35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
dobra spadam do roboty...zajrzę później
Sabina, gretka lubią tę wiadomość
01.2015 iui
invicta Gdańska
10.2015 iui
Artemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017
-
nick nieaktualny
-
Sabinka każdy jest inny i Cebie tez rozumiem. Ja jestem w tą drugą stronę aż za bardzo . Kilka lat temu miałam na brzuchu spore znamię barwnikowe. Lekarz rodzinny kazał mi je obserwować. Pewnego dnia zobaczyłam że ono leciutko krwawi- pierwsza myśl- czerniak! Na drugi dzień byłam już u chirurga (było to dzień przed Wigilią) kazałam wycinać. Po trzech tygodniach wynik, wszystko ok, najprawdopodobniej zahaczyłam wtedy paznokciem przy ubieraniu, bo było to w okolicach pasa
I tak jest ze wszystkim.
Sabina, mamatrojki80, Aasiula, Elfik, iwcia77, kkisia, Mega lubią tę wiadomość

-
nick nieaktualnyola_35 wrote:Sabinka każdy jest inny i Cebie tez rozumiem. Ja jestem w tą drugą stronę aż za bardzo . Kilka lat temu miałam na brzuchu spore znamię barwnikowe. Lekarz rodzinny kazał mi je obserwować. Pewnego dnia zobaczyłam że ono leciutko krwawi- pierwsza myśl- czerniak! Na drugi dzień byłam już u chirurga (było to dzień przed Wigilią) kazałam wycinać. Po trzech tygodniach wynik, wszystko ok, najprawdopodobniej zahaczyłam wtedy paznokciem przy ubieraniu, bo było to w okolicach pasa
I tak jest ze wszystkim.
Mam tak samo, czasem to jest męczące dla nas samych.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 kwietnia 2015, 09:19
ola_35, Zofia8, kkisia lubią tę wiadomość
-
Kurde Paszcza - ale Ci szybko poszło.
A mały Adas Paszczak - na tym zdjęciu jeszcze piekniejszy i mądrzejszy niz na tym pierwszym.
Gratulacje.
Magdala - wow - super gratulacje.
anna maria, Sabina, Magdala, paszczakin, iwcia77, moremi, kkisia lubią tę wiadomość
-
ale nie porównujmy raka do ciąży
bry
ola_35 wrote:Sabinka każdy jest inny i Cebie tez rozumiem. Ja jestem w tą drugą stronę aż za bardzo . Kilka lat temu miałam na brzuchu spore znamię barwnikowe. Lekarz rodzinny kazał mi je obserwować. Pewnego dnia zobaczyłam że ono leciutko krwawi- pierwsza myśl- czerniak! Na drugi dzień byłam już u chirurga (było to dzień przed Wigilią) kazałam wycinać. Po trzech tygodniach wynik, wszystko ok, najprawdopodobniej zahaczyłam wtedy paznokciem przy ubieraniu, bo było to w okolicach pasa
I tak jest ze wszystkim.
Sabina, kapturnica, moremi, kkisia, Mega lubią tę wiadomość
-
ola_35 wrote:Jest trójkat:) Idziesz ze mną łeb w łeb. Zosia z przodu kilka kroków, ale już pisałam do niej , że się uwinie na początku grudnia i będzie już świezynka na święta. A ja będę miała dziecko Prima Aprilisowe, więc mi pewnie jeszcze nie jeden nr wywinie, np. poród w Sylwestra albo w Wigilie.
Taaa. Nie wiadomo jak bedzie. W mojej kopnietej macicy (mam wade) malo miejsca jest i czesto dzieci rodza sie wczesniej. Na razie spokojnie odliczajmy dni.
ola_35, Zofia8, moremi, kkisia lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
Nowa ciaza? Gratulejszyn! Sie nam nagle ciazowe forum zrobilo fju fju!
Mlode Paszcze slodziakowe na maxa. I to filozoficzne spojrzenie. Kolejne potwierdzenie, ze Adasie to inteligenciuchy som, tez bedzie naukowcem! Jak Klusek, spiacy aktualnie z gumowa żaba w raczce. Jak sie obudzi to na bank jej zrobi wiwisekcje...
ola_35, mamatrojki80, paszczakin, Magdala, gretka, kapturnica, iwcia77, moremi, kkisia, BISCA, Mega lubią tę wiadomość
-
Jestem. Doczytałam wszystko.Reni wrote:Paszczak jesteś?
Adaś powiedział, że nie wstanie, dopóki nie sprawdzę co ciotki pisały. I mam mu streszczenie zapodać.
Co zapamiętałam z pytań. Kupy na porodzie nie było, bo była samodzielna lewatywa..
Mam 2 szwy, bo pękło trochę. Przy młodego wadze to nie dziwne. Ale lekarz zacerowal artystycznie, dłużej to trwało niż poród.
No i najważniejsze - gratulacje wszystkim nowo zaciazonym! Ale seria!
Magdala, Dziobak, ola_35, Reni, Zofia8, mamatrojki80, Sabina, ComeToMeBaby, Krakonka, Elfik, SolarPolar, gretka, iwcia77, Simba, Luna76, moremi, peppapig, kkisia, Niuta, slash, anna maria, megan8, BISCA, Bozia3, gosia7122, Heretyczka, Mega lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:wedlug zabobonow owulkowych zajdziesz w ciaze rychlo..- zapoczatkowalas str 8600
juz ci lekarz nie bedzie potrzebny do badan tylko do prowadzenia ciazy 
Znalazlam moja wrozke osobista. Iwcia, to ja teraz po przepowiednie wale do Ciebie
Zofia8, Sabina, ComeToMeBaby, iwcia77, kkisia, BISCA lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
Ty, ale jak nie wstanie? On juz chodzil bedzie? Ja pierdziu, moj dopiero teraz zaczyna...paszczakin wrote:Jestem. Doczytałam wszystko.
Adaś powiedział, że nie wstanie, dopóki nie sprawdzę co ciotki pisały. I mam mu streszczenie zapodać.
Reni, mamatrojki80, paszczakin, Sabina, gretka, moremi, kkisia, BISCA, Mega lubią tę wiadomość
-
a no właśnie chciałam zapytać o smoczą jamę i kupsko aaahaha
czujna jak ważka..czyli mózgu nie urodziłaś razem z łożyskiem
aaa własnie zjadłaś łożysko???
paszczakin wrote:Jestem. Doczytałam wszystko.
Co zapamiętałam z pytań. Kupy na porodzie nie było, bo była samodzielna lewatywa..
Mam 2 szwy, bo pękło trochę. Przy młodego wadze to nie dziwne. Ale lekarz zacerowal artystycznie, dłużej to trwało niż poród.
No i najważniejsze - gratulacje wszystkim nowo zaciazonym! Ale seria!
mamatrojki80, chruszczow, Sabina, ComeToMeBaby, gretka, kapturnica, iwcia77, Simba, moremi, kkisia, BISCA, Mega lubią tę wiadomość
-
ola_35 wrote:Sabinka każdy jest inny i Cebie tez rozumiem. Ja jestem w tą drugą stronę aż za bardzo . Kilka lat temu miałam na brzuchu spore znamię barwnikowe. Lekarz rodzinny kazał mi je obserwować. Pewnego dnia zobaczyłam że ono leciutko krwawi- pierwsza myśl- czerniak! Na drugi dzień byłam już u chirurga (było to dzień przed Wigilią) kazałam wycinać. Po trzech tygodniach wynik, wszystko ok, najprawdopodobniej zahaczyłam wtedy paznokciem przy ubieraniu, bo było to w okolicach pasa
I tak jest ze wszystkim.
Juz wiem dlaczego jestem z Toba w trojkacie
mamatrojki80, ola_35 lubią tę wiadomość
Zofia8
-
Paszczu a delektujesz się jego kupą? zaciągasz w nozdrza?
jeju nie mogę uwierzyć.. jak ten czas zapieprza
przeciez niedawno stawiałyście pierwsze kroki w śluzach a tu kolejny poród się odbył
paszczakin, Sabina, kapturnica, iwcia77, Simba, moremi, kkisia, megan8, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyReni wrote:Paszczu a delektujesz się jego kupą? zaciągasz w nozdrza?
jeju nie mogę uwierzyć.. jak ten czas zapieprza
przeciez niedawno stawiałyście pierwsze kroki w śluzach a tu kolejny poród się odbył
Kupa noworodka nie śmierdzi, zazwyczaj jest prawie bezwonna. Tylko kolor ciekawy bo smółka może być nawet czarna
ComeToMeBaby, kapturnica, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość
-
Magdala wrote:Luna, coby Cie troche pocieszyc.

W badaniu laboratoryjnym mojego wrzesniowego fetusa wyszlo, ze przyczyna poronienia byla trisomia genu 15. W zwiazku z tym mielismy oboje zrobiony kariotyp, czynnik V Lejden i pare innych badan genetycznych (Lupus, Clotting, Autoantibodies i reumatologia). Wszystkie wyszly negatywnie. Wszystkie.
A jakie masz wskazania do tych badan?
Wskazanie: poronienie 2 lata temu niewiadomej przyczyny i niewiadomej przyczyny niemożność zajścia w ciążę. Babeczka coś tam też wspominała o naczyniach krwionośnych w macicy, które już (ze względu na wiek) nie mają możliwosci odżywiac zagnieżdzonego zarodka - czy coś w en deseń.
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH