35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Polar, mi się zdarzyło we śnie takie akcje dokończyć, ale budziłam się potem z takim poczuciem winy, że chyba nie było warto
SolarPolar, Sabina, Simba, Krakonka, kkisia, moremi, iwcia77, Elfik lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:Zofia, ale to co-chociaz jakaś mała szansa na radość u niego kiełkuje?
Czy zły raczej?
Mam nadzieje, ze przy Tobie nie pali..
Zle mnie zrozumialas. Zareagowal bardzo pozytywnie. Tylko po prostu bardzo to przezywa
SolarPolar, Sabina, mamatrojki80, Dziobak, kkisia, moremi, iwcia77, Elfik lubią tę wiadomość
Zofia8
-
Zofia8 wrote:Zle mnie zrozumialas. Zareagowal bardzo pozytywnie. Tylko po prostu bardzo to przezywa

To super. A że przeżywa, to nie dziwne..
Kto by nie przeżywał?
Zofia8, Sabina, Mega, macduska, ComeToMeBaby, kkisia, Bozia3, moremi, iwcia77, Elfik lubią tę wiadomość
-
SolarPolar wrote:Zoska jak lubicie podrozowac i znacie jezyki to wspanialym krajem do zycia jest Vietnam, Kambodza, chwilizowana Malezja - zarobki dobre, zycie tanie i zamiast Campera mozna kupic motor

Gdyby nie Rodzice w Polsce to kto wie. My chcielibysmy na Sri Lance. Ale to niestety za daleko.
Krakonka, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
Zofia8
-
I z niemowlakiem mozna.paszczakin wrote:Solar, z niemowlakiem na motorze to już trochę chyba trudno, nie?

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/a38c9fbc9258.jpg
Moj maly mial roczek jak wyjechalismy do Azji Dalekowschodniej. Chowal sie rewelacyjnie.
Sabina, Mega, Zofia8, Krakonka, kkisia, moremi, kapturnica, iwcia77, Magdala lubią tę wiadomość
-
Bry... Piątunio dzisiaj!

Zocha gratulacje, trzymam kciuki dalej
Doczytałam jeszcze ze mamy nowa koleżankę...witam
Wczoraj po pracy poleciałam na zakupy, przyszłam do domu, obiad, posiedzialam i myśle sobie pora pranie wstawić, czarne ciuchy na płyn, Odpaliłam pralkę, wchodzę zadowolona a moj maz: ty po 20 pranie wstawiłas??? Pratrze na zegar - faktycznie 20:10, mowię sory, poczekacie, krotki program jest bo na delikatne pranie nastawiłam
uciekają mi te godziny jak szalone 
Miłego dnia drogie panie, nie produkujcie tyle bo nie nadazam
Lecę do roboty....
Sabina, Zofia8, kkisia, moremi, Simba, malgos741, iwcia77, megan8 lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Bry!!
Niuta a co sie bedziesz pierdylic , wciskaj sie i Ty
A co ja cały czas robię
kkisia, moremi, malgos741, kapturnica lubią tę wiadomość
Kiedy pomagamy innym, pomagamy sobie, ponieważ wszelkie dobro, które dajemy, zatacza koło i wraca do nas. – Flora Edwards -
nick nieaktualny
-
Nie dosc, ze twoj te, to jeszcze spi?? No way!Bozia3 wrote:Pusur - mój młodszy od Twojego - może mu się odmieni, ale na razie wpitala, co mu daję...
śniadanie - cycek
około 11.00 - owoce zmiksowawe - jabłka, banany itp...z ekologicznego sklepu
około 13.00 - obiad - zupa warzywno- mięsna...(ziemniaki, buraki, bataty, marchewka, por, seler - różne kombinacje i do tego porcja mięsa indyczego)
około 16.00 - cycek po pracy
około 20.00 - kaszka - ryżowa, manna czy jakaś inna
w nocy cycek
Czemu karmisz małego cukrem ze słoiczków? - przecież zmiksowanie owoca trwa kilka sekund...te słoiczki zawierają duże ilości cukru...
a zupki z gotowych słoików są wstrętne - próbowałaś je?? Ja się dziecku nie dziwię, że się tego nie łapie....
W sloiczkach nie ma dodatkow cukrow. Wszystkie cukry pochodza z owocow. Poza tym skad ja bym wziela teraz morelke, brzoskwinie,dynie, malinke, jagode czy inne roznosci, ktore tam sa. Wszystko byloby z Chile czy innych miejsc, raczej mocno nieekologiczne. A ile mozna jesc miksowane jablko z bananem?
Obiadki ze sloiczkow nie sa az takie zle w smaku, ja tam dorzucam co nieco z miecha czy warzyw i lekko doprawiam. Poza tym maluchy maja inne smaki niz my, w koncu az tak wiele jeszcze w zyciu smakowo nie poznaly. Nutramigen pija niektore...
Kilka lyzeczek obiadku zawsze wcisne, ale nie jest to porcja na zaspokojenie glodu. Na szczescie ma ochote na nowe smaki, wiec nadzieja jest. Przeczekam, jak wszystko.
mamatrojki80, moremi, Simba, iwcia77, Mega, gosia7122, Magdala lubią tę wiadomość
-
Zofia8 wrote:Nie fochuj Niuta

Pozytywne podejscie to podstawa
Taaaa... Gdyby to było takie proste to lekarze nie mieliby nic do roboty a każda z nas miała gromadkę małych "terrorystów"
Zofia8, Sabina, kkisia, moremi, kapturnica, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
Kiedy pomagamy innym, pomagamy sobie, ponieważ wszelkie dobro, które dajemy, zatacza koło i wraca do nas. – Flora Edwards -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyComeToMeBaby wrote:Bry, nadrabiam od wczoraj i widzę, że pisałam o hsg. Zapomniałam
zawału prawie dostałam. No to wstaję i jadę zobaczyć tą rzeźnię.
Zapomniałaś???
O kurcze, masz zdrowie.
Ja to wisiałam na słuchawce nazajutrz rano po otrzymaniu skierowania, żeby się zapisać.
Sabina, kkisia, moremi, kapturnica, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
Bry w ogole.
Pobudka u nas o 6 rano, dziecko mi weszlo na glowe, zeby przejsc na brzeg lozka i spasc ( zapewne ). Teraz usiluje dojsc do kominka, bo takie pikne plomienie tam lataja.
Idziem na kaszke i kawke.
Milego dnia.
kkisia, moremi, iwcia77, Mega, Magdala lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny