35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:nie wiem czy to dobre pocieszenie - jak to nigdy w życiu? na co ma liczyć? kasy na leczenie u super specjalistów prywatnych nie ma, państwowo jej leczyć nie chcą, ma beznadziejne wyniki.....i piszesz jej nigdy w życiu? ma życ mżonkami?
może się normalnie bzykać bez zabezpieczenia - i liczyć na szansę jakoś - ale nie podawać się nigdy w życiu - to co masz konkretnie na myśli - co byś jej poradziła?
Bozia, ale Ty swojak jesteś
Reni, Bozia3, kkisia lubią tę wiadomość
-
Tego jeszcze nie wiadomo ze nie bedzie sie leczyc...Bozia3 wrote:nie wiem czy to dobre pocieszenie - jak to nigdy w życiu? na co ma liczyć? kasy na leczenie u super specjalistów prywatnych nie ma, państwowo jej leczyć nie chcą, ma beznadziejne wyniki.....i piszesz jej nigdy w życiu? ma życ mżonkami?
może się normalnie bzykać bez zabezpieczenia - i liczyć na szansę jakoś - ale nie podawać się nigdy w życiu - to co masz konkretnie na myśli - co byś jej poradziła?
Nie musze myslec jak Ty zeby sie poddała i ma odpuscic i tyle .
Wrazilas swoja opinie a ja swoja .
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 kwietnia 2015, 11:12
Arwena lubi tę wiadomość
-
Bozia to zawsze taka wyważona
taka mądrość od niej bije..jak to od Bozi
przynajmniej stawia Nas do pionu
mamatrojki80, Simba, kapturnica, Arwena, Bozia3, Zofia8, BISCA, iwcia77, kkisia, Sabina, Mega lubią tę wiadomość
-
Jak bys opisala moich pracownikowBozia3 wrote:zgadzam się z tym co piszesz...schodzimy coraz bardziej na psy.....i rośnie pokolenie niedorobionych przydupasów swoich nadopiekuńczych mam....
mnie już nawet drażni rozróżnienie wiekowe co do przyjęc do szkoły - bo mamusia oceni, czy jej dziecko jest już dojrzałe, czy nie...może poczeka do 12 roku życia? bo szkoła to stres??? Kurwa co to jest???
Normalnie wszystkie dzieci szły w tym samym roku do szkoły - te sprytniejsze zwykle ciągnęły za sobą niedorobione łazęgi, które po miesiącu płaczu miały szansę się dostosować i pięknie rozwijać z całą resztą...jakieś jednostki zostawały nieprzystosowane, ale to były jednostki, a nie tak jak teraz - połowa niedojrzała...
Teraz wszyscy zestresowani, nieprzystosowani, zakatarzeni....no jakiś pierdolec normalnie..dochodzi jeszcze każda możliwa dyslekcja, grafia itp...a potem rośnie słabe społeczeńśtwo - zwolnione ze wszystkiego...
Przecież już teraz nie ma prawie normalnych, fajnych facetów z jajami - wojny dawno nie było - to by te łazęgi z wypiłowanymi paznokietkami trochę zmężnieli....
Jeden z drugim teraz bez kanapeczki od mamy i podwiezienia do szkoły dostaje spazmów z powodu trudności życia...
Jeszcze wszyscy nauczyciele be - bo nie docenia, nie wyróżnia i nie zauważa - nic tylko sie wieszać....śmiech na sali...

I nie, sama ich sobie nie wybieram. Mam misje kurwa spoleczna!
ComeToMeBaby, mamatrojki80, kapturnica, Reni, Bozia3, iwcia77, kkisia, Sabina, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Cześć,
ja tam jestem tego samego zdania jak Reni. Za duzo w Pl narzekania, pewnie ze by sie chciało zeby zarobki w Pl były lepsze. Ja jestem z tych co nie nadają sie na życie na obczyźnie, nie odbieram tez Pl jako kraju w którym nie da sie żyć.
Arwena
Kkisia, kciuki trzymam, mam nadzieje ze zabiegł przebiegł z pełnym sukcesem
ComeToMeBaby, Arwena, Magda*, Krakonka, iwcia77, kkisia, Sabina, megan8, gosia7122, Mega lubią tę wiadomość
-
Zgadzam sie, najwyższa pora zeby wyższe wykształcenie cos znaczyłoSolarPolar wrote:Na Harvard czy Oxford mnie nie stac a poza tym to zalezy od zdolnosci dziecka. Tez uwazam ze powinny byc trudne egzaminy ze by nie kazdy byl posiadsczem mgr bo z tego nic mie wynika .
ComeToMeBaby, Aasiula, Bozia3, kkisia, Sabina lubią tę wiadomość
-
A tak w ogole - mowilam juz ze mi sie rzygac chce na powrot do pracy?
I wlasnie. Planuje rozkrecic wlasny biznes. A noz na naszym forum jakies specjalistki od tematu sie trafia - kazda uwaga, rada mile widziane.
Chce otworzyc sklep internetowy, bo w Belgii uslugi sa na zenujacym poziomie a e-handel praktycznie nie istnieje. Bedzie to dowoz zakupow z gieldy rolno-spozywczej (skoro i tak zarywamy noce
Czyli super swieze produkty, pod nos i w cenach lepszych niz w marketach.
Chcialabym zamowic zrobienie strony (cos na ksztalt Almy) w Polsce chociaz nie wiem czy to jest dobry pomysl (na pewno tanszy), zeby potem jakies hece z pozycjonowaniem czy w ogole obsluga platnosci itp. nie wyszly. Na pewno chce zrobic w PL logo i cala oprawe graficzna firmy. Jesli znacie drogie Brawo jakichs specjalistow w tych tematach, godnych polecenia, to ja bym!
Dziekuje za uwage!
Aasiula, kapturnica, ComeToMeBaby, Magdala, Bozia3, Krakonka, iwcia77, BISCA, kkisia, gosia7122, Mega lubią tę wiadomość
-
Sie widze tu dzieje, ciez pierdole.
Niestety dolącze sie do Boziy ,ze przy tak niskim wyniku szanse na ciąże sa wrecz mizerne
Ilosc pecherzykow antralnych na jajnikach bedzie znikoma niestety. Leczenie w takim przypadku lekami stymulujacymi rzadko kiedy daje efekty w postaci wystymulowania prawidlowo dojrzalej komorki jajowej.Ktoras tu wspomniala czemu nie chca lekarze stymulowac kobiet z bardzo niskim AMH.
Wlasnie dlatego ,ze takie podspidowane komorki jajowe w bardzo duzej mierze posiadaja juz uszkodzony kod DNA i rzadko kiedy mozna uzyskac prawidlowo rozwijajaca sie ciaze , a odsetek poronien juz na starcie jest wtedy bardzo duza. To co Arwena mozesz zorbic to bzykac sie bez zabezpieczenia i liczyc na iskierke szczescia ale zdajac sobie sprawe z tego ,ze szanse sa znikome.
A co do nieodpuszczania.Ciezko ot tak zrezygnowac z marzen , ale nie ma tez co zyc złudzeniami kiedy wyniki badan sa tragiczne , leczenie prywatne nie wchodzi w gre bo kasa , a chyba zaden lekarz na NFZ nie podejmie sie prob w takim wypadku.No chyba ze trafisz na naprawde lekarza z prawqdziwego zdarzenia ktory zobaczy jakeis szanse.Przykre , szkoda ,ze wczesneij nie wzieliscie sprawy w swoje rece , te 2,3lata temu moze by wtedy byly jakies szanse.
mamatrojki80, Aasiula, Reni, Luna76, Arwena, Bozia3, Krakonka, kkisia, Sabina, malgos741 lubią tę wiadomość

-
no co Ty! oni już wtedy w kraju w ogóle pracy nie znajdą i wyjadą
a w Lądku czy w Berlinie na zmywaku zawsze się praca znajdzie
ComeToMeBaby wrote:Jak tak dalej pójdzie to nie będziemy mieć z czym wyjeżdżać za ta granicę, żeby dorobić. Głupkom się łatwo nie zarabia. -
Eeee teraz i zmywaki juz sa okupowane..Takze to nie tak latwo juz na zmywaku robote znalesc.Przeca bulgary zmywaja za polowe stawki terazReni wrote:no co Ty! oni już wtedy w kraju w ogóle pracy nie znajdą i wyjadą
a w Lądku czy w Berlinie na zmywaku zawsze się praca znajdzie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 kwietnia 2015, 11:29
mamatrojki80, ComeToMeBaby, stara.krycha, iwcia77, kkisia, Sabina lubią tę wiadomość

-
nick nieaktualny
-
mamyyyyy konkurencję?!
kapturnica wrote:Eeee teraz i zmywaki juz sa okupowane..Takze to nie tak latwo juz na zmywaku robote znalesc.Przeca bulgary zmywaja za polowe stawki teraz
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 kwietnia 2015, 11:32
kapturnica, iwcia77, Sabina, Mega lubią tę wiadomość
-
No ja tez ,myslalam ze mozna to podrasowac i bedzie grało ...Reni wrote:Kapta własnie o to mi chodziło dlaczego nie można stymulować przy niskim amh
teraz rozumiem
ale sa kobiety ktore mialy bardzo niskie i po lekach zachodzily w ciaze i wszystko bylo ok .To ja juz nie rozumiem ...
Arwena lubi tę wiadomość
-
Wiesz nie sztuka wtedy zajsc w ciaze ale donosic juz takReni wrote:Kapta własnie o to mi chodziło dlaczego nie można stymulować przy niskim amh
teraz rozumiem
I w zwiazku z tym lekarze po prostu nie podejmuja sie dzialan bo zakonczona sukcesem ciaza jest bardzo rzadko,.A co sie cazarowac kasa w takich przypadkach ma znaczenie.W przypadku prywatnego ivf pewnie sytuacja wyglada inaczej bo co im szkdozi jak to Ty pojkryjesz straty i przezyjesz rozczarowanie i bol za wlasna kase.Ehhh
mamatrojki80, Aasiula, Reni, Arwena, Bozia3, iwcia77, kkisia, Sabina lubią tę wiadomość

-
nick nieaktualnykapturnica wrote:Wiesz nie sztuka wtedy zajsc w ciaze ale donosic juz tak
I w zwiazku z tym lekarze po prostu nie podejmuja sie dzialan bo zakonczona sukcesem ciaza jest bardzo rzadko,.A co sie cazarowac kasa w takich przypadkach ma znaczenie.W przypadku prywatnego ivf pewnie sytuacja wyglada inaczej bo co im szkdozi jak to Ty pojkryjesz straty i przezyjesz rozczarowanie i bol za wlasna kase.Ehhh
Właśnie i dlatego są kryteria i limit wieku... ma się opłacać i statystyki muszą grać.
ComeToMeBaby, Arwena, Bozia3, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH