35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
macduska wrote:I co???
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 kwietnia 2015, 21:08
Dziobak, Sabina, kkisia, Aasiula, Parka, moremi lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymalgos741 wrote:na razie bez zmian, mam jedną torbielale od 2,5 roku czasem maleje a czasem rośnie i dwa włókniaki . Przez 2,5 roku latałam na usg co pół roku teraz doktor powiedział że będziemy kontrolować raz na rok.
bardzo mnie to cieszy
malgos741, kapturnica lubią tę wiadomość
-
Witam sie wieczornie. Dopiero wrocilam do domu. Przegryze co nie co ( salatka z selera, gruszki, piersi z kurczaka i orzechow Paszcza;) i do wyra. Kiedy ten weekend ?
Kkisia kciukasy.kkisia, MartaDidi, Dziobak, Sabina, paszczakin, Aasiula, moremi, Simba lubią tę wiadomość
-
Dziobak, a Ty chcesz ten skalniak na ten rok miec gotowy?
Jest jeszcze taki sposob, skuteczny, maloupierdliwy, ale na za rok. Mianowicie, na wybranym terenie gromadzisz odpady ogrodowe typu liscie, igly, trawe z koszenia itp, nastepnie przykrywasz to wszystko plastikowa folia dosc gruba, obciazasz kamieniami i zostawiasz na zime. W nastepnym sezonie masz to juz przerobione, a trawa juz nie rosnie w tym miejscu. Nawozisz ziemi (sporo zeby rosliny mialy gdzie sie zakorzeniac), przykrywasz wloknina lub mata i sadzisz.Dziobak, kkisia, moremi lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
ale co duże to jest
trzeba to obejrzeć czy jak? bo jak coś to mogę Ci odebrać
iwcia77 wrote:a tu widze , ze z kuchni wylazly i poszly kopac ogrodki...wy to sie jednak nie umiecie nudzic
melduje sie , bo juz Pani na fb mnie wyszpiegowala i bedzie uwaga
a ja szukam lozka turystycznego dla ivo, bo jak mam sie w maju stawic w gdansku to trzeba gdzies ulokowac syna...fajne lozko sprzedaja w wawie ale odbior tylko osobistypech
Sabina, BISCA, moremi, Simba lubią tę wiadomość
-
SolarPolar wrote:
Czy te ktore maja domy moga wypowiedziec sie na temat tarasow? Drewniane, betonowe, z kostki itp. ? Zastanawiam sie nad tym ( o 5.43)
A jaki masz dom? Bo wiesz nie kazdy taras do kazdego pasuje.
Ja osobiscie peferuje drewniane (i taki mam). Teraz sa takie deski tarasowe z drzewa egzotycznego, wytrzymujace lata. Robi sie to szybko. Polecam dach, bo latem patelnia sie robi a na jesien i zime ochronisz taras przed zamakaniem.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 kwietnia 2015, 21:36
Sabina, Aasiula, moremi, SolarPolar lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
BISCA wrote:Witam sie wieczornie. Dopiero wrocilam do domu. Przegryze co nie co ( salatka z selera, gruszki, piersi z kurczaka i orzechow Paszcza;) i do wyra. Kiedy ten weekend ?
Kkisia kciukasy.BISCA lubi tę wiadomość
-
Magdala wrote:Dziobak, a Ty chcesz ten skalniak na ten rok miec gotowy?
Jest jeszcze taki sposob, skuteczny, maloupierdliwy, ale na za rok. Mianowicie, na wybranym terenie gromadzisz odpady ogrodowe typu liscie, igly, trawe z koszenia itp, nastepnie przykrywasz to wszystko plastikowa folia dosc gruba, obciazasz kamieniami i zostawiasz na zime. W nastepnym sezonie masz to juz przerobione, a trawa juz nie rosnie w tym miejscu. Nawozisz ziemi (sporo zeby rosliny mialy gdzie sie zakorzeniac), przykrywasz wloknina lub mata i sadzisz.BISCA lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziobak wrote:Eeee, ja w tym roku chce miec! najlepiej taki ladny jak u Waci, ale zeby sie nie trza bylo narobic przy nim. Znaczy kamloty przyniose, sadzic moge, ale kopac - no way! Rok temu w 7 miesiacu ciazy wykopalam 2 rabatki, dzizas, co to byla za walka z trawa... Nigdy wiecej.
Ten mój tak wyglądał 3 tą ta po założeniu.moremi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny