35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
O, właśnie byłam w kuchni, a za oknem na ławce laska z bliźniakami. Jakaś nowa.
U nas maleńkie osiedle, a co najmniej 6 par bliźniąt (po wózkach rozróżniam).
Może dlatego tak się zlękniłam tych dwóch jaj
ola_35, iwcia77, kkisia, gretka, peppapig, Simba, megan8, Zofia8, Bozia3, Mega lubią tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
Ej no, spokojnie kto wie, może kolejny cykl to bedzie właśnie ten.Luna76 wrote:Ale ciążowo na wiosnę się zrobiłoooo!!!!!!!!!!!
Za niedługo wszystkie na Belly się przeniosą, a ja tu zostanę - stara, pomarszczona, z syndromem pustego gniazda...
Bierzesz w ogóle jakieś wspomagacze? Ja polecam acard, inofem, brałam tez wir. B6.
kapturnica lubi tę wiadomość
-
ola_35 wrote:Reni wrote:no co Ty nikt nas nie wypycha
jak stałyśmy tak stoimy..nogi mnie już bolą[
Bo to się trzeba pchać w kolejkę, a nie tylko stać i czekać
Tak jak za czasów PRL. Mnie mama wysyłała za watą , za kawą, za kubańskimi pomarańczami, więc wiem jak to się robi.
A ja tak jakoś bez kolejki to się wstydzę wepchnąć... czekam na swoje pokornie, acz z coraz mniejszym zapałem
malgos741 lubi tę wiadomość
-
a widzisz!
czyli to Bursztyna wina
a mówili, że kto wypina tego wina..a to Bursztyna wina
iwcia77 wrote:..kurde moze dlatego w ciaze nie zachodzisz , bo ci para zwiala
moremi, kkisia, kapturnica, chruszczow, iwcia77, Simba, ComeToMeBaby, Bozia3, paszczakin, Mega lubią tę wiadomość
-
też stałam w kolejkach po parówki na ten przykład
ale wychowanie mam i nie używam okci!
ola_35 wrote:Reni wrote:no co Ty nikt nas nie wypycha
jak stałyśmy tak stoimy..nogi mnie już bolą[
Bo to się trzeba pchać w kolejkę, a nie tylko stać i czekać
Tak jak za czasów PRL. Mnie mama wysyłała za watą , za kawą, za kubańskimi pomarańczami, więc wiem jak to się robi.
moremi, kkisia, kapturnica, Krakonka, Sabina, chruszczow, iwcia77, BISCA, stara.krycha, paszczakin, Mega lubią tę wiadomość
-
Na rozrzedzenie krwi, lepsze ukrwienie macicy, zwiększenie szans na zagnieżdżenie.Luna76 wrote:a ten acard to na co?
kkisia, ania.g, Natka_79, mamatrojki80, Arwena, Mega lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
a czemu o tym lekarze nie mówią?? ja już u tylu byłam i tylko tu na forum widzę, że laski spożywają
mój tata bierze to na sercowe czy ciśnieniowe sprawy więc ja bez wiedzy lekarza nie łykam
moremi wrote:Na rozrzedzenie krwi, lepsze ukrwienie macicy, zwiększenie szans na zagnieżdżenie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 kwietnia 2015, 12:09
kkisia, ComeToMeBaby, Arwena lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
W sumie jak robisz świecę (pozycja z nogami w górze) na skraju łóżka i odchylisz głowę, to mozesz mieć głębokie gardło. Ciekawe, ciekawe, ale chyba karkołomne.Reni wrote:a nie mówi się loda zrobisz?

Reni, kkisia, Sabina, mamatrojki80, Krakonka, chruszczow, Simba, iwcia77, Dziobak, ComeToMeBaby, megan8, Arwena, Zofia8, Bozia3, Mega lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnyReni wrote:też stałam w kolejkach po parówki na ten przykład
ale wychowanie mam i nie używam okci!
Chyba musimy zaczac ich uzywac
Tylko my Renek walniemy odrazu z grubej rury
po 2 i wyjdziemy na swoje
Reni, moremi, Sabina, peppapig, iwcia77, Arwena, Zofia8, stara.krycha, Mega lubią tę wiadomość
-
pffff będą rodzić w zimie i mieć wody w kozakach
Sabina wrote:Reni ja co się wepchne, to znowu wypadne
młode wilczyce nas wypunktowaly 
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 kwietnia 2015, 12:11
moremi, kkisia, Sabina, ola_35, chruszczow, Simba, iwcia77, Dziobak, Arwena, BISCA, Bozia3, stara.krycha, Mega lubią tę wiadomość
-
Mi mówili lekarze. U Ciebie pewnie ładne endometrium to co mają ulepszać?Reni wrote:a czemu o tym lekarze nie mówią?? ja już u tylu byłam i tylko tu na forum widzę, że laski spożywają
mój tata bierze to na sercowe czy ciśnieniowe sprawy więc ja bez wiedzy lekarza nie łykam
kkisia, Sabina, Reni, mamatrojki80 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Nie mam normalnie czasu Was nadrbicJak nie denntysa, to zakupy , sadzenie kwiotkow Jazda po mlodego aza chwile kosiarka w ruch bo trawa zaiwania.A za oknem uwaga uwaga 26stopni u mnie!!Szok normalnie!!
Sabbcia bier ikcie i sie rozpychaj co koty maja sie pchac w kolejke
To se ide dalej poki mam energie ja spozytkowac a potem bede lezec i jeczec zewsio mnie w chuj boli.
CZUWAJ!!
moremi, kkisia, gretka, chruszczow, peppapig, iwcia77, Sabina, Arwena, Zofia8, Mega lubią tę wiadomość

-
Reni wrote:a czemu o tym lekarze nie mówią?? ja już u tylu byłam i tylko tu na forum widzę, że laski spożywają
Przecież to aspiryna. Można chyba bez lekarza. Chyba że masz wrzody.
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
Na lepsze ukrwienie macicy. Inofem poprawia podobno jakość komórek i poprawia owu przy pcos. Te 2 specyfiki polecam. Wit b6 tez możesz brać. Ja jeszcze brałam Feminion i olej z wiesiołka do owu. W pierwszym cyklu z inofenem zaszłam w ciążeLuna76 wrote:a ten acard to na co?
kapturnica lubi tę wiadomość
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH