35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Bluzki nie uzywalam w ciazy, była za duza. Kupilam ja do spania na później, ale tez była za duza. Stanik kupilam, bo myslalam, ze będę Dolly. Ale nie byłam. Przymierzylam go raz, peklam ze smiechu, zdjelam i upralam. Co ja w ogóle myslalam przez cala ta ciążę??Elfik wrote:Dziobak, dziękować!!!
Stanik idealny, bo jeszcze mam miejsce (a pewnie urosnę w cycach) i własnie kolor uniwersalny, super!
A bluzka mi humor poprawiła, jest xl, hehhe, mam w niej luzu, a luzu... normalnie się wiotka poczułam..
oczywiście jak się brzuch wypchnie, to pewnie się w tych okolicach wypełni, ale chwilowo poczułam sie jak... elfik?
aha, jak ty przy rozmiarze 34 miałaś takie balony, to chyba jak Dolly Parton nie stawałaś nigdy na palcach, co by cię nie przeważyło...
moremi, mamatrojki80, kkisia, Magdala, iwcia77, BISCA lubią tę wiadomość
-
ooo to cudnie
też Cię wypędzą z kościoła
kkisia wrote:Renek tak lece na invitro
juz nawet do kliniki dzwonilam
ustalic wizyte
jutro mam potwierdzic
Sabina, moremi, kkisia, Magdala, Bozia3, macduska, Simba, BISCA, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziobak wrote:Bluzki nie uzywalam w ciazy, była za duza. Kupilam ja do spania na później, ale tez była za duza. Stanik kupilam, bo myslalam, ze będę Dolly. Ale nie byłam. Przymierzylam go raz, peklam ze smiechu, zdjelam i upralam. Co ja w ogóle myslalam przez cala ta ciążę??
W sensie Dolly Parton czy owca Dolly?
Już wiem
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 kwietnia 2015, 11:01
Reni, Dziobak, moremi, kkisia, Elfik, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziobak wrote:Zosia, jeszcze rok urodzenia. Twój.

1971. Jestem ze stycznia. Drogi Bravo, czy bede najstarsza Mamuska Swiezynka na forum?
chruszczow, Dziobak, Aasiula, kkisia, mamatrojki80, Magda*, Magdala, Sabina, Elfik, ComeToMeBaby, gosia7122, gosia7122, Arwena, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
Zofia8
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH