X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Reni Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2015, 21:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oni podają koryto
    BISCA wrote:
    Tqk z innej beczki? Czesto czytam, ze idziecie robic mezomobiad, albo kolacje itd. Dlaczego to nie mezowie podaja "pasze" ?

moremi, Mega lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Dziobak Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2015, 21:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    pffff ja do sukni ślubnej miałam trampki
    Focie widzialysmy??

Reni, Simba, moremi lubią tę wiadomość

• Magdala Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2015, 21:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Pierdole nie strasz mnie!!No wiem ,ze niby bezsens.Z drugiej strony posprawdzaja wnertrznosci dzieciora porzadnie i przy okazji nagraja..Pamiatka kurde by byla...Dowiem sie jutro jak wiecej niz 250zl to pidziele ale moj mi truje ,ze mam isc i zrobic dla spokoju mozgownicy.. No i profesrorek tam nie robi XD

Eee pomysl dwa razy czy pamiatka dotrzyma. Za 20 lat nie do odczytania :-) moze byc.

Misiabella lubi tę wiadomość

Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo.
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 kwietnia 2015, 21:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdala wrote:
    Margolcia, a dlaczego luteine tylko dwa razy wzielas? Tak Ci przepisali?
    Ale nie, nie dwa razy, nie chciało mi się zaznaczać codizennie, więc zaznaczyłam pierwszy i ostatni dzień, razem 10 dni.

Magdala, moremi lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 kwietnia 2015, 21:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    pffff ja do sukni ślubnej miałam trampki

a to nie ty miałaś szyte specjalnie na ślub?

Reni, moremi lubią tę wiadomość

• Magdala Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2015, 21:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    No doczytałam. To jeszcze większy horror. Ha. To ja mu cyjanku do kawy będę dodawać.

Widzisz? Od razu modrzejszych trzeba bylo pytac.

Forum bawi, forum radzi, forum nigdy Cie nie zdradzi!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 kwietnia 2015, 21:47

Simba, Sabina, BISCA, macduska, kkisia, moremi, kapturnica, iwcia77, Aasiula, Mega lubią tę wiadomość

Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo.
  • Reni Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2015, 21:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jak się uprzesz
    kapturnica wrote:
    Renek a to stroj na plaze byl ????

moremi lubi tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2015, 21:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jezusicku! Doczytalam!
    Miałam sie ustosunkować, usprawiedliwić ale wiecie co? Nie mam siły. Ten dzien kosztował mnie tyle stresów, ze starczyło mi tylko siły na wypicie piwa i pochloniecie paczki chipsów.
    Dzieci zaszczepione - za wszystkie uwagi dziekuje :) Pediatra przekonał mnie tym, ze nie jest zwolennikiem szczepień na grypę. Tak jak ja. Czyli jeśli na cos szczepi to znaczy ze trzeba. Jestem dumna z moich chłopaków, chociaż poryczeli sie, a ja z nimi.

No i teraz to co pamietam z tego dnia: ZOŚKA GRATULACJE!!! cuda na kiju! Super!
    Kkisia - trzymam kciuki i cieszę sie ze wreszcie trafiłaś do prawidłowego szpitala ;)
    Stara Krycha wymaga chyba lustracji (Paszczak do roboty) brzmi znajomo.

Kocham was jak zwykle ale teraz juz spadam!

Dziobak, Zofia8, BISCA, mamatrojki80, MartaDidi, paszczakin, macduska, Magdala, caffe, kkisia, moremi, Heretyczka, Parka, Bozia3, iwcia77, SolarPolar, Sabina, ComeToMeBaby, Aasiula, Mega lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • moremi Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2015, 22:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    oo prawdziwy kaptur is back!
    Nie łudz się. To dzisiejsze ciśnienie ;-)

Mega lubi tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • Dziobak Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2015, 22:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marta widze, ze jestes. Ty czlowiek z duzym dzieckiem ( tym malym znaczy )i w temacie zarcia obeznana jestes. Co dawac dzieciurowi na kolacje? Apka Bobovity mowi, ze deserek na podwieczorek, o kolacji nic. Adas je Sinlaca z owocami ze sloiczka, zreszta on tylko to chce jest. Obiadow w ogole nie je, w nosie ma. Da sie tak zyc, panie premierze? Nadmieniam, ze ma juz 8 miechow.
    Inne matki tez niech rzekna slowko. ;)

iwcia77, Mega lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2015, 22:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Nie łudz się. To dzisiejsze ciśnienie ;-)
    A moze nie ??

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • moremi Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2015, 22:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    A moze nie ??
    Też Cię lofciam :-* <3

kapturnica, Mega lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • Krakonka Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2015, 22:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mamatrojki80 wrote:
    UP te polskie powinny zostać zlikwidowane, tak samo jak darmowe ubezp. zdrowotne dla wiecznych bezrobotnych.... 40 % bezrobotnych trwale unika podjęcia pracy, a rejestrują się w Urzędach tylko po kwit do lekarza.

Nieprawda.
    To, co Hera napisała u niej może prawda, ale nie u wszystkich.
    Nie powinno się generalizować.

Syn 16.08.99
    Córka 21.05.2013
  • Zofia8 Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2015, 22:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny to byl dzien pelen wrazen. Oczy mi sie zamykaja i to dobrze, bo obudzilam sie dzis o 2.30 i juz nie zasnelam.
    Jeszcze raz dziekuje za wszystkie mile slowa. Licze dalej na kciuki lub modlitwe. Lub to i to ;-)

Zycze spokojnej nocy :-)

Dziobak, mamatrojki80, macduska, Margolcia88, moremi, malgos741, megan8, iwcia77, Sabina, ComeToMeBaby, kkisia, Luna76, Mega lubią tę wiadomość

Zofia8
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 kwietnia 2015, 22:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krakonka wrote:
    Nieprawda.
    To, co Hera napisała u niej może prawda, ale nie u wszystkich.
    Nie powinno się generalizować.

To moja ocena sytuacji w Polsce, tego co pisze Hera nie jestem w stanie zweryfikować.

iwcia77 lubi tę wiadomość

• Dziobak Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2015, 22:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zofia8 wrote:
    Dziewczyny to byl dzien pelen wrazen. Oczy mi sie zamykaja i to dobrze, bo obudzilam sie dzis o 2.30 i juz nie zasnelam.
    Jeszcze raz dziekuje za wszystkie mile slowa. Licze dalej na kciuki lub modlitwe. Lub to i to ;-)

Zycze spokojnej nocy :-)
    Spij Zocha, dobra robota. :)
    Maz jakies kwiaty albo inne prezenty sypnal czy jeszcze jest w szoku? Swoja droga fotke moglas strzelic, jak mu mowilas, ze jestes w ciazy! ;)

Simba, mamatrojki80, Krakonka, moremi, iwcia77, Sabina, kkisia, Mega lubią tę wiadomość

• Krakonka Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2015, 22:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zofia8 wrote:
    Polecam moja technike afirmacji. Pisalam, ze jestem w ciazy, no i jestem.

Od dzisiaj zacznę:) Całkiem o tym nie pomyślałam.
    Już za 4 dni będę wiedziała, kiedy pękam :)

Simba, moremi, iwcia77, Zofia8, Sabina, kapturnica, kkisia, Mega lubią tę wiadomość

Syn 16.08.99
    Córka 21.05.2013
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 kwietnia 2015, 22:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziobak wrote:
    Marta widze, ze jestes. Ty czlowiek z duzym dzieckiem ( tym malym znaczy )i w temacie zarcia obeznana jestes. Co dawac dzieciurowi na kolacje? Apka Bobovity mowi, ze deserek na podwieczorek, o kolacji nic. Adas je Sinlaca z owocami ze sloiczka, zreszta on tylko to chce jest. Obiadow w ogole nie je, w nosie ma. Da sie tak zyc, panie premierze? Nadmieniam, ze ma juz 8 miechow.
    Inne matki tez niech rzekna slowko. ;)
    a mój jadł wszysko a tera sie wybredny zrobił, wierzga przy jedzeniu jak węgorz i łache robi jak zje pare łyżek zupki która mu robie z samych ekologicznych składników jak bozie kocham.....nauczył sie zaciskac buzie...:(...mleko z sinlakiem o kazdej porze w każdych ilosiach :(

Dziobak, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 kwietnia 2015, 22:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krakonka wrote:
    Od dzisiaj zacznę:) Całkiem o tym nie pomyślałam.
    Już za 4 dni będę wiedziała, kiedy pękam :)
    to ja w takim razie jestem w ciązy z blizniakami!!!!
    od tego cyklu
    cholera jasna psia kość

Simba, mamatrojki80, Dziobak, Margolcia88, moremi, Bozia3, iwcia77, Zofia8, SolarPolar, Sabina, kkisia, Mega lubią tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 9 kwietnia 2015, 22:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heretyczka wrote:
    a mój jadł wszysko a tera sie wybredny zrobił, wierzga przy jedzeniu jak węgorz i łache robi jak zje pare łyżek zupki która mu robie z samych ekologicznych składników jak bozie kocham.....nauczył sie zaciskac buzie...:(...mleko z sinlakiem o kazdej porze w każdych ilosiach :(
    Dzisiaj mi pediatra o tym mówił. W pewnym momencie, ok. 9 miesiąca życia, dziecko nie chce jeść miksow tylko dokladnie to samo co rodzice, tak samo podane i razem z nimi.

Dobranoc chciałam powiedziec. :)

Heretyczka, mamatrojki80, Dziobak, moremi, iwcia77, Sabina, kkisia, Mega lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
‹‹ 8518 8519 8520 8521 8522 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Hiperprolaktynemia: nieoczywista przypadłość mająca wpływ na płodność kobiet

Hiperprolaktynemia to stan charakteryzujący się podwyższonym poziomem prolaktyny we krwi. W niniejszym artykule przyjrzymy się hiperprolaktynemii, jej przyczynom, objawom i możliwościom leczenia.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Poronienie - stres, obniżony nastrój i depresja po poronieniu.

Poronienie - bolesna strata, często przeżywana w ukryciu, samotności, niezaopiekowana i nienazwana. Dlaczego jest taka trudna? Czy kobieta, która straciła swoje dziecko jeszcze przed przyjściem jego na świat, ma prawo do żałoby? W jaki sposób sobie z nią poradzić? Jak przetrwać? Co zrobić, kiedy pojawi się depresja po poronieniu? Dowiedz się dlaczego warto pozwolić sobie na przeżycie żałoby i gdzie szukać pomocy. 

CZYTAJ WIĘCEJ

"Nie mogę zajść w drugą ciążę" - czym jest niepłodność wtórna?

Gdy wspomnienia z porodu zaczną blednąć, a pierworodny synek lub córeczka wyrosną z etapu pieluch i kaszek, pojawienie się myśli o dalszym powiększeniu rodziny najprawdopodobniej będzie tylko kwestią czasu. Niestety, nie każdej kobiecie udaje się zajść w ciążę po raz drugi. Dlaczego tak się dzieje? Czym jest niepłodność wtórna i jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ