35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
na razie bez zmian, mam jedną torbielale od 2,5 roku czasem maleje a czasem rośnie i dwa włókniaki . Przez 2,5 roku latałam na usg co pół roku teraz doktor powiedział że będziemy kontrolować raz na rok.macduska wrote:I co???
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 kwietnia 2015, 21:08
Dziobak, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Aasiula, Parka, moremi lubią tę wiadomość
01.2015 iui
invicta Gdańska
10.2015 iui
Artemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTo dobrzemalgos741 wrote:na razie bez zmian, mam jedną torbielale od 2,5 roku czasem maleje a czasem rośnie i dwa włókniaki . Przez 2,5 roku latałam na usg co pół roku teraz doktor powiedział że będziemy kontrolować raz na rok.
bardzo mnie to cieszy
malgos741, kapturnica lubią tę wiadomość
-
Witam sie wieczornie. Dopiero wrocilam do domu. Przegryze co nie co ( salatka z selera, gruszki, piersi z kurczaka i orzechow Paszcza;) i do wyra. Kiedy ten weekend ?
Kkisia kciukasy.
nick nieaktualny, MartaDidi, Dziobak, nick nieaktualny, paszczakin, Aasiula, moremi, Simba lubią tę wiadomość
-
Dziobak, a Ty chcesz ten skalniak na ten rok miec gotowy?
Jest jeszcze taki sposob, skuteczny, maloupierdliwy, ale na za rok. Mianowicie, na wybranym terenie gromadzisz odpady ogrodowe typu liscie, igly, trawe z koszenia itp, nastepnie przykrywasz to wszystko plastikowa folia dosc gruba, obciazasz kamieniami i zostawiasz na zime. W nastepnym sezonie masz to juz przerobione, a trawa juz nie rosnie w tym miejscu. Nawozisz ziemi (sporo zeby rosliny mialy gdzie sie zakorzeniac), przykrywasz wloknina lub mata i sadzisz.
Dziobak, nick nieaktualny, moremi lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
ale co duże to jest
trzeba to obejrzeć czy jak? bo jak coś to mogę Ci odebrać
iwcia77 wrote:a tu widze , ze z kuchni wylazly i poszly kopac ogrodki...wy to sie jednak nie umiecie nudzic
melduje sie , bo juz Pani na fb mnie wyszpiegowala i bedzie uwaga
a ja szukam lozka turystycznego dla ivo, bo jak mam sie w maju stawic w gdansku to trzeba gdzies ulokowac syna...fajne lozko sprzedaja w wawie ale odbior tylko osobisty
pech 
nick nieaktualny, BISCA, moremi, Simba lubią tę wiadomość
-
SolarPolar wrote:
Czy te ktore maja domy moga wypowiedziec sie na temat tarasow? Drewniane, betonowe, z kostki itp. ? Zastanawiam sie nad tym ( o 5.43
)
A jaki masz dom? Bo wiesz nie kazdy taras do kazdego pasuje.
Ja osobiscie peferuje drewniane (i taki mam). Teraz sa takie deski tarasowe z drzewa egzotycznego, wytrzymujace lata. Robi sie to szybko. Polecam dach, bo latem patelnia sie robi a na jesien i zime ochronisz taras przed zamakaniem.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 kwietnia 2015, 21:36
nick nieaktualny, Aasiula, moremi, SolarPolar lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
Bisca! Dostalam magnesik z Malediwow! Psiepienkny!! Dziekuje bardzo! Scisk scisk!BISCA wrote:Witam sie wieczornie. Dopiero wrocilam do domu. Przegryze co nie co ( salatka z selera, gruszki, piersi z kurczaka i orzechow Paszcza;) i do wyra. Kiedy ten weekend ?
Kkisia kciukasy.
BISCA lubi tę wiadomość
-
macduska wrote:Oprawka to betka, ale szkła po 300 jedno mnie rozwaliły...

To dla młodego.
Moja recepta leży i czeka.
Macduska to co to za szkła? Z pierwszego wykształcenia i zawodu jestem optykiem...
nick nieaktualny, nick nieaktualny, moremi lubią tę wiadomość
-
Eeee, ja w tym roku chce miec! najlepiej taki ladny jak u Waci, ale zeby sie nie trza bylo narobic przy nim. Znaczy kamloty przyniose, sadzic moge, ale kopac - no way! Rok temu w 7 miesiacu ciazy wykopalam 2 rabatki, dzizas, co to byla za walka z trawa... Nigdy wiecej.Magdala wrote:Dziobak, a Ty chcesz ten skalniak na ten rok miec gotowy?
Jest jeszcze taki sposob, skuteczny, maloupierdliwy, ale na za rok. Mianowicie, na wybranym terenie gromadzisz odpady ogrodowe typu liscie, igly, trawe z koszenia itp, nastepnie przykrywasz to wszystko plastikowa folia dosc gruba, obciazasz kamieniami i zostawiasz na zime. W nastepnym sezonie masz to juz przerobione, a trawa juz nie rosnie w tym miejscu. Nawozisz ziemi (sporo zeby rosliny mialy gdzie sie zakorzeniac), przykrywasz wloknina lub mata i sadzisz.
BISCA lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziobak wrote:Eeee, ja w tym roku chce miec! najlepiej taki ladny jak u Waci, ale zeby sie nie trza bylo narobic przy nim. Znaczy kamloty przyniose, sadzic moge, ale kopac - no way! Rok temu w 7 miesiacu ciazy wykopalam 2 rabatki, dzizas, co to byla za walka z trawa... Nigdy wiecej.
Ten mój tak wyglądał 3 tą ta po założeniu.
moremi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
a potem do dzieła!!!!!