35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Nikt na belly sie nie przenosi. Tam sa nudy jak cholera.Luna76 wrote:Ale ciążowo na wiosnę się zrobiłoooo!!!!!!!!!!!
Za niedługo wszystkie na Belly się przeniosą, a ja tu zostanę - stara, pomarszczona, z syndromem pustego gniazda...
Wiesz jak tu długo kobity siedzą? Niektóre maja juz pełnoletnie dzieci a niektóre nawet i babciami sa.
Czyli na ovu +35 jeszcze zanim Internety wymyślono.
iwcia77, kkisia, Krakonka, moremi, gretka, Sabina, Luna76, BISCA, Bozia3, malgos741 lubią tę wiadomość
-
cos ty! bedziesz w gronie mamusiekLuna76 wrote:Ale ciążowo na wiosnę się zrobiłoooo!!!!!!!!!!!
Za niedługo wszystkie na Belly się przeniosą, a ja tu zostanę - stara, pomarszczona, z syndromem pustego gniazda...
tendencyjnie laski z 35+ nie lubia fioletowej strony i w ciazy i po siedza tutaj
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 kwietnia 2015, 11:40
kkisia, Simba, moremi, Luna76, Sabina, kapturnica, BISCA, stara.krycha, malgos741, Mega lubią tę wiadomość
-
I Elf. No ale ona tu zaglada raz na ruski miesiąc.iwcia77 wrote:dla mnie to Kometa pisze najdluzsze posty

Powiedziałam RUSKI
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 kwietnia 2015, 11:39
iwcia77, kkisia, moremi, Reni, gretka, Sabina, Elfik, kapturnica, BISCA, Bozia3, malgos741, paszczakin, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa to chyba musze sobie jakis karton sprawic

I wyleze z niego za tydzien po wizycie za tydzien
jak juz bede wiedziala kiedy zaczynamy
tu te ciaze ostatnio tylko z pod lady daja
A moze trzeba innego forum poszukac i tez sie wepchac bez kolejki ?
Gratki dziewczyny
Reszta kurde do boju , bo nas z kolejki wypychaja
iwcia77, Simba, Krakonka, moremi, gretka, Reni, ania.g, Luna76, Sabina, Elfik, kapturnica, megan8, Magdala, Arwena, BISCA, Zofia8, anna maria, stara.krycha, malgos741, gosia7122, paszczakin, Mega lubią tę wiadomość
-
dobra, ide sie myc, oko domalowac poki Ivo przysnal

Marta narzekasz na swojego smierdzacego Yorka..zebys ty poczula moje Apo to bys zemdlala
dzis na 4 idziemy z nim porzadek zrobic - mycie, plukanie, wirowanie, prasowanie i strzyzenie 
potem do decathlonu po torby treningowe, bo do KII nie wchodza nasze walizki...razem z wozkiem Ivo...a spakowac sie jakos trzeba do polandii
Simba, kkisia, moremi, Sabina, Elfik, Dziobak, Arwena, BISCA, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
aż mi parówka w gardle stanęła
no nie przy jedzeniuiwcia77 wrote:
Reni- po smolce przychodzi momnent na kupe zolta, musztardowata podobna do jajowki i kwasno smierdzi ...strach sie bac co bedzie jak zacznie jesc stale pokarmy...wtedy bedzie rozrywka w nozdrzach....
kkisia, moremi, iwcia77, chruszczow, BISCA, paszczakin lubią tę wiadomość
-
wlasnie! od tych ciaz to mi sie w glowie kreci
ciesze sie ze wszystkich naszych forumowych ciaz ale musze szczerze napisac, ze dla mnie na forum nastapi przelom i wiekopomna chwila jak zajda i urodza Renek i Burszta
- to beda emocje 
ps dodam jeszcze malgos, bo dlugo stara sie o pierwsze
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 kwietnia 2015, 11:53
mamatrojki80, Reni, kkisia, Krakonka, moremi, gretka, kapturnica, peppapig, Simba, ComeToMeBaby, megan8, Arwena, BISCA, Bozia3, malgos741, gosia7122, Mega lubią tę wiadomość
-
no co Ty nikt nas nie wypycha
jak stałyśmy tak stoimy..nogi mnie już bolą
kkisia wrote:Reszta kurde do boju , bo nas z kolejki wypychaja
iwcia77, kkisia, moremi, Sabina, gretka, kapturnica, Simba, chruszczow, Dziobak, megan8, BISCA, malgos741, Mega lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:Krakonka, ja zawsze lubie czytać co piszesz, ale kurde, za długie posty, noooo

Zlituj sie nad tymi co noworodki w domu majom i czytajom z doskoku
Zboczenie zawodowe. I tak się staram nad sobą panować
Zwykle przed wysłaniem wycinam połowę
iwcia77, Reni, moremi, gretka, kapturnica, Simba, chruszczow, ComeToMeBaby, Zofia8, Bozia3 lubią tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
ja jestem w żałobie..bo mi Bursztyn zaginęła!
może ją kto porwał
BURSZTYN ALERT
iwcia77 wrote:wlasnie! od tych ciaz to mi sie w glowie kreci
ciesze sie ze wszystkich naszych forumowych ciaz ale musze szczerze napisac, ze dla mnie na forum nastapi przelom i wiekopomna chwila jak zajda i urodza Renek i Burszta
- to beda emocje 
kkisia, iwcia77, Krakonka, moremi, Sabina, gretka, kapturnica, peppapig, Simba, megan8, BISCA, Zofia8, Bozia3, malgos741, gosia7122, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Reni wrote:no co Ty nikt nas nie wypycha
jak stałyśmy tak stoimy..nogi mnie już bolą[
Bo to się trzeba pchać w kolejkę, a nie tylko stać i czekać
Tak jak za czasów PRL. Mnie mama wysyłała za watą , za kawą, za kubańskimi pomarańczami, więc wiem jak to się robi.
iwcia77, Krakonka, moremi, kkisia, gretka, ComeToMeBaby, Zofia8, stara.krycha lubią tę wiadomość

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH