35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
hm... ale to "prawie" jednak jest
mamatrojki80 wrote:Kupa noworodka nie śmierdzi, zazwyczaj jest prawie bezwonna. Tylko kolor ciekawy bo smółka może być nawet czarna
iwcia77, Simba, moremi, kkisia, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Łożysko na grilla czeka

A tak na serio, to oddaliśmy do banku krew pepowinowa, wiec oni coś tam z nim robili, nie wnikalam, nie patrzyłam..
Kupy wali wielkie, są paskudne, ale nie śmierdzą, to fakt. Niemniej obcych na widok i stwierdzenie faktu bym nie narażala. 2 kupy walnął na pediatre, tse tse.. I obsikal położna przy ważeniu po porodzie..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 kwietnia 2015, 10:30
mamatrojki80, Zofia8, Sabina, chruszczow, ComeToMeBaby, Elfik, Reni, Dziobak, SolarPolar, gretka, kapturnica, Simba, moremi, iwcia77, kkisia, ania.g, megan8, anna maria, BISCA, Bozia3, malgos741, gosia7122, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnypaszczakin wrote:Łożysko na grilla czeka

A tak na serio, to oddaliśmy do banku krew pepowinowa, wiec oni coś tam z nim robili, nie wnikalam, nie patrzyłam..
Kupy wali wielkie, są paskudne, ale nie śmierdzą, to fakt. Niemniej obcych na widok i stwierdzenie faktu bym nie narażają. 2 kupy walnął na pediatra, tse tse.. I obsikal położna przy ważeniu po porodzie..
a jak Ty się czujesz? jak nerka?
Zofia8, paszczakin lubią tę wiadomość
-
Dziobak wrote:Ty, ale jak nie wstanie? On juz chodzil bedzie? Ja pierdziu, moj dopiero teraz zaczyna...
Hehhe, tuż po urodzeniu Małgosi, zakiełkowało we mnie przekonanie, że ona to już na pewno umie przeczytać wszystkie plakaty na sali
Zofia8, Dziobak, moremi, iwcia77, kkisia, megan8, BISCA, Bozia3 lubią tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
nick nieaktualnyKrakonka wrote:Uhm, tyle ze noworodek tak szybko dorasta...

Adaś do 28 dnia życia jest noworodkiem, a chyba o nim rozmawiamy... z perspektywy matki wiem, że na mnie ten zapach nie robi wrażenia, kupy cudzych dzieci są dla mnie obrzydliwe, a moich własnych dzieci nie
ComeToMeBaby, SolarPolar, kapturnica, moremi, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Luna76 wrote:Wskazanie: poronienie 2 lata temu niewiadomej przyczyny i niewiadomej przyczyny niemożność zajścia w ciążę. Babeczka coś tam też wspominała o naczyniach krwionośnych w macicy, które już (ze względu na wiek) nie mają możliwosci odżywiac zagnieżdzonego zarodka - czy coś w en deseń.
Na naczynia w macicy acard nie pomoze?
Twoje poronienie to moze byc ten odsetek poronionych ciaz 35+ na ktory nie mamy wplywu.
Mam nadzieje ze masz jeszcze troche sily.
moremi, kkisia lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
nick nieaktualny
-
Zofia8 wrote:Zgadzam sie z przedmowczynia. Myslalam, ze dzieci tuz po porodzie wygladaja inaczej
A jakie dojrzale spojrzenie 
no ja pomyslalam ze juz jakas analize robi, hm takie bystre oko od 1 dnia no no...
a wogole dziendobry
nadrabiam
ale zdazylam lypnac ze u Magdali 2krechy Gratulacje
Magdala, BISCA, paszczakin lubią tę wiadomość
gretka -
mamatrojki80 wrote:Adaś do 28 dnia życia jest noworodkiem, a chyba o nim rozmawiamy... z perspektywy matki wiem, że na mnie ten zapach nie robi wrażenia, kupy cudzych dzieci są dla mnie obrzydliwe, a moich własnych dzieci nie

Mój mąż był przerażony pielęgnacją dziecka, bo on z tych brzydzących się wszystkiego. Ale przy pierwszym przewijaniu był tak zdenerwowany, że zapomniał o obrzydzeniu. A teraz to głównie on zmienia pieluchy
SolarPolar, Zofia8, moremi, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKrakonka wrote:Mój mąż był przerażony pielęgnacją dziecka, bo on z tych brzydzących się wszystkiego. Ale przy pierwszym przewijaniu był tak zdenerwowany, że zapomniał o obrzydzeniu. A teraz to głównie on zmienia pieluchy

Mama wszystko uniesie, z facetem różnie bywa, ja mogę na palcach jednej ręki policzyć sytuacje gdy mój m. zmieniał pieluchy, ale np. spacery, rowery i inne rolki czy hulajnogi to jego zadanie. Kwestia ustalenia i podziału ról
ComeToMeBaby, Zofia8, Krakonka, iwcia77, kkisia, BISCA lubią tę wiadomość
-
Magdala wrote:Dzien dobry

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/53847b283565.jpg
17dpo
No i co? że tak powiem... wiedziałam, wiedziałam... czułam Madgala, że tak będzie. Bardzo się cieszę, gratuluję i trzymam kciuki za Twoją długą i nudną ciążę
Sabina, Magdala, kkisia, malgos741 lubią tę wiadomość
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH