35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Wizytę mam na 30gokapturnica wrote:Na kiedy mam zaciskac kciukasy .Idziesz to serducho wylukac czy dalej kisisz sie ?

w tym tyg do niej idę po skierowanie na badania to spróbuje namówić zeby zrobiła
jest tez mała nadzieja ze w środę zajrzę do ordynatora 
Zosia - jakoś tak ostatnio spokojna sie zrobiłam, wiem ze ono tam sobie rośnie
Mdłości mam trochę słabsze, mam lepsze i gorsze dni, zgaga i inne atrakcje jeszcze sie trzymają. Dzis zjadłam słoik ogórków konserwowych
no nie mogłam sie powstrzymać
Magdala, ComeToMeBaby, malgos741, kapturnica, Aasiula, moremi, gretka, Magda*, Sabina, gosia7122, Mega, BISCA, anna maria, Zofia8, peppapig, kkisia, Bozia3, Simba lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyty to gigantka jestes,bez siodla to prawdziwa sztuka,moja nadia tez bez siodła probowała ale jednak wiecej w siodleComeToMeBaby wrote:acha, myślałam, ze jeździsz. ja kocham jazdę konną.
dawno już nie jeździłam. szkoda.
na koniu czuję się stabilnie- ważna jest odpowiednia pozycja i praca odpowiednich mięśni- dosiad jest tak mocny i stabilny że i bez siodła mozna spokojnie jeździć.
ComeToMeBaby lubi tę wiadomość
-
Jesu ale produkujecie! Padam na pysk wiec tez uciekam w wyrko, narka!
Aaaaa, nowe twarze sie pojawiły, znaczy kobiety jednego posta
malgos741, Aasiula, anna maria, Sabina, kkisia, ComeToMeBaby, Simba, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
to ze prl za wysoka to wiem, no co do reszty to nie wiem wlasnie jak ugryzc bo badania w 19dc, nie wszedzie sa normy i tu twierdza ze okchruszczow wrote:hej
ja sie jeszcze wtrące
prolaktyna raczej za wysoka
badałaś tarczyce?
a masz jednostke w jakim DHEAS było robione?
w którym dniu cyklu? na początku? jeśli na początku to 10-OH PRG za wysoki
miałaś diagnozowane PCO?
a sama wiem ze prl i tarczyca zeswirowaly...
z takim podejsciem tutejszych lekarzy to predzej zejde niz zajde....gretka -
ha jakbym byla w pl to bym sobie zrobila jak nalezy np DHEA-So4 robione w pl w paz. 158 ug/dlchruszczow wrote:ok w takim razie cofam że 10-OH progesteron za wysoki, powinno się go badać na początku cyklu
a czemu w tym dniu robiłaś te badania
niby męskie można w dowolnym dniu cyklu ale raczej powinno się na początku
dziwny masz ten wynik DHEAS
ja mam normy w zakresie około 100 do kilkaset (z dwóch laboratoriów)
takie niskie może być DHEA, może miałaś badane DHEA nie DHEAS bo wtedy wynik byłby ok
ja sie sama zdziwilam tymi badaniami, bo poszlam w sprawie insuliny, a zrobili jak zrobiligretka -
Pytalam o Clexane, bo ja mam z systemem zabezpieczjacym igle. Czyli po zrobionym zastrzyku i wyjeciu igly z brzucha powinien sie on automatycznie uruchomic. Mialam 4 zastrzyki, z czego jeden robil moj maz i podobno system zadzialal ale ja tego nie widzialam, bo jak pewno pamietacie prawie wtedy schodzilam. 3 robilam sama wg przykazan, mocno dociskalam,wg mnie do konca ale po wyjeciu igly system nie dziala i dopiero jak baaardzo mocno dociskam to uwalnia sie reszta lekarstwa i zamyka osolnka. Cholera cos jest nie tak, nie wstrzykuje sobie jednak do konca ale ja juz mocniej nie potrafie. Poprosze jutro meza. Pocieszam sie tylko tym, ze pomimo tego, ze nie aplikowalam sobie calego lekarstwa, codziennie przyjmowalam mniej wiecej taka sam ilosc.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 kwietnia 2015, 05:55
Zofia8
-
nick nieaktualny
-
chruszczow wrote:Magdala - mam pytanie, jak Ci lekarz określił jakość komórek? na podstawie np. AMH czy jakichś innych badań czy zupełnie na oko?
Na podstawie peselu.
Jak sobie przypomne te rozmowe to mnie wzdryga. Palant rozlazly jak beczka sledzi.
Pa
Heretyczka, moremi, Zofia8 lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
Mam do Was pytanko ,moze ktoras z Was bedzie umiala mi podpowiedzieć.
We wrzesniu zeszlego roku robilam progesteron wynik byl: 29.20 nmol/l
a w lutym tego roku 26.85 nmol/l
Moje pytanko jest takie czy te wartosci nie sa za małe??
Wartosci niby w fazie lutealnej są od 5.3 - 86.0Nadzieja umiera ostatnia -
Polar juz od 4,.15 na nogach ale po lazienkach sie krecilam potem spokojnie kawe pilam a teraz wyprowadzam Danke. Witam sie . Jest zimno . Krzaki juz widze, ptaki nadal uprawiaja godowe trele. Jak mi sie chce spac. Aby do piatku.Zofia8 wrote:Dzien Dobry

Rozpoczynam dzienna zmiane, znowu i to przed Polarem.
Milego dnia
Zofia8, Mega, kapturnica, Aasiula, kkisia, moremi, Dziobak, ComeToMeBaby, megan8, Simba, BISCA lubią tę wiadomość
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH