35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
kapturnica wrote:Pierdole nie strasz mnie!!No wiem ,ze niby bezsens.Z drugiej strony posprawdzaja wnertrznosci dzieciora porzadnie i przy okazji nagraja..Pamiatka kurde by byla...Dowiem sie jutro jak wiecej niz 250zl to pidziele ale moj mi truje ,ze mam isc i zrobic dla spokoju mozgownicy.. No i profesrorek tam nie robi
Eee pomysl dwa razy czy pamiatka dotrzyma. Za 20 lat nie do odczytaniamoze byc.
Misiabella lubi tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
moremi wrote:No doczytałam. To jeszcze większy horror. Ha. To ja mu cyjanku do kawy będę dodawać.
Widzisz? Od razu modrzejszych trzeba bylo pytac.
Forum bawi, forum radzi, forum nigdy Cie nie zdradzi!Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 kwietnia 2015, 21:47
Simba, Sabina, BISCA, macduska, kkisia, moremi, kapturnica, iwcia77, Aasiula, Mega lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
Jezusicku! Doczytalam!
Miałam sie ustosunkować, usprawiedliwić ale wiecie co? Nie mam siły. Ten dzien kosztował mnie tyle stresów, ze starczyło mi tylko siły na wypicie piwa i pochloniecie paczki chipsów.
Dzieci zaszczepione - za wszystkie uwagi dziekujePediatra przekonał mnie tym, ze nie jest zwolennikiem szczepień na grypę. Tak jak ja. Czyli jeśli na cos szczepi to znaczy ze trzeba. Jestem dumna z moich chłopaków, chociaż poryczeli sie, a ja z nimi.
No i teraz to co pamietam z tego dnia: ZOŚKA GRATULACJE!!! cuda na kiju! Super!
Kkisia - trzymam kciuki i cieszę sie ze wreszcie trafiłaś do prawidłowego szpitala
Stara Krycha wymaga chyba lustracji (Paszczak do roboty) brzmi znajomo.
Kocham was jak zwykle ale teraz juz spadam!Dziobak, Zofia8, BISCA, mamatrojki80, MartaDidi, paszczakin, macduska, Magdala, caffe, kkisia, moremi, Heretyczka, Parka, Bozia3, iwcia77, SolarPolar, Sabina, ComeToMeBaby, Aasiula, Mega lubią tę wiadomość
-
Marta widze, ze jestes. Ty czlowiek z duzym dzieckiem ( tym malym znaczy )i w temacie zarcia obeznana jestes. Co dawac dzieciurowi na kolacje? Apka Bobovity mowi, ze deserek na podwieczorek, o kolacji nic. Adas je Sinlaca z owocami ze sloiczka, zreszta on tylko to chce jest. Obiadow w ogole nie je, w nosie ma. Da sie tak zyc, panie premierze? Nadmieniam, ze ma juz 8 miechow.
Inne matki tez niech rzekna slowko.iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
mamatrojki80 wrote:UP te polskie powinny zostać zlikwidowane, tak samo jak darmowe ubezp. zdrowotne dla wiecznych bezrobotnych.... 40 % bezrobotnych trwale unika podjęcia pracy, a rejestrują się w Urzędach tylko po kwit do lekarza.
Nieprawda.
To, co Hera napisała u niej może prawda, ale nie u wszystkich.
Nie powinno się generalizować.
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
Dziewczyny to byl dzien pelen wrazen. Oczy mi sie zamykaja i to dobrze, bo obudzilam sie dzis o 2.30 i juz nie zasnelam.
Jeszcze raz dziekuje za wszystkie mile slowa. Licze dalej na kciuki lub modlitwe. Lub to i to
Zycze spokojnej nocyDziobak, mamatrojki80, macduska, Margolcia88, moremi, malgos741, megan8, iwcia77, Sabina, ComeToMeBaby, kkisia, Luna76, Mega lubią tę wiadomość
Zofia8
-
nick nieaktualny
-
Zofia8 wrote:Dziewczyny to byl dzien pelen wrazen. Oczy mi sie zamykaja i to dobrze, bo obudzilam sie dzis o 2.30 i juz nie zasnelam.
Jeszcze raz dziekuje za wszystkie mile slowa. Licze dalej na kciuki lub modlitwe. Lub to i to
Zycze spokojnej nocy
Maz jakies kwiaty albo inne prezenty sypnal czy jeszcze jest w szoku? Swoja droga fotke moglas strzelic, jak mu mowilas, ze jestes w ciazy!Simba, mamatrojki80, Krakonka, moremi, iwcia77, Sabina, kkisia, Mega lubią tę wiadomość
-
Zofia8 wrote:Polecam moja technike afirmacji. Pisalam, ze jestem w ciazy, no i jestem.
Od dzisiaj zacznęCałkiem o tym nie pomyślałam.
Już za 4 dni będę wiedziała, kiedy pękamSimba, moremi, iwcia77, Zofia8, Sabina, kapturnica, kkisia, Mega lubią tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
nick nieaktualnyDziobak wrote:Marta widze, ze jestes. Ty czlowiek z duzym dzieckiem ( tym malym znaczy )i w temacie zarcia obeznana jestes. Co dawac dzieciurowi na kolacje? Apka Bobovity mowi, ze deserek na podwieczorek, o kolacji nic. Adas je Sinlaca z owocami ze sloiczka, zreszta on tylko to chce jest. Obiadow w ogole nie je, w nosie ma. Da sie tak zyc, panie premierze? Nadmieniam, ze ma juz 8 miechow.
Inne matki tez niech rzekna slowko....mleko z sinlakiem o kazdej porze w każdych ilosiach
Dziobak, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKrakonka wrote:Od dzisiaj zacznę
Całkiem o tym nie pomyślałam.
Już za 4 dni będę wiedziała, kiedy pękam
od tego cyklu
cholera jasna psia kośćSimba, mamatrojki80, Dziobak, Margolcia88, moremi, Bozia3, iwcia77, Zofia8, SolarPolar, Sabina, kkisia, Mega lubią tę wiadomość
-
Heretyczka wrote:a mój jadł wszysko a tera sie wybredny zrobił, wierzga przy jedzeniu jak węgorz i łache robi jak zje pare łyżek zupki która mu robie z samych ekologicznych składników jak bozie kocham.....nauczył sie zaciskac buzie...
...mleko z sinlakiem o kazdej porze w każdych ilosiach
Dobranoc chciałam powiedziec.Heretyczka, mamatrojki80, Dziobak, moremi, iwcia77, Sabina, kkisia, Mega lubią tę wiadomość