35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyIde do domu ok 14

Lekarz powiedzial ze mimo ze nie przepszal jajowodow to naszykowak pikny domek coby sie za pierwszym razem udalo
Magda*, kapturnica, Zofia8, Magdala, Aasiula, moremi, ComeToMeBaby, Krakonka, gretka, peppapig, anna maria, gosia7122, Arwena, BISCA, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kisiel a co Ty miałaś w końcu robione??? tyle dni w szpitalu i tylko zajrzał, żeby stwierdzić, ze zapchane? to już nie mógł tego wygrzebać?
bez sensu
kkisia wrote:Ide do domu ok 14
Lekarz powiedzial ze mimo ze nie przepszal jajowodow to naszykowak pikny domek coby sie za pierwszym razem udalo
kkisia, Arwena, Mega lubią tę wiadomość
-
Jak dla mnie ten rogal motherhood jest neizastapiony.Nawet w dzien do salonu chodzi ze mna polezec na sofiepeppapig wrote:Czytam na belly..że zaczęłam 5 miesiąc. Zastanawiam się nad tą cudowną poduszką do spania co ją dziewczyny miały...
Osobiscie bardzo polecam
Aasiula, kkisia, moremi, peppapig, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość

-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyReni wrote:Kisiel a co Ty miałaś w końcu robione??? tyle dni w szpitalu i tylko zajrzał, żeby stwierdzić, ze zapchane? to już nie mógł tego wygrzebać?
bez sensu
Renek probowali przepychac , 2 razy zakladali i sciagali kulociagi
sprawdzil cala macice
zrobil jakies delikatne naciecia
posprawdzali czy nie mam zrosow
odbarczyli torbiel z niepeknietego jajka
A przepchac sie nie dalo , takk sie gdzies zapchaly ze ni huhu nie ruszylo
moremi, Sabina, Aasiula, Magdala lubią tę wiadomość
-
Kkisia, ściskam mocno, ale widzę, że nie ma tu co po głowie głaskać, bo ty już do boju ruszasz- that's the spirit!

uda się, z takim duchem walki, to niech się jajcory juz trzesą do wyklucia!
Zofia8, moremi, Sabina, kkisia, Aasiula, gretka, Magdala, Luna76, Arwena, BISCA, Mega lubią tę wiadomość
-
a to co innego
to co lecisz na iv?
kkisia wrote:Renek probowali przepychac , 2 razy zakladali i sciagali kulociagi
sprawdzil cala macice
zrobil jakies delikatne naciecia
posprawdzali czy nie mam zrosow
odbarczyli torbiel z niepeknietego jajka
A przepchac sie nie dalo , takk sie gdzies zapchaly ze ni huhu nie ruszylo
kkisia, Aasiula lubią tę wiadomość
-
Kup inny test i jutro mocz nazbierajMagdala wrote:Witam milo.
I od razu opieprzam. Bylo wczoraj terroryzowac? Hormony sie zestresowaly i kreska nie ciemnieje
kkisia, Aasiula, Magdala lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Dziobak, dziękować!!!
Stanik idealny, bo jeszcze mam miejsce (a pewnie urosnę w cycach) i własnie kolor uniwersalny, super!
A bluzka mi humor poprawiła, jest xl, hehhe, mam w niej luzu, a luzu... normalnie się wiotka poczułam..
oczywiście jak się brzuch wypchnie, to pewnie się w tych okolicach wypełni, ale chwilowo poczułam sie jak... elfik?
aha, jak ty przy rozmiarze 34 miałaś takie balony, to chyba jak Dolly Parton nie stawałaś nigdy na palcach, co by cię nie przeważyło...
kapturnica, Sabina, ComeToMeBaby, kkisia, Dziobak, moremi, Aasiula, gretka, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
AGAAGUSIA czy jak Ci tam.Przy takich normach to Twoj progesteron dupy nie urywa nie ejst nawet w połowie tych widełek
[/QUOTE]
Witajcie
Właśnie mi też sie wydaje ze ten moj progesteron jeste do d..u...p...y nie podobny
Gin do którego obecnie chodze stwierdził ze jest ok ale jakos w tej kwestii mu nie wierze jakos :)Dlatego w piatek ide do innego gina,ktory mam nadzieje ze bedzie mial takie samo zdanie jak ja i cos na to poradzi,wszystkie inne badania wychodza mi dobrze,wiec chyba tu jest problem....a jak nie to juz nie wiem
Nadzieja umiera ostatnia
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH