35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Sikalam. Wczoraj. Bylo bladziej od najbladziej. Albo biochemiczna, albo max wczesna. Musze poczekac.
malgos741, Aasiula, Sabina, gretka, mamatrojki80, kapturnica, Arwena, moremi, Luna76, Magda*, Bozia3, gosia7122, Mega, BISCA, anna maria, Heretyczka, Dziobak, megan8, paszczakin, SolarPolar, kkisia, Simba, iwcia77 lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
nick nieaktualnyA skąd ten pesymizm? Poczekamy aż ścieniejeMagdala wrote:Sikalam. Wczoraj. Bylo bladziej od najbladziej. Albo biochemiczna, albo max wczesna. Musze poczekac.
Aasiula, Zofia8, gretka, Magdala, malgos741, moremi, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Pesymizm stad, ze:
-poronilam juz nie raz
-profesorek mi nagadal o slabej jakosci jaj
-to bylo naprawde blade
Ale dziekuje z calego serca.
Sabina, Aasiula, Krakonka, malgos741, Arwena, Bozia3, Mega, BISCA, kkisia, Simba, iwcia77 lubią tę wiadomość
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
tu to się nic nie da ukryć
moremi, Aasiula, Magdala, kkisia lubią tę wiadomość
01.2015 iui
invicta Gdańska
10.2015 iui
Artemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017
-
Ja? Nic nie wiemComeToMeBaby wrote:

o, tyś to! gadaj ffffszystko co wiesz.
inaczej ci halogenem po oczach damy. gadaj!
Aasiula, malgos741, Magdala, mamatrojki80, kkisia lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Kisze sie.
Pracuje od 7.30 do 19. Dziecko jest off school i nie bede go brala ze soba na bete. Wygada rodzicom
Mam wizyte z ginem na nastepny wtorek zamowiona juz daaaaawno. Jeszcze przed tym cyklem, bo u nas nie chodzi sie do gina ot tak tylko nalpierw do rodzinnego, ktory wysyla skierowanie do szpitala, szpital odpisuje do mnie i voila.
W miedzyczasie bede sikac i podawac up date na forum
malgos741, Aasiula, mamatrojki80, Zofia8, moremi, Magda*, BISCA, anna maria, Arwena, kkisia, Simba, iwcia77 lubią tę wiadomość
Polemizowalabym. Ania.g chyba ukryła całkiem dorodne dziecięmalgos741 wrote:tu to się nic nie da ukryć

Magdala, to tak jak Zocha leć od razu do kliniki clexane jak najbardziej przy poronieniach nawykowych.
Magdala, Aasiula, malgos741, mamatrojki80, Mega, SolarPolar, kkisia, Simba lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnyComeToMeBaby wrote:tobą by musiał się zająć jaki Freud
koń kojarzy ci się z ciążą... 
p.s. konik ładny- jeździsz?
a tobie się nie kojarzy ?
ps.
nie powiem udało mi się wsiąść
ale ja jakaś bojaźliwa jestem
muszę wiedziec ze mam cos pod kontrolą zeby czuc się bezpiecznie