35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Nikt na belly sie nie przenosi. Tam sa nudy jak cholera.Luna76 wrote:Ale ciążowo na wiosnę się zrobiłoooo!!!!!!!!!!!
Za niedługo wszystkie na Belly się przeniosą, a ja tu zostanę - stara, pomarszczona, z syndromem pustego gniazda...
Wiesz jak tu długo kobity siedzą? Niektóre maja juz pełnoletnie dzieci a niektóre nawet i babciami sa.
Czyli na ovu +35 jeszcze zanim Internety wymyślono.
iwcia77, nick nieaktualny, Krakonka, moremi, gretka, nick nieaktualny, Luna76, BISCA, Bozia3, malgos741 lubią tę wiadomość
-
cos ty! bedziesz w gronie mamusiekLuna76 wrote:Ale ciążowo na wiosnę się zrobiłoooo!!!!!!!!!!!
Za niedługo wszystkie na Belly się przeniosą, a ja tu zostanę - stara, pomarszczona, z syndromem pustego gniazda...
tendencyjnie laski z 35+ nie lubia fioletowej strony i w ciazy i po siedza tutaj
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 kwietnia 2015, 11:40
nick nieaktualny, Simba, moremi, Luna76, nick nieaktualny, kapturnica, BISCA, nick nieaktualny, malgos741, Mega lubią tę wiadomość
-
I Elf. No ale ona tu zaglada raz na ruski miesiąc.iwcia77 wrote:dla mnie to Kometa pisze najdluzsze posty

Powiedziałam RUSKI
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 kwietnia 2015, 11:39
iwcia77, nick nieaktualny, moremi, Reni, gretka, nick nieaktualny, Elfik, kapturnica, BISCA, Bozia3, malgos741, paszczakin, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa to chyba musze sobie jakis karton sprawic

I wyleze z niego za tydzien po wizycie za tydzien
jak juz bede wiedziala kiedy zaczynamy
tu te ciaze ostatnio tylko z pod lady daja
A moze trzeba innego forum poszukac i tez sie wepchac bez kolejki ?
Gratki dziewczyny
Reszta kurde do boju , bo nas z kolejki wypychaja
iwcia77, Simba, Krakonka, moremi, gretka, Reni, ania.g, Luna76, nick nieaktualny, Elfik, kapturnica, megan8, Magdala, nick nieaktualny, BISCA, Zofia8, anna maria, nick nieaktualny, malgos741, gosia7122, paszczakin, Mega lubią tę wiadomość
-
dobra, ide sie myc, oko domalowac poki Ivo przysnal

Marta narzekasz na swojego smierdzacego Yorka..zebys ty poczula moje Apo to bys zemdlala
dzis na 4 idziemy z nim porzadek zrobic - mycie, plukanie, wirowanie, prasowanie i strzyzenie 
potem do decathlonu po torby treningowe, bo do KII nie wchodza nasze walizki...razem z wozkiem Ivo...a spakowac sie jakos trzeba do polandii
Simba, nick nieaktualny, moremi, nick nieaktualny, Elfik, Dziobak, nick nieaktualny, BISCA, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
aż mi parówka w gardle stanęła
no nie przy jedzeniuiwcia77 wrote:
Reni- po smolce przychodzi momnent na kupe zolta, musztardowata podobna do jajowki i kwasno smierdzi ...strach sie bac co bedzie jak zacznie jesc stale pokarmy...wtedy bedzie rozrywka w nozdrzach....
nick nieaktualny, moremi, iwcia77, chruszczow, BISCA, paszczakin lubią tę wiadomość
-
wlasnie! od tych ciaz to mi sie w glowie kreci
ciesze sie ze wszystkich naszych forumowych ciaz ale musze szczerze napisac, ze dla mnie na forum nastapi przelom i wiekopomna chwila jak zajda i urodza Renek i Burszta
- to beda emocje 
ps dodam jeszcze malgos, bo dlugo stara sie o pierwsze
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 kwietnia 2015, 11:53
nick nieaktualny, Reni, nick nieaktualny, Krakonka, moremi, gretka, kapturnica, nick nieaktualny, Simba, ComeToMeBaby, megan8, nick nieaktualny, BISCA, Bozia3, malgos741, gosia7122, Mega lubią tę wiadomość
-
no co Ty nikt nas nie wypycha
jak stałyśmy tak stoimy..nogi mnie już bolą
kkisia wrote:Reszta kurde do boju , bo nas z kolejki wypychaja
iwcia77, nick nieaktualny, moremi, nick nieaktualny, gretka, kapturnica, Simba, chruszczow, Dziobak, megan8, BISCA, malgos741, Mega lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:Krakonka, ja zawsze lubie czytać co piszesz, ale kurde, za długie posty, noooo

Zlituj sie nad tymi co noworodki w domu majom i czytajom z doskoku
Zboczenie zawodowe. I tak się staram nad sobą panować
Zwykle przed wysłaniem wycinam połowę
iwcia77, Reni, moremi, gretka, kapturnica, Simba, chruszczow, ComeToMeBaby, Zofia8, Bozia3 lubią tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
ja jestem w żałobie..bo mi Bursztyn zaginęła!
może ją kto porwał
BURSZTYN ALERT
iwcia77 wrote:wlasnie! od tych ciaz to mi sie w glowie kreci
ciesze sie ze wszystkich naszych forumowych ciaz ale musze szczerze napisac, ze dla mnie na forum nastapi przelom i wiekopomna chwila jak zajda i urodza Renek i Burszta
- to beda emocje 
nick nieaktualny, iwcia77, Krakonka, moremi, nick nieaktualny, gretka, kapturnica, nick nieaktualny, Simba, megan8, BISCA, Zofia8, Bozia3, malgos741, gosia7122, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
..kurde moze dlatego w ciaze nie zachodzisz , bo ci para zwialaReni wrote:ja jestem w żałobie..bo mi Bursztyn zaginęła!
może ją kto porwał
BURSZTYN ALERT
Krakonka, moremi, Reni, nick nieaktualny, BISCA, nick nieaktualny, malgos741, Mega lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:no co Ty nikt nas nie wypycha
jak stałyśmy tak stoimy..nogi mnie już bolą[
Bo to się trzeba pchać w kolejkę, a nie tylko stać i czekać
Tak jak za czasów PRL. Mnie mama wysyłała za watą , za kawą, za kubańskimi pomarańczami, więc wiem jak to się robi.
iwcia77, Krakonka, moremi, nick nieaktualny, gretka, ComeToMeBaby, Zofia8, nick nieaktualny lubią tę wiadomość