35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Tez wstałam, nawet sie obudziłam o 3:30 i leżałam, masakra jakas
Miłego dnia laski
Aasiula, SolarPolar, Sabina, kkisia, Magdala, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTe czytanie po nocach przereklamowane jednak jest. Tyle mialam odpisac ze hoho, a teraz mam zapuchniete oczy i nie pamietam i tak co to ja komu mialam... Dzien dobry w takim razie!
Sabina, Aasiula, Magdala, ComeToMeBaby, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
Cześć

Czytam i czytam o tych wielu jajkach i tak na moje oko to tak z 5% opisywanych w sieci przypadków skończyło się podwójnie. Większość IUI.
Chyba spróduję, ale bez ovitrelle.
Dla mnie pękanie to io tak ostatnia metoda, chyba żeby jeszcze coś potem ginka wymyśliła lekowego.Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 kwietnia 2015, 07:08
iwcia77 lubi tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
nick nieaktualnyWydawaloby sie, ze duzo szumu o nic, bo jak mowia, z tym pekaniem i mnoga to nic pewnego. Ale punkt widzenia a siedzenia. Co innego, jak sie od zera startuje, to se mozna w ruletke grac. Jak ma sie juz dwojke jak Ty, mozna sie zastanawiac.Krakonka wrote:Cześć

Czytam i czytam o tych wielu jajkach i tak na moje oko to tak z 5% opisywanych w sieci przypadków skończyło się podwójnie. Większość IUI.
Chyba spróduję, ale bez ovitrelle.
Dla mnie pękanie to io tak ostatnia metoda, chyba żeby jeszcze coś potem ginka wymyśliła lekowego.
Ide po jaka kanapke do sklepu i wio do kieratu. Nie wiem, czy tu wejde, bo dzis dluga zmiana. Milego!
Krakonka, Aasiula, kkisia, moremi, Magdala, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Czesc dziewczynki

wyszlo troszke slonca
,moze bedzie to jednak udany dzien 
Pozdrawiam wszystkie serdecznie i zycze milego dnia
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 kwietnia 2015, 07:53
Zofia8, Sabina, kkisia, moremi, Magdala, gretka, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH

ale mam jeszcze dużo czasu