35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
ComeToMeBaby wrote:wlasnie powiedziałam mojemu m, że się wybieram jutro do szpitala zarejestrować się na HSG.
mówię mu, że potem będę srała żarem ze strachu, bo to niezbyt przyjemne badanie.
a on na to, że wierzy, ale na pewno nie będzie tak źle.
opowiedziałam mu co mi będą robić.
rozszerzyły mu się nieco źrenice.
Miałam HSG rok temu, boli, ale do przeżycia... Głupi jaś trochę pomógł mi to znieść. Trzecie podanie kontrastu jest najbardziej niekomfortowe - rozpiera porządnie. Ja nie miałam żadnych zrostów czy innych barier. Piszę z autopsji. Nie mam pojęcia jaki jest ból jeśli są zrosty, i czy to w ogóle boli bardziej...
Ale dasz radę Kometka. Ja zawsze sobie mówię - inne wytrzymały, to ja też to zniosę
Trzymam.ComeToMeBaby, moremi, kkisia, Magdala, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Luna76 wrote:Ale, kurwa, narzekacie... W ciążę nie zachodziłyście to narzekałyście, teraz jesteście tez narzekacie, urodzicie też będziecie narzekać... Cholera, nie dogodzisz tym babom!
A co my, które staramy się przez xxx cyklów mamy powiedzieć...??? Jak narzekamy to dostajemy opitol, że trzeba być cierpliwym...
O, to to , wlasnie, tez mnie ruszyło.
Ale przede wszystkim, Zocha, gratuluję, i dlaczego tak cicho-ciemnie? No i fajnie ze poprawiasz statystyke 40+
Witaj Krycha, jakim cudem rok za krzakami wytrzymalas?! bylas tu juz przedtem?kkisia, Zofia8, Magdala, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
paszczakin wrote:ha, spakowalam torbe! Troche mi sie w niej nie mieszcza rzeczy, bede musiala usiasc na niej, zeby zamknac- glupi szlafrok zajmuje 1/4..
pyanie do tych juz z doswiadczeniem szpitalnym- duze te torby mialyscie? ja mam taka troszke wieksza niz bagaz podreczny, a jakos taka duza sie wydaje.. Ciekawe czy baby jezdza na porodowke z takimi pelnowymiarowymi walizkami...paszczakin, Sabina, moremi, kkisia, Simba, Magdala, iwcia77, Aasiula, Mega lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
ComeToMeBaby wrote:jesssuuuu.... trzecie??!!
ja myślałam, że to tylko raz wstrzykują i tyle...
kometa, ja mialam jeden jajowod przytkany i mi kontrastem go przepychali
a- i u mnie zadnego glupiego jasia czy znieczulenia nie bylo- dalej uwazam, ze nie jest to jakies strasznie straszne.. nawet juz szczegolow nie pamietam..ComeToMeBaby, Simba, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Heretyczka wrote:nie
wiecie co, byłam tutaj niedawno w urzędzie pracy, spędziłam tam równą godzine, w tym czasie:
- dostałam porade w jakim sektorze powinnam szukac pracy
- namiar na najbliższy urząd który nostryfikuje dyplomy
- rade że najlepiej żebym poszla na kurs językowy i czy mam z kim zostawic dziecko bo jakbym nie miała to mi znajda kurs językowy ze złobkiem w mojej okolicy, szkoła napisze za mnie list do urzedu miejskiego o finansowanie tego kursu
- wydruki wszystkich ofert pracy ktore nie wymagaja dobrej znajomosci języka
- info jak załatwiać rehab.dla synka (jest opcja że rehabilitant przychodzi do domu)
- mam mu emilowo zdawac raport jak sobie radze, moze byc po angielsku on zrozumie
byłam zarejestrowana w Cieszynie w UP jako bezrobotna,tam tylko jedno pytanie:
- znalazła pani prace? nie? to nastepny termin...góra 3 minutyHeretyczka, iwcia77 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLuna76 wrote:Miałam HSG rok temu, boli, ale do przeżycia... Głupi jaś trochę pomógł mi to znieść. Trzecie podanie kontrastu jest najbardziej niekomfortowe - rozpiera porządnie. Ja nie miałam żadnych zrostów czy innych barier. Piszę z autopsji. Nie mam pojęcia jaki jest ból jeśli są zrosty, i czy to w ogóle boli bardziej...
Ale dasz radę Kometka. Ja zawsze sobie mówię - inne wytrzymały, to ja też to zniosę
Trzymam.
Boli kurewniejak sa niedrozne jajowody
Sabina, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykkisia wrote:Wacia ja bede miec i laparo i hsg
dzis mi lekarka tlumaczyla ze do laparo
zakladaja ten aparat i wtedy widza z 2 stron
o widzisz zawze cos nowego się człowiek dowie
a Ciebie biedaku znowu przetrzymają do poniedziałku i wywalą ze szpitala pare godzin po zabiegu?Sabina, moremi, kkisia, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość