mi oszalałnic z tego nie bedzie w tym cyklu pewnie
moremi, Sabina, Aasiula, peppapig, malgos741, ComeToMeBaby, kkisia, Simba lubią tę wiadomość
-
Mega wrote:Oj tam oj tam, nie pierdol
a Ty jutro idziesz na podgladanie, to nie wariuj, bo jajcory z tego stresa się zamkną w sobie
Aasiula, kapturnica, Sabina, malgos741, paszczakin, ComeToMeBaby, Magdala, Arwena, kkisia, Parka, gosia7122, Mega lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Na razie reklamówki nie są zmęczone wiec miałam miejsce
w metrze też upoluje
SolarPolar wrote:Reni jak sytuacja komunikacyjna, ja juz w drodze - szczesliwie w pierwszym autobusie byla miejscowka wiec siedze i pisze. Potem bedzie na sledzia japonskiego w drugim autobusie , potem w M2 kulturarnie wraz z polaczeniem internetowym, potem M1 - chujnia na sledzia ze smrodem a potem busik lub tramwaj.moremi, Aasiula, peppapig, Sabina, kkisia, Simba, Mega lubią tę wiadomość
-
Krakonka wrote:Cześć
U mnie choroby ciąg dalszy. Gardło lepiej, płuca wypluwam już tylko w 1/3 na raz, za to ucho dramat. Nigdy nie miałam nic z uszami, więc od dzisiaj panikuję. Dotąd tylko źle słusząłam, a teraz już boli i to razem z zębem i czymś w środku jeszcze. Na NFZ se mogę z tym uchem najmniej 3 tygodnie czekać, prywatnie wydam kupę kasy i mam na piątek popołudniu. Pani w jednej przychodni poleciła mi opcję ostrego dyżuru - jadę do szpitala, czekam parę godzin i może jakiś laryngolog się zlituje. Mam nadzieję, że dotrwam do piątku.
U mnie się teraz dzieje tyle, że jednym dniem mogłabym obdzielić miesiąc. Nadal nie mam energii, żeby się cieszyć z tych dobrych, ale z drugiej strony nie denerwuję się tymi bardzo złymi.
W poniedziałek mam monitoring, 9dc. Sprawdzimy wielkość pęcherzyka i będę wiedziała, kiedy pękać. Potem zrobię grafik działań
Krakonka to masz zapalenie ucha! Na początku miałaś zewnętrznego, teraz jak mówisz po objawach to wewnętrznego, bez antybiotyku się nie obejdzie. Przerabiałam to miesiąc temu! Trzymało mnie prawie tydzień z braniem antybiotyków. Zrób sobie mały test, zatkaj nos i buzię i spróbuj dmuchać powietrze tak jakby przez uszy -jeśli boli to zapalenie ucha wewnętrznego jeśli nie to może tylko zewnętrznego, niestety w obu przypadkach antybiotyk jak najszybciej konieczny.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 kwietnia 2015, 08:21
Sabina, moremi, Krakonka, Magdala, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBry kobity
no dziś o niebo lepiej.
Pije maślanke.
Trzymam kciuki za te co w potrzebie, zdrowaśke też zmówię.
Mam nadzieję,że wszystkie do celu dojechały? Ja se autkiem 5 minutek do pracy mam,po drodze szkoła dzieciaków...
Dobrego dnia!Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 kwietnia 2015, 08:25
moremi, malgos741, Sabina, dorbie, Aasiula, BISCA, ComeToMeBaby, Magdala, kkisia, Parka, gosia7122, Mega lubią tę wiadomość
-
peppapig wrote:Bry kobity
no dziś o niebo lepiej.
Pije maślanke.
Mam nadzieję,że wszystkie do celu dojechały? Ja se autkiem 5 minutek do pracy mam,po drodze szkoła dzieciaków...
Dobrego dnia!Dziobak, moremi, Sabina, Aasiula, ComeToMeBaby, peppapig, kkisia, Mega lubią tę wiadomość
-
SolarPolar wrote:Reni jak sytuacja komunikacyjna, ja juz w drodze - szczesliwie w pierwszym autobusie byla miejscowka wiec siedze i pisze. Potem bedzie na sledzia japonskiego w drugim autobusie , potem w M2 kulturarnie wraz z polaczeniem internetowym, potem M1 - chujnia na sledzia ze smrodem a potem busik lub tramwaj.
Nienawidze takich podrozy...
moremi, Aasiula, BISCA, paszczakin, Arwena, kkisia, Mega lubią tę wiadomość
-
Kisia, kciukam.
Zocha tez, chociaz nie wiem o co kaman.
Reni i Bisca, ja tam juz tupie nogami, zeby was wpisac na Porodowke. To juz blizej niz dalej przeca.
Dziecko mi robi straszna afere, bo zastawilam dojscie do kominka. A od wczoraj najfajniesza zabawa bylo grzebanie sie w popiele pod kominkiem ( Popiel mi rosnie czy Kopciuszek? ). Teraz wyje a ja nic. Twardo kawe pije i nic nie slysze.
Milego dnia!moremi, Sabina, Aasiula, BISCA, peppapig, Elfik, Magdala, kkisia, Simba, Parka, gosia7122, Mega lubią tę wiadomość
-
peppapig wrote:Bry kobity
no dziś o niebo lepiej.
Pije maślanke.
Dobrego dnia!Reni, Sabina, Aasiula, kkisia lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy!