X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 kwietnia 2015, 06:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry :)
    Na razie sie odmeldowuje
    zamelduje sie z oddzialu

Sabina, Aasiula, moremi, Mega, peppapig, malgos741, BISCA, paszczakin, ComeToMeBaby, Simba lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2015, 06:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien bry dziołchy.Belly mi mówi ,ze zaczęłam dzis 5ty miesiąc niby kurNa nic wielkiego a cieszy człowiek miche az się wstać chciało.Komu co trza ??bo rozdaje od rana pozytywne wibrejszyn ;) Miłego!!

kkisia, Sabina, SolarPolar, Aasiula, moremi, Mega, peppapig, Dziobak, malgos741, BISCA, paszczakin, ComeToMeBaby, Elfik, Magdala, Arwena, Simba, Bozia3 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 kwietnia 2015, 06:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też się szykuje z Młodą do wyjścia :-)
    Kapta dobre wieści zawsze mile widziane :-)
    Kkisia <3
    Zocha więcej szczegółów ;-) i trzymam kciuki :-)

kapturnica, kkisia, Aasiula, moremi, peppapig, malgos741 lubią tę wiadomość

• SolarPolar Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2015, 06:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Dzien bry dziołchy.Belly mi mówi ,ze zaczęłam dzis 5ty miesiąc niby kurNa nic wielkiego a cieszy człowiek miche az się wstać chciało.Komu co trza ??bo rozdaje od rana pozytywne wibrejszyn ;) Miłego!!
    Boze jak to czas lecie. Niedawno Bozie , Iwki, Gosie itd staraly sie a juz po macierzynskim wracaja do pracy.

kkisia, kapturnica, Aasiula, moremi, Mega, Sabina, peppapig, Dziobak, malgos741, BISCA, Arwena, Simba, gosia7122, Bozia3 lubią tę wiadomość

• SolarPolar Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2015, 07:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni jak sytuacja komunikacyjna, ja juz w drodze - szczesliwie w pierwszym autobusie byla miejscowka wiec siedze i pisze. Potem bedzie na sledzia japonskiego w drugim autobusie , potem w M2 kulturarnie wraz z polaczeniem internetowym, potem M1 - chujnia na sledzia ze smrodem a potem busik lub tramwaj.

moremi, Mega, Sabina, Reni, peppapig, Dziobak, BISCA, kkisia, Simba, gosia7122 lubią tę wiadomość

• Aasiula Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2015, 07:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry ;)
    Zocha trzymam kciuki :)
    Kapta miodzio na moje serducho ;)
    Ja w poczekalni czekam na upust krwi ;)
    Miłego dnia ;)
    Edit: a tak w ogóle to cykl mi oszalał :( nic z tego nie bedzie w tym cyklu pewnie :(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 kwietnia 2015, 07:21

kapturnica, moremi, Mega, Sabina, peppapig, malgos741, Magdala, kkisia, gosia7122 lubią tę wiadomość

• SolarPolar Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2015, 07:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aasiula wrote:
    Dzien dobry ;)
    Miłego dnia ;)
    Ale dowiem sie co z Zochą?

moremi, Aasiula, kkisia lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2015, 07:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SolarPolar wrote:
    Ale dowiem sie co z Zochą?
    Pewnie podglad jajów idzie zrobic ;) Albo nie wiem moze chUop na badania nasienia pojdzie :)

moremi, Mega, Sabina, Aasiula, kkisia lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • moremi Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2015, 07:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bry :-)
    U nas piękne słońce :-)
    Zocha... :-)

Kkisia, trzymam kciuki :-)
    Kapta, ja się nie dziwię, że masz dobry nastrój :-)

Mega, kapturnica, Sabina, Aasiula, Magdala, kkisia, gosia7122 lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • Mega Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2015, 07:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SolarPolar wrote:
    Reni jak sytuacja komunikacyjna, ja juz w drodze - szczesliwie w pierwszym autobusie byla miejscowka wiec siedze i pisze. Potem bedzie na sledzia japonskiego w drugim autobusie , potem w M2 kulturarnie wraz z polaczeniem internetowym, potem M1 - chujnia na sledzia ze smrodem a potem busik lub tramwaj.
    Polar a ty do Gdańska dojeżdżasz do pracy, ze masz tyle połączeń? ;)

Ja mam luz bo jeżdzę z koleżanka samochodem :) ale wczoraj był taki korek ze sie spóźniłyśmy aż 2 minuty :) całe miasto rozkopane, nie ma alternatywy objazdu....

Zocha kciuki zaciśnięte, ale zdradź wiecej szczegółów
    Kkisia <3

kapturnica, moremi, Sabina, Aasiula, peppapig, Dziobak, Arwena, kkisia, Simba lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • Mega Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2015, 07:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aasiula wrote:
    Dzien dobry ;)
    Miłego dnia ;)
    Edit: a tak w ogóle to cykl mi oszalał :( nic z tego nie bedzie w tym cyklu pewnie :(
    Oj tam oj tam, nie pierdol ;)

moremi, Sabina, Aasiula, peppapig, malgos741, ComeToMeBaby, kkisia, Simba lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • moremi Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2015, 07:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:
    Oj tam oj tam, nie pierdol ;)
    Asiula, nasza forumowa panikaro, spokój! Jak Cię pocieszy, to mój obecny cykl nie był normalny i byłam przekonana, że owulacji nie będzie. A była. Tydzień później niz zwykle, ale była :-) a Ty jutro idziesz na podgladanie, to nie wariuj, bo jajcory z tego stresa się zamkną w sobie ;-)

Aasiula, kapturnica, Sabina, malgos741, paszczakin, ComeToMeBaby, Magdala, Arwena, kkisia, Parka, gosia7122, Mega lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • Aasiula Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2015, 08:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez nie wiem o co cho z Zocha ale kciuki trzymam ;)
    Zocha o co chodzi ??

Sabina, Arwena, kkisia, Mega lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2015, 08:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na razie reklamówki nie są zmęczone wiec miałam miejsce
    w metrze też upoluje
    SolarPolar wrote:

moremi, Aasiula, peppapig, Sabina, kkisia, Simba, Mega lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • ola_35 Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2015, 08:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krakonka wrote:
    Cześć :)
    U mnie choroby ciąg dalszy. Gardło lepiej, płuca wypluwam już tylko w 1/3 na raz, za to ucho dramat. Nigdy nie miałam nic z uszami, więc od dzisiaj panikuję. Dotąd tylko źle słusząłam, a teraz już boli i to razem z zębem i czymś w środku jeszcze. Na NFZ se mogę z tym uchem najmniej 3 tygodnie czekać, prywatnie wydam kupę kasy i mam na piątek popołudniu. Pani w jednej przychodni poleciła mi opcję ostrego dyżuru - jadę do szpitala, czekam parę godzin i może jakiś laryngolog się zlituje. Mam nadzieję, że dotrwam do piątku.
    U mnie się teraz dzieje tyle, że jednym dniem mogłabym obdzielić miesiąc. Nadal nie mam energii, żeby się cieszyć z tych dobrych, ale z drugiej strony nie denerwuję się tymi bardzo złymi.
    W poniedziałek mam monitoring, 9dc. Sprawdzimy wielkość pęcherzyka i będę wiedziała, kiedy pękać. Potem zrobię grafik działań :)

Krakonka to masz zapalenie ucha! Na początku miałaś zewnętrznego, teraz jak mówisz po objawach to wewnętrznego, bez antybiotyku się nie obejdzie. Przerabiałam to miesiąc temu! Trzymało mnie prawie tydzień z braniem antybiotyków. Zrób sobie mały test, zatkaj nos i buzię i spróbuj dmuchać powietrze tak jakby przez uszy -jeśli boli to zapalenie ucha wewnętrznego jeśli nie to może tylko zewnętrznego, niestety w obu przypadkach antybiotyk jak najszybciej konieczny.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 kwietnia 2015, 08:21

Sabina, moremi, Krakonka, Magdala, kkisia lubią tę wiadomość

km5s8riblmycd0av.png
    iv09ej28sq7xm6o7.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 kwietnia 2015, 08:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bry kobity :-) no dziś o niebo lepiej.
    Pije maślanke.
    Trzymam kciuki za te co w potrzebie, zdrowaśke też zmówię.
    Mam nadzieję,że wszystkie do celu dojechały? Ja se autkiem 5 minutek do pracy mam,po drodze szkoła dzieciaków...
    Dobrego dnia!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 kwietnia 2015, 08:25

moremi, malgos741, Sabina, dorbie, Aasiula, BISCA, ComeToMeBaby, Magdala, kkisia, Parka, gosia7122, Mega lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2015, 08:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    peppapig wrote:
    Pije maślanke.
    Mam nadzieję,że wszystkie do celu dojechały? Ja se autkiem 5 minutek do pracy mam,po drodze szkoła dzieciaków...
    Dobrego dnia!
    I to sa uroki malych miast i miasteczek.Ja mam 10minut do centrum max 15 w korkach ;)

Dziobak, moremi, Sabina, Aasiula, ComeToMeBaby, peppapig, kkisia, Mega lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Dziobak Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2015, 08:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SolarPolar wrote:
    Jezu, Polar, dzie ty mieszkasz?? Podroz do pracy wyglada masakrycznie. To ja juz bym chyba wolala dlugopisy w domu skrecac. ;) Nienawidze takich podrozy...

moremi, Aasiula, BISCA, paszczakin, Arwena, kkisia, Mega lubią tę wiadomość

• Dziobak Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2015, 08:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kisia, kciukam.
    Zocha tez, chociaz nie wiem o co kaman.
    Reni i Bisca, ja tam juz tupie nogami, zeby was wpisac na Porodowke. To juz blizej niz dalej przeca. :)

Dziecko mi robi straszna afere, bo zastawilam dojscie do kominka. A od wczoraj najfajniesza zabawa bylo grzebanie sie w popiele pod kominkiem ( Popiel mi rosnie czy Kopciuszek? ). Teraz wyje a ja nic. Twardo kawe pije i nic nie slysze.
    Milego dnia!

moremi, Sabina, Aasiula, BISCA, peppapig, Elfik, Magdala, kkisia, Simba, Parka, gosia7122, Mega lubią tę wiadomość

• moremi Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2015, 08:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    peppapig wrote:
    Pije maślanke.
    Dobrego dnia!
    Peppa, a jak dzisiaj się czujesz?

Reni, Sabina, Aasiula, kkisia lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
‹‹ 8487 8488 8489 8490 8491 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Badania prenatalne w ciąży, czym są i czy warto je robić

Pojęcie badań prenatalnych nie dla wszystkich jest zrozumiałe. Często kojarzone jest wyłącznie z inwazyjnymi badaniami prenatalnymi płodu i tym samym utożsamiane jest z ryzykiem utraty ciąży. Postrzeganie to jest zupełnie błędne. Czym zatem są badania prenatalne, kto powinien je wykonywać i czy są one bezpieczne dla dziecka?

CZYTAJ WIĘCEJ

Przyczyny niepowodzenia in vitro - jakie?

Procedura in vitro to niekiedy jedyna szansa dla par bezskutecznie starających się o dziecko i walczących z niepłodnością. Choć skuteczność metody jest wysoka, niestety nie zawsze kończy się sukcesem... Jakie są najczęstsze przyczyny niepowodzeń przy IVF?

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ