35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Bo nas zaniedbujesz!!!! Pała!!!gretka wrote:ja to wogole mam tyly - nic nie wiem jakos mi sie czas zawisil- sie tylko dzis zdziwilam ze Paszcza ma prawie finisz....
malgos741, Aasiula, Sabina, SolarPolar, Zofia8, BISCA, paszczakin, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość

-
dokladnie- u mnie tak bylo 2 jajka 16 i 12 a za 2 dni to 16mm sie wchlonelo badz zwiedlo a to 12 roslo dalej i zostalo samoReni wrote:Karkowka rilax. Nie jedna u nas tak miała. Potem jedno pękło a drugie zwiędło
Aasiula, Sabina, Krakonka, Arwena, Mega, kkisia, Simba lubią tę wiadomość
-
Tu swietny artykul.gretka wrote:czyli testosteron ok tu akurat norme mam nmol/l 05-2,6 u mnie 2,2 ale myslalam ze jak to 19dc...
ale juz androstedion norma 1.0-11.5 a moj wywalilo na 16,2 tez stwierdzila ze niem duzego znaczenia
prolaktyna uh/l 2,8- 29,2 ja mam 22.8 mowi ze ok ale jak wpl miala 15 to dostalam 174 norpolacu i fajnie na tabletce mialam 9
mam jeszce DHEA- sulfat( to to SO4?)bez norm 5,02
17 OH-progesteron ng/ml 3.3
i zrobili tez LHIU/l 6,7 i FSH 2,2- nie wiem chyba tu stosunki lh do fsh sie nie liczy czy moze?
jak nic wyprawa do pl mnie czeka....
z reszty mam podwyzsony cholesterol i trojglicerydy- co jest dla mnie zagadka- bo odkad mam zawirowania od 3 lat i zauwazylam nieprawidlowosci w tym temacie to dietka a tu coraz gorsze wyniki....
i co z tym zrobic?
http://www.tlustezycie.pl/2013/10/wiele-kobiet-zaczyna-przygode-z.html
gretka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Tak - mam juz niestety dziury w pamieci. Musze przeprosic sie z sudoku.kapturnica wrote:Polarciu euthyrox masz na mysli??? Ja go chwale bardzo szybko wyrownal mi poziom tsh i ft4 ale neistety co minimum 6,8tyg chodze i sprawdzam.Wg endo jesli na leku poziom tsh nie przekracza 2,5 max 3 to jest oki .
Gretka a tsh samo mialas mierzone czy ft4 tez??
moremi, Simba, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
juz sie poprawiam- moze bym cos wstecz poczytala od dzis mam na czym pisam mam juz lapka- a wczesniej mezowy, a ze on mial 2 tyg urlopu plus zamieszanie swiateczne i nie tylko to szanse nikle mialam....kapturnica wrote:Bo nas zaniedbujesz!!!! Pała!!!
dzis grzebalam wzg tych wynikow, ktore i tak bede musiala powtorzyc...
przy okazji dostalam za ten szajs rachunek, slony , nie powiem
gretka -
Oj tam oj tam.Ja ostatnio zapominam ciagle cos.Nie wspomne o syndromie parkinsona b wszystko mi z rak leci hehSolarPolar wrote:Tak - mam juz niestety dziury w pamieci. Musze przeprosic sie z sudoku.
Sabina, SolarPolar, Aasiula, Magdala, kkisia lubią tę wiadomość

-
Święta, święta i po świętachComeToMeBaby wrote:no nareszcie, jak święta?
udane?
cionżów nowych brak.
koleżanki nowe som.
Cionża jest na bank nowa, ale co ja tam wiem
Kolezanka nowa już mi nawet zaproszenie wyslała, ale muszę się najpierw zapoznać
ComeToMeBaby, Sabina, Aasiula, mamatrojki80, malgos741, kapturnica, Arwena, Mega, BISCA, Dziobak, kkisia, Simba, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Luna76 wrote:Magdala, Ty nie zagaduj tylko pisz czy testowałaś...
Tempki z dziś też nie wpisałaś - masz zaległości
albo co się kroi i nie chcesz się podzielić wieściami 
W podrozy bylam
. Juz uzupelnione. Ja lubie na duzym ekranie, a rano nie mam czasu.
Dziewczyny, ja nie chce robicz szumu wokol czegos co jest tak bardzo, bardzo niepewne. Pozatym nowa jestem. Kolejka jest
Zofia8, Arwena, moremi, kkisia, Simba, iwcia77 lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ale sikałas?Magdala wrote:W podrozy bylam
. Juz uzupelnione. Ja lubie na duzym ekranie, a rano nie mam czasu.
Dziewczyny, ja nie chce robicz szumu wokol czegos co jest tak bardzo, bardzo niepewne. Pozatym nowa jestem. Kolejka jest

Mow szybko
malgos741, moremi lubią tę wiadomość
-
Magda* wrote:hej,o czym wy w ogóle gadacie?
Zosia jakies dziwne pytania zadaje
jaka słonica?
mozna bardziej otwarcie?
czy to tylko budowanie napięcia?
a dowiem sie o co chodzi?
No nie moge
O AWATAR 
Edit:doczytalamWiadomość wyedytowana przez autora: 13 kwietnia 2015, 21:34
Magdala, Magda* lubią tę wiadomość
Zofia8
-
nick nieaktualnyWitam

Miałam dużo napisać, ale zjeżdżam na ryło
Boziu gratuluję świetnych synów
Tobie też nic (niestety) nie brakuje
gretka, Magdala, mamatrojki80, kapturnica, malgos741, Arwena, moremi, Bozia3, Mega, SolarPolar, kkisia, Simba lubią tę wiadomość
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH