35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Nieprawda.Iwone wrote:ja tylko pytałam co można jeszcze podać, bądź zrobić poza tym co już podałam. Oczekiwałam raczej odpowiedzi typu okład z cebuli czy lodu (jeśli można)
To Ty wyjechałaś z pouczaniem co wolno a czego nie. Moremi czasami mam wrażenie że wszystkie dziewczyny na forum muszą mieć najpierw Twoją aprobatę by móc o czymś pisać i w jakiej formie pisać.
moremi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Krakonka wrote:Zosia, wspominałaś coś o oglądaniu domu. Kupujecie? Przeprowadzacie się? Zostajecie TAM? Dom, bo trzeba więcej miejsca czy dla ogródka?
Sprzedalismy dom w L i teraz mieszkamy w wynajetym, bo mielismy wracac do Polski. W obecnej sytuacji szukamy domu tutaj.
moremi, iwcia77, kkisia, Dziobak, Arwena, Bozia3 lubią tę wiadomość
Zofia8
-
Krakonka wrote:Ja czekam z gatulacjami na Wasze bety. Ale wstępnie się cieszę

Ja z ogromna pokora do calego wydarzenia podchodze a te wszystkie etapy (beta serce ruchy) przerazaja mnie.
Sabina, Simba lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
mamatrojki80 wrote:Mama wszystko uniesie, z facetem różnie bywa, ja mogę na palcach jednej ręki policzyć sytuacje gdy mój m. zmieniał pieluchy, ale np. spacery, rowery i inne rolki czy hulajnogi to jego zadanie. Kwestia ustalenia i podziału ról

Nie ma to jak spacerek z pelna pielucha
Zofia8
-
Jezdem.
Dzien dobry.
Ja jak wczoraj rano zaczęłam ryczeć ze wzruszenia nad Adasiem to tak do wieczora poplakiwalam po katach.
Przeszło.
Noooo Magdala
Chyba wyzdrowialam wiec ide z dzieciami na spacer.
Miłego!
gretka, Magdala, Sabina, moremi, iwcia77, kkisia, ania.g, BISCA, Arwena, Bozia3, anna maria, malgos741, paszczakin, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
iwcia77 wrote:i tlusta i zwarta ...i jest jejcale kilo

ciao
No w sumie ja też w pierwszej chwili przy pierwszej kupce wpadlam w panikę. Wołałam nawet pielęgniarkę, ale nie chciałam czekać. W końcu sobie przypomniałam, że przecież jedno już odchowałam i ochłonęłam
Chyba hormony mi zamieszały z tą paniką
No i może odległość czasowa 
Ze mną na sali leżała kobitka z trzecim swoim, więc nie miał mnie kto nakręcać
iwcia77, moremi, Elfik, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Zofia8 wrote:Sprzedalismy dom w L i teraz mieszkamy w wynajetym, bo mielismy wracac do Polski. W obecnej sytuacji szukamy domu tutaj.
W sumie po tych naszych rozmowach forumowych o życiu tu i zagranicą i mimo postawy bliższej Mama3, to się nie dziwię, skoro już tam mieszkacie dłużej. Przypomniałam sobie też, jak byłam w GB na truskawkach parę miesięcy. Płacili nędznie, naprawdę fatalnie, a i tak było na czynsz, jedzenie (normalne, nie z przeceny), wypady do pubu, szmatki, bibeloty. Tu jakbym zbierała owoce to nie byłoby mnie na to stać. Może tam rzeczywiście jakaś bardziej godna egzystencja... Taka podstawowa przynajmniej.
No to teraz przyjdzie Ci urządzać, remontować, planować, ustawiać, szukać dodatków itp
Rewelacja 
Ja to bym mogła stale cos remontować i meblować. I zresztą to robię
Simba, iwcia77, chruszczow, kkisia, moremi, Elfik, ComeToMeBaby, Dziobak, BISCA lubią tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
nick nieaktualnyKrakonka wrote:W sumie po tych naszych rozmowach forumowych o życiu tu i zagranicą i mimo postawy bliższej Mama3, to się nie dziwię, skoro już tam mieszkacie dłużej. Przypomniałam sobie też, jak byłam w GB na truskawkach parę miesięcy. Płacili nędznie, naprawdę fatalnie, a i tak było na czynsz, jedzenie (normalne, nie z przeceny), wypady do pubu, szmatki, bibeloty. Tu jakbym zbierała owoce to nie byłoby mnie na to stać. Może tam rzeczywiście jakaś bardziej godna egzystencja... Taka podstawowa przynajmniej.
No to teraz przyjdzie Ci urządzać, remontować, planować, ustawiać, szukać dodatków itp
Rewelacja 
Ja to bym mogła stale cos remontować i meblować. I zresztą to robię
Ale to Zocha szuka, a nie ja
-
nie jeszcze nie dostalam , idzie min 7 dnimamatrojki80 wrote:Iwcia, dostałaś tą przesyłkę? ile dni powinna iść?
listonosz przychodzi do mnie raz na tydzien...od poniedzialku go nie widzialam ...licze na poniedzialek...
modle sie, zeby nie zaginela gdzies , bo malgos kiedys mi cos tez wyslala i zaginelo
Magdalala- fju fju -no gratulejszyn
Ivo wlasnie odkryl ze ma raczki
oglada sobie piastki i sie nie moze nadziwic ze sa jego 
Reni- po smolce przychodzi momnent na kupe zolta, musztardowata podobna do jajowki i kwasno smierdzi ...strach sie bac co bedzie jak zacznie jesc stale pokarmy...wtedy bedzie rozrywka w nozdrzach....
mamatrojki80, chruszczow, kkisia, moremi, Reni, ComeToMeBaby, Dziobak, megan8, Magdala, Zofia8, Bozia3, Mega lubią tę wiadomość
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH