35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Bozia3, Simba lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Pis twierdzi, że "metoda diagnozowania i leczenia niepłodności polegającą na prowadzeniu dokładnych obserwacji kobiecego organizmu i tworzeniu na tej podstawie indywidualnych wytycznych dla każdej pary" jest skuteczniejsza.
A Wy, gupie, zmuszanie swoich mężów do badań. A wystarczyłoby poobserować siebie. Lepsze na ocenę plemników, niż mikroskop
Czyli że babka łyka, a facet ją obserwuje
Albo może lekarz ją obserwuje. Albo babka obserwuje siebie w lustrze.
iwcia77, Zofia8, Sabina, Simba, kapturnica, Dziobak, kkisia, moremi, Mega, Parka lubią tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
Pusur - mój młodszy od Twojego - może mu się odmieni, ale na razie wpitala, co mu daję...
śniadanie - cycek
około 11.00 - owoce zmiksowawe - jabłka, banany itp...z ekologicznego sklepu
około 13.00 - obiad - zupa warzywno- mięsna...(ziemniaki, buraki, bataty, marchewka, por, seler - różne kombinacje i do tego porcja mięsa indyczego)
około 16.00 - cycek po pracy
około 20.00 - kaszka - ryżowa, manna czy jakaś inna
w nocy cycek
Czemu karmisz małego cukrem ze słoiczków? - przecież zmiksowanie owoca trwa kilka sekund...te słoiczki zawierają duże ilości cukru...
a zupki z gotowych słoików są wstrętne - próbowałaś je?? Ja się dziecku nie dziwię, że się tego nie łapie....
Dorka.1979, megan8, iwcia77, Simba, kapturnica, Dziobak, kkisia, moremi, Mega, Parka lubią tę wiadomość
-
ja pitole czy wy zawsze tak musicie postów namnozyć... czytam czytam i końca nie widać...
aż się zmęczyłam ... dobranoc
Bozia3, Dorka.1979, iwcia77, Zofia8, Sabina, kkisia, moremi, Mega lubią tę wiadomość
01.2015 iui
invicta Gdańska
10.2015 iui
Artemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017
-
nick nieaktualnyUff, a może nie uff...
Wynajęliśmy mieszkanie,tzn umówlismy sie na podpisanie umowy z dwoma facetami - koledzy, nie para! Pracujący budowlańcy, wydali mi się najuczciwsi i szczerzy. Miałam jeszcze chętną Ukrainkę - pracująca ma umowe na rok, a jest od miesiaca w Polsce. Najważnijeszy był dla niej telewizor
Ja w umowie mam płatność kaucji i za pierwszy miesiac z góry wraz z opłatami przy podpisaniu umowy. Okres nieokreślony, wypowiedzenie umowy z miesiecznym wypowiedzeniem od ostatniego dnia miesiaca i gdy rezygnacja po mniej niż pól roku, kaucja przepada.
Ale wiem, ze gdyby mi nie płacili, to nie ma bata, by ich wygonic z mieszkania
Ryzyko, ale mam nadzieje, ze trafili się uczciwi. Domówek nie robią, chodza do klubu. No, zobaczymy
megan8, Arwena, iwcia77, Sabina, kkisia, moremi, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKrakonka wrote:10 minut temu zadzwoniła teściowa, że teść umiera. Teściowa jest lekarką... Mąż pojechał w stanie lepiej nie mówić jakim. Nie zabrał komórki.
Jaki kredyt Ci wypowiedzieli? pewnie można to odkręcić. Nie denerwuj się
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 kwietnia 2015, 00:16
-
Zosia - gratulacje!
Paszcza - ja torbę miałam ogromną. Szlafrok, podkłady, pieluchy, to wszystko gdzieś trzeba upchać.
Dziobak, Bozia - my też na razie na słoiczkach. Nie mam dostępu do ekologicznych warzw i owoców i szczerze mówiąć o ile wierze, że można kontrolować polskie jabłko, to ekwadorskiego banana chyba już nie bardzo.
Arwena, iwcia77, Zofia8, Sabina, kkisia, Dziobak, Elfik, Mega lubią tę wiadomość
-
Mama3, z tym to już nic nie zrobię. Główne nerwy, ponad roczne, mam już za sobą. To są pieniądze. Owszem, w grę wchodziły wszystkie, jakie miałam i jakie miałam kiedykolwiek mieć, ale to pieniądze. Jestem nie za stara, mam ze dwa trzy fachy, na upartego mogę zarabiać jako kadra niewykwalifikowana. Robię wszystko, żeby w przyszłości sobie dać radę i nie wątpię, że sobie poradzę.
Martwi mnie bardziej zdrowie, moje, mojego taty. No i teraz nie wiem, co z teściem.
I to wszystko, może to źle zabrzmi, nie wygląda dobrze w kontekście starań o dziecko. A czasu mam coraz mniej.
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
Od iluś miesięcy szprycuję się lekami ponad korek, teraz przystępuję do kolejnej procedury. Jak miałabym działać na rzecz poczęcia, wspominać o tym mężowi, jeśli stałoby się coś teściowi? Nie jestem pozbawiona emocji, rusza mnie to, ale łykanie tej całej apteki nie może się ciągnąć w nieskończoność, bo mi wątroba siądzie. A przerywanie leczenia teraz i zaczynanie wszustkiego od początku za pół roku czy rok?Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
Teść żyje, zabrała go karetka, jest nieprzytomy, ale to prawdopodobnie nie serce. Może jakiś wylew albo inny atak. Będziemy wiedzieć po badaniach.
Dobre i to.
Mam nadzieję, że to nic poważnego.
Ufff. Kolejne.
Dzisiaj mnie tylko ucieszyła Zośka. Ukłuła zazdrść ciupkę, ale znacznie wiecej radości było i kolejny zastrzyk nadziei
Ale huśtawę zaliczam dzisiaj. A raczej rollercoster
Tyle że jakby w wodzie, bo dziala tylko na rytm serca.
Sabina, mamatrojki80, Reni, moremi lubią tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
ja mialam 2 torby sportowe miekkie ( takie jak na trening)- 1 dla Ivo a druga dla mnie bo nie pozwolili mi przyjechac z walizka taka jaka mozna miec w samolocie jako bagaz podreczny pokazujac mi szafke , ze torba musi zmiescic sie w tej szafie i nie ma opcji toreb na podlodze lub pod lozkiem..-2 miekkie torby upchnelam w szafce jedna na drugiej i git. szafki maja takie metalowe, klasyczne jak w szatniach zakladowych lub na basenach. twardej walizki nie polecampaszczakin wrote:ha, spakowalam torbe! Troche mi sie w niej nie mieszcza rzeczy, bede musiala usiasc na niej, zeby zamknac- glupi szlafrok zajmuje 1/4..
pyanie do tych juz z doswiadczeniem szpitalnym- duze te torby mialyscie? ja mam taka troszke wieksza niz bagaz podreczny, a jakos taka duza sie wydaje.. Ciekawe czy baby jezdza na porodowke z takimi pelnowymiarowymi walizkami...
peppapig, Dorka.1979, paszczakin, kkisia, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/3dc010d52285.jpg