35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyLuna76 wrote:A to rozumiem, może tak być.
Mój były mąż prowadzi zakład optyczny. Jakbyś była z okolicy Dąbrowy Górniczej podałabym Ci namiary - mogłabyś sobie choć ceny porównać, żeby mieć ogląd. On jest dość konkurencyjny, bo w DG jest bardzo dużo optyków.
Dzięki ale trochę mam daleko.
Mam sprawdzonego optyka od pierszych jego okularów. Wie o co chodzi i nie raz stawał na uszach zeby nam najciensze szkła zdobyć.
Wyobraź sobie +26 dioptrii u rocznego dziecka. Denka id butelek to mało powiedziane.
Damy radę z tymi okularami- to nie pierwsze i nie ostatnie w koncu, ale te ceny powalają.Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 kwietnia 2015, 22:19
Sabina, kapturnica, Simba lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Do dupy takie odczytywanie po czasie
tyle miałam napisać i już zapomniałam.....
Kkisia trzymam kciuki za jutro i w ogóle za cała akcje ciaza
Reni bardzo sie ciesze ze z pieslawem ok
Spaaaac....Reni, macduska, Sabina, malgos741, Dziobak, Magdala, kkisia, Arwena, kapturnica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySabina wrote:Czekaj, czekaj Wacia... Ile? +26?
Ja pierdole, powiesiłabym tego Waszego konowała za jaja. Tyle czasu zmarnowaliście przez niego
A;e Młody daje radę i to jest ważne
No tyle miał po operacji, wcześniej raczej nie widział NIC.
A Młody daje radę lepiej niż ktokolwiek zakładał.
Mega, Reni, Sabina, Dziobak, Magdala, moremi, Elfik, kkisia, peppapig, kapturnica, ComeToMeBaby, Simba lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyReni wrote:+26
?? jest taka wada?
masakra jakaś
można funkcjonować z taką wadą?
Jest.
Jak się ma usunięte soczewki z oczu.
Funkcjonuje się jakoś.
Mój syn tak do 7 roku życia funkcjonował.
Potem miał wszczepione sztuczne soczewki.
Jego wyraz twarzy po zdjęciu opatrunków BEZCENNY.Reni, Mega, Sabina, malgos741, Dziobak, anna maria, Magdala, moremi, Elfik, kkisia, kapturnica, Aasiula, ComeToMeBaby, Simba lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyReni wrote:Makdu ale chyba nie chodzi w pinglach? z tego co widze na fotach
Nie bo po wszczepach niby nie musial. Mial tylko do czytania. Teraz urósł i oko też i ma miec do chodzenia właśnie.
Zobaczymy jak to będzie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 kwietnia 2015, 22:32
Sabina, kapturnica, Aasiula lubią tę wiadomość
-
boże taki maluch i tyle przejść
macduska wrote:Jest.
Jak się ma usunięte soczewki z oczu.
Funkcjonuje się jakoś.
Mój syn tak do 7 roku życia funkcjonował.
Potem miał wszczepione sztuczne soczewki.
Jego wyraz twarzy po zdjęciu opatrunków BEZCENNY.macduska, Mega, BISCA, kkisia, peppapig, kapturnica, Aasiula lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyReni wrote:boże taki maluch i tyle przejść
Co poradzisz...
Jak sobie przypomnę badanie cisnienia w oku w CZD u takiego malca...
Cztery osoby trzyma, jedna bada a dziecko wyje jak zwierzatko...
Brrr...Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 kwietnia 2015, 22:35
Reni, Sabina, Elfik, kkisia, Arwena, kapturnica, Aasiula, Simba lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyReni wrote:boże taki maluch i tyle przejść
Ale Wacia z Waciakiem pewnie są kilka lat do tyłu
Jak Młoda tak ciągle w szpitalach ladowala to myślałam że się wykoncze. Wacia usciskaj Młodego ode mniemacduska, malgos741, iwcia77, Mega, moremi, Elfik, kkisia, peppapig, kapturnica, Aasiula, Simba lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymacduska wrote:Co poradzisz...
Jak sobie przypomnę badanie cisnienia w oku w CZD u takiego malca...
Cztery osoby trzyma, jedna bada a dziecko wyje jak zwierzatko...
Brrr...macduska, malgos741, iwcia77, Mega, Elfik, kkisia, Arwena, peppapig, kapturnica, Aasiula, Simba lubią tę wiadomość