Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Męska płodność - jakie składniki naprawdę warto suplementować w czasie starań o dziecko?
SPRAWDŹ
Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Dziewczyny, czas zadbać o męską płodność!
1 saszetka pełna mocy dla wsparcia jakości nasienia 🔥
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • iwcia77 Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2015, 01:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    BISCA wrote:
    Tutaj nic Ci po zastrzezeniu. Jak trafisz na bezrobotnego, nie mozesz go wyrzucic. Prawo zabrania. Tak samo ja sa dzieci, samotne matki, niepelnosprawni, chorzy itd. Byly takie przypadki, ze wlasciciel chcac odzyskac nieruchomosc i po wyczerpaniu wszystkich legalnych srodkow, uzywali przmocy. Byli o to sadzeni .... Nie ciekawy temat. Tez mam w planach zainwestowac ale jak slysze o tych historiach, to wole sobie kuchnie zmienic ;)
    we wloszech podobnie...moj Alojz ma problem z lokatorami ( moldawczaki) nie placa czynszu od roku tlumaczac sie, ze stracili robote...ale ani kasy ani mieszaknia do odzyskania Alojz nie ma...sadzi sie niestety.

z tego co widzialam to moldawczaki do kontraktu mieli zalaczone zeznanie podatkowe..tylko nie wiem czy to jest obowiazkowe.

wogole to we wloszech sa akcje typu, ze jak juz maja nakaz eksmisji to wypozyczja sobie dziecko i jak policja przychodzi z nakazem to jej pokazuja dzieciaka i juz jest po eksmisji...dziwi mnie to bo przeciez moga zidentyfikowac chyba jakos takie dziecko...

Dorka.1979, Dziobak, moremi lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2015, 01:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    peniuar, fajne slowo..
    ja mam taki frote- od tesciowej kiedys dostalam, lezal sobie gdzies w odmętach strychu, wypralam i wzielam.. Nie chodze w szlafroku normalnie, wiec inwestowac nie bede..

ciekawe ile tych rzeczy z listy ze szpitala mi sie nie przyda ;)

mamam trojki- ja nawet nie wiem co "w razie gdyby" moglabym mauzowi w domu zostawic do przywiezienia.. w gruncie rzeczy to on oprocz ciuchow dziecka to ogarnia wszytko w domu, wiec znajdzie jakby co.. Dla mnie wazne, zebym miala wszytko to co wymagaja na sam porod, potem na pobyt to sie latwiej zorganizowac..
    paszcza wez cos na spierzchniete usta do posmarowania warg, suchosc w gardle ( lizaki)i o ile szpital nie zapewni ci to WODE ( mi chuje nie zapewnili wody ale kroplowe dotalam). szlafrok moglabys sobie kupic z mikrofibry albo leciutki z bawelny - bardzo malutko miejsca zajmuje :)

Dorka.1979, Sabina, paszczakin, moremi, Mega lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2015, 01:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorka.1979 wrote:
    Iwcia między naszymi maluchami jest miesiąc różnicy bez jednego dnia :)
    no toc razem w ciazy chodzilysmy :D to ivutek tak jakby ma mlodsza sistrzyczke forumowa <3

Sabina, kkisia, moremi, Mega, megan8 lubią tę wiadomość

• Zofia8 Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2015, 04:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krakonka wrote:
    10 minut temu zadzwoniła teściowa, że teść umiera. Teściowa jest lekarką... Mąż pojechał w stanie lepiej nie mówić jakim. Nie zabrał komórki.

O Boze Krakonka. Mam nadzieje, ze to nie nastapi.

Zofia8
  • Zofia8 Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2015, 04:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Od 1 spac nie moge...
    A teraz powinnam spac za wszystkie czasy.

Zofia8
  • SolarPolar Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2015, 04:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja spac moge a nie pozwala budzik a jak go wylaczylam to Danka mi kapcie do lozka przyniosla i ucho wylizala i kurwa musialam wstac a mialam piekny sen i wstawac mi sie nie chcialo. Bylam piekna i mloda (co za fantazja) ale
    mialam juz swojego syna ( czyli bylam juz doswiadczona i madra) i wybralam sie ze znajomymi ( ktorych w realu nie znam) do Nju Jorka na zwiedzanie. Znajoma jak sie okazalo nie ma wizy i byla problematyczna.jakos odlaczylam sie od nich (szukac wizy?) i poznalam pieknego mlodzienca ktory silnie mnie pociagal i moze by i pociagnal ale Danka na to nie pozwolila - ona strasznie kocha swojego pana - i nawet we snie nie moge sie puscic...no i kurwa jestem o 4.20 na spacerze , po ciemaku ze zboczencami w krzakach. Jutro juz weekend. Maz obiecal przyjazd. Wyspie sie!!!!

Sabina, kapturnica, Simba, caffe, Reni, kkisia, Bozia3, peppapig, Luna76, Elfik, moremi, malgos741, iwcia77, Mega, Parka, megan8 lubią tę wiadomość

• SolarPolar Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2015, 04:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O jej jaki on byl piekny.....

Sabina, Simba, macduska, Reni, kkisia, Luna76, moremi, iwcia77, Mega, Parka lubią tę wiadomość

• Zofia8 Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2015, 04:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Polar, Najgorsze, ze do niczego nie doszlo :-)

SolarPolar, Sabina, kkisia, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość

Zofia8
  • SolarPolar Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2015, 04:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam nowa kolezanke Krysztalke z nozka smierdziuszka.

Simba, Bozia3, stara.krycha, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość

• SolarPolar Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2015, 05:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Danka spierdolila za dzikami w las ale las jest maly a za nim potezna ruchliwa droga, adrenaline mam podniesiona do zenitu. Co za dziwka.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 kwietnia 2015, 05:14

Zofia8, Sabina, paszczakin, kapturnica, Dziobak, kkisia, Bozia3, moremi, malgos741, iwcia77, Mega, Parka lubią tę wiadomość

• Zofia8 Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2015, 05:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O wlasnie z tego wszystkiego nic nie napisalam do Krychy.
    Zeby moja skromna osoba byla powodem coming out'u ;-)

Jestem jedna z najstarszych forumowiczek. Tym bardziej, moja ciaza to nadzieja dla innych.
    Napisalas, ze u Was problem meski. A jaka jest w tej sytuacji postawa Twojego meza?

stara.krycha, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość

Zofia8
  • Zofia8 Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2015, 05:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    SolarPolar wrote:
    Danka spoerdolilamza dzikami w las ale sa kest maly a za nim potezna ruchliwa droga, adrenaline mam podniesiona do zenitu. Co za dziwka.

Ale waleczna z niej suka ;-)

Ja podobne nerwy mam na co dzien. Moj Ancymonek jest tak towarzyski, ze jak zobaczy psa po drugiej stronie ulicy to nie jestem w stanie go zatrzymac.

SolarPolar, moremi, Mega lubią tę wiadomość

Zofia8
  • SolarPolar Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2015, 05:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pogon zakonczyla sie - dzika nie zlapala ale za to sie zasapala. Bedzie spac caly dzien. Mnie skutecznie obudzila.

Zapomnialam- jest przyjemnie acz chlodnawo, ptaki szaleja.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 kwietnia 2015, 05:20

Zofia8, Sabina, Simba, Dziobak, kkisia, moremi, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość

• SolarPolar Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2015, 05:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zasiu ja widze ze nie mozesz juz spac. Tez bym nie spala z wrazenia. Jak maz? Pewnie na razie nie dowierza?

Sabina, iwcia77 lubią tę wiadomość

• SolarPolar Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2015, 05:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zofia8 wrote:
    Polar, Najgorsze, ze do niczego nie doszlo :-)
    A tak chcialam dokonczyc ten sen- pojsc na calosc a tu smierdzace kapcie pod nos i wylizane ucho!

Zofia8, kapturnica, kkisia, Luna76, moremi, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość

• Zofia8 Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2015, 05:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Coz. Jak Mu powiedzialam to pojechal po cole, coby mial z czym lyski wypic. Kupil tez papierosy. Wypalil 3, chociaz rzucil. Paczke schowalam ale teraz codziennie mnie meczy, zeby mu dac jednego. Na razie dal rade ale cos czuje, ze wroci do palenia.
    Nasze zycie wywroci sie do gory nogami. W planach mielismy wrocic do Polski, kupic campera i sobie podrozowac.
    My nawet nie wiemy gdzie chcemy mieszkac...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 kwietnia 2015, 05:31

Sabina, SolarPolar, mamatrojki80, Dziobak, Krakonka, kkisia, peppapig, moremi, malgos741, iwcia77, Parka, Magdala, megan8 lubią tę wiadomość

Zofia8
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 kwietnia 2015, 06:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zocha kupcie kampera i będzie podróżować, tylko trochę później :-)

Witam :-)
    Piątek :-) idę się dziś robić dalej na blond :-)

Ps. Co do Krychy, to hmmm to nie jest Pyskata?

paszczakin, kapturnica, Zofia8, SolarPolar, Simba, Mega, mamatrojki80, kkisia, Bozia3, moremi, malgos741, iwcia77, Parka lubią tę wiadomość

• Niuta Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2015, 06:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bry.
    Nie gadam z Wami.
    Wszystkie się ostatnio bez kolejki wpychają.
    Foch! http://naforum.zapodaj.net/thumbs/106e690a32e3.jpg

kapturnica, SolarPolar, Sabina, Simba, Mega, Dziobak, Reni, kkisia, Elfik, moremi, malgos741, iwcia77, Parka lubią tę wiadomość

Kiedy pomagamy innym, pomagamy sobie, ponieważ wszelkie dobro, które dajemy, zatacza koło i wraca do nas. – Flora Edwards
  • paszczakin Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2015, 06:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zofia, ale to co-chociaz jakaś mała szansa na radość u niego kiełkuje?
    Czy zły raczej?

Mam nadzieje, ze przy Tobie nie pali..

kapturnica, SolarPolar, Sabina, Mega, kkisia, moremi lubią tę wiadomość

Jeśli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można
    4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 10 kwietnia 2015, 06:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bry!!
    Niuta a co sie bedziesz pierdylic , wciskaj sie i Ty ;)
    Polar no widzisz nawet sie puscic nie mozesz we snie To pomysl co by zrobiła z amantem na zywca psina XD
    Pikna pogoda za oknem ,pije swoja jedyna dzienna porcje kofeiny i za chwile zbieram dupe do endo podreperowac mu budzet bo trza dawac lekarzom zarabiac :)

Zofia8, SolarPolar, Sabina, Mega, kkisia, Elfik, moremi, iwcia77, Magdala lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
‹‹ 8521 8522 8523 8524 8525 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

O tym jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko - relacja ze spotkania Ovu dzieci!

Jeśli kiedykolwiek zastanawiałaś się co sprawia, że kobiety, matki są tak silne i wytrzymałe, to musisz to przeczytać! My znamy już odpowiedź – nasza moc leży w relacjach jakie potrafimy tworzyć z innymi kobietami. Wsparcie jakie sobie dajemy i energię do działania jaką sobie nawzajem przekazujemy jest wartością o której należy mówić głośno! Dowodem na to jest ta relacja z wyjątkowego zdarzenia – zlotu użytkowniczek OvuFriend i BellyBestFriend, wspaniałych kobiet, cudownych Mam! Przeczytaj, jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko  

CZYTAJ WIĘCEJ

Kwas foliowy to nie wszystko: Kompletny Przewodnik po mądrej suplementacji przed ciążą.

Co najmniej dwa fakty na temat folianów i suplementacji przed ciążą naprawdę Cię tu zaskoczą. Zebraliśmy najczęstsze pytania naszej społeczności i na ich podstawie stworzyliśmy kompletny, oparty na badaniach przewodnik po mądrej suplementacji. Jeśli myślisz, że „zacznę brać coś po pozytywnym teście” - koniecznie sprawdź, dlaczego nauka mówi coś zupełnie innego.

CZYTAJ WIĘCEJ