35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Asiek mozna miec niskie AMH np 0,5 a mozna miec AMH 0,06 jak Arwena.Teraz popatrz na wynik, sladowa ilosc pecherzykow antralnych , do tego wyjebane w kosmos FSHAasiula wrote:No ja tez ,myslalam ze mozna to podrasowac i bedzie grało ...
ale sa kobiety ktore mialy bardzo niskie i po lekach zachodzily w ciaze i wszystko bylo ok .To ja juz nie rozumiem ...
Czasem jest nsikie AMH ale FSH jeszcze nadaza.Wtedy biorac pod uwage calosc mianowicie wszystkie wyniki badan hormonalnych , rezerwe , endometrum i badanie usg poczatkiem cyklu by sprawdzic czy sa pecherzyki daje pelen obraz czy cos mozna zrobic.Ale jak to mwoia i z pustego Salomon nie naleje
mamatrojki80, Aasiula, Arwena, Bozia3, kkisia, Sabina lubią tę wiadomość

-
myślałam, że amh jest potrzebne do tego, żeby jaja odpowiednie były
a potem jak już zajdziesz to reszta hormonów działa
kurcze trudna jest ta biologia
jednak bez forum łatwiej się żyło
idę zjem parówkę
kapturnica wrote:Wiesz nie sztuka wtedy zajsc w ciaze ale donosic juz tak
I w zwiazku z tym lekarze po prostu nie podejmuja sie dzialan bo zakonczona sukcesem ciaza jest bardzo rzadko,.A co sie cazarowac kasa w takich przypadkach ma znaczenie.W przypadku prywatnego ivf pewnie sytuacja wyglada inaczej bo co im szkdozi jak to Ty pojkryjesz straty i przezyjesz rozczarowanie i bol za wlasna kase.Ehhh
Aasiula, Arwena, Bozia3, Dziobak, Krakonka, paszczakin, iwcia77, Zofia8, kkisia, BISCA, Sabina, Mega lubią tę wiadomość
-
Aaaaaa kumamkapturnica wrote:Asiek mozna miec niskie AMH np 0,5 a mozna miec AMH 0,06 jak Arwena.Teraz popatrz na wynik, sladowa ilosc pecherzykow antralnych , do tego wyjebane w kosmos FSH

Czasem jest nsikie AMH ale FSH jeszcze nadaza.Wtedy biorac pod uwage calosc mianowicie wszystkie wyniki badan hormonalnych , rezerwe , endometrum i badanie usg poczatkiem cyklu by sprawdzic czy sa pecherzyki daje pelen obraz czy cos mozna zrobic.Ale jak to mwoia i z pustego Salomon nie naleje
skomplikowane to wszystko .
Arwena lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Czesc kobietki, nie pisze dzien dobry bo dzis 13- iscie gowniany dzien....
nie moge dojsc do ladu z tutejszymi dochtorami, jeszcze jakies gowniane wyniki mi wyszly- choc moze nie wszystkie bo tu zaden rispekt co do dnia cyklu i nawet nie wiem co z czym porownac....
wkurw gigant
przypomnijcie prosze to AMH - na wynik ile sie czeka?
zdaje sie ze pojade do pl na badania....
Mam nadzieje ze macie lepszy dzien ode mnie......
Sabina lubi tę wiadomość
gretka -
Simba- w razie czego ja mam namiar do firmy, która ogarnia i logo i stronę www. tyle, że nie wiem jak to się ma zrobienie strony w polce i jej pozycjonowanie stąd a jej wyświetlanie za granicą. ale pewnie to nam się tak wydaje, a magicy od IT mają to w małym paluszku i to żadna przeszkoda. nie wiem.

No a ja mam pytanie z innej beczki.
Ktoś rozliczał sobie zwrot podatku za pracę sezonową w Szwecji?
Właśnie mnie natchnęło żeby rozliczyć PITa i taki temat. To są jakieś dziwne procedury jak szukam w internecie, słyszałam że papiery wypełniają księgowe za 20 zeta, a firmy co rozliczają roczny podatek to potrafią prowizji wziąć 430 zeta. Bez sensu. Może zapytam mojego księgowego czy on takie rzeczy robi, ale to jeszcze parę dni zanim do niego podejdę. Ktoś coś?
iwcia77 lubi tę wiadomość
-
ciuchy!
zapomniałam pranie z balkonu ściągnąć
człowiek się odzwyczaił przez zimę
kapturnica wrote:U Was tez tak pizga wiatrem ??Kurwa ciuchy mi porywa ze sznurkow
Ide sadzic kwiotki bo jak juz dupe posadzilam na fotelu to chuja juz mi sie chce
kapturnica, Dziobak, iwcia77, kkisia, BISCA, Sabina, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAasiula wrote:Arwena a Ty badania hormonow robilas tak? Jak twoje FSH?
Z tego co zakodowalam to czekasz na te wyniki tak?
fsh robione niezależnie od dnia cyklu wyjebane w kosmos ,estradiol do dupy (z nfz z poradni na osiedlu)
amh jak pisałam zadzwoniła mi położna z inviMed w piątek bo byliśmy tam zarejestrowani do if ale AMH wyszło 0,06
a ponieważ przyszła @ w sobotę a dziś jest 3dc zrobiłam badania fsh,lh,estradiol i AMH w Gyncentrum jeszcze z programu "zdrowa mama" (za free) i jeszcze dzis mogę wyniki odebrac a w czwartej (dzień przed 40stką mam wizytę bezpłatna z tymi wynikami u ginki właśnie z gyncentrum)Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 kwietnia 2015, 12:06
Aasiula, kapturnica, iwcia77, kkisia, Zofia8, Sabina, megan8, malgos741 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnynapisz mi jeszcze jak napisać całusa bo to :* nie działaComeToMeBaby wrote:Zośka, pokażę ci trika

już któryś raz widzę, że piszesz słownie serce. serce emotikonką pokazuje się pisząc znak < i cyfrę 3, razem, bez spacji.
< 3 =
spróbuj

iwcia77 lubi tę wiadomość
-
Dobry.
Swoje trzy grosze wetkne jak pozwolicie.
Jestem cudakiem-politologiem
. I prawda ze kasy z tego nigdy nie zarobilam. 10 lat po studiach wyjechalam. Jestem wyspecjalizowana nianka do dzieci 7-14. Popyt jest bo do dzieci szkolnych rodzice potrzebuja innego rodzaju opieki. Zarabiam ok. Jak jezdze na wiec w pl gdzie mam domek widze co sie dzieje. Jest kilku rolnikow z prawdziwego zdarzenia i oni sa majetni ale zapierniczaja od rana do nocy z zona i dziecmi czesto. Moj plan jest taki ze jak juz zajde w i urodze to wracam do pl dzialac na roli. Moze jakas hodowla..czegos. Jeszcze sie wykluwa.
Arwena. Nauka jest bezlitosna ale natura do konca niezbadana. Nie wiem u ilu lekarzy bylas. Moze warto jeszcze gdzies uderzyc.
Bozia3, Magda*, Arwena, stara.krycha, iwcia77, kkisia, Zofia8, Sabina lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 kwietnia 2015, 12:07
Aasiula, mamatrojki80, Bozia3, Simba, iwcia77, kkisia, BISCA, Sabina, malgos741, Mega lubią tę wiadomość
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH