35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Próbowałam ale jednak woli mlekomoremi wrote:Jakby nie pomagalo to jest inny sposób. Szklanka wódki.
mamatrojki80, Krakonka, Dziobak, moremi, ComeToMeBaby, kkisia, iwcia77, Sabina, BISCA, Zofia8, Bozia3, kapturnica, stara.krycha, paszczakin, Mega lubią tę wiadomość
-
Eh, a dopiero się rozkreca... Muahahahahaha.Simba wrote:Wkurwia wkurwia.
Pierwszy raz od ich narodzin musiałam wyjść z pokoju i wziąć 10 głębokich oddechów.
To mowilem ja, Pusur zlosliwiec
moremi, mamatrojki80, iwcia77, Reni, kkisia, BISCA, Bozia3, kapturnica, Mega lubią tę wiadomość
-
No i dobrze. Chude dupy macie za swoje.Dziobak wrote:Eh, a dopiero się rozkreca... Muahahahahaha.
To mowilem ja, Pusur zlosliwiec
mamatrojki80, Dziobak, iwcia77, Reni, Simba, kkisia, BISCA, Bozia3, Sabina, Mega lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
O widzisz. Jeszcze brałam wit D. 1000jedmostek.Krakonka wrote:Mnie laryngolog na wieść o staraniach wspomniała o witaminie d w dużych dawkach. Czytała jakieś badania. (Może też się stara?) Ponoć polepsza znacznie płodność (tylko nie wiem konkretnie w której kwestii). Już biorę od dwóch tygodni, bo i tak podobno dorośli mają jej za mało.
W ogóle z tymi unormowanymi hormonami, magnezem, witaminami i tym "prahormonem" czuję się niezwykle zdrowo
Skończyłam wczoraj antybiotyk, jeszcze biorę rozrzedzacz śluzu ze dwa dni i steryd. Już prawie słyszę
-
megan8 wrote:Magdala - spokojnej ciąży
mam na dzieję ,że ja się nie zarażę jakąś ciążą !!!!!!
Przecież juz możesz? Dziecko duże, samodzielne, akurat jak urodzisz, to już wózka nie będzie używało
ania.g, moremi, chruszczow, kkisia, dorbie, kapturnica, Mega lubią tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
nick nieaktualny
-
Dodzwoniłam się. Kurdę czuję się jakbym cofnęła się do epoki prlu. Pani z wielką łachą mnie wpisała a ja zamiast bić jej pokłony dziękczynne zapytałam o późniejszą porę niż o 9 ( przecież nie będę babie tłumaczyć że między 9 a 11 czekam na szambowóz) "proszę pani ale lekarz przyjmuje tylko rano" ja na to że wiem że do 13 w piątki "muszę to sprawdzić...no dobrze to 12:10, później już nie zapiszę" O dzięki ci wszechwładna, siedząca na stołku i popijająca kawkę ikono prlu. Normalnie uśmiałabym się z tego ale próbowałam się dodzwonić przez 3 godz prawie.
Dziobak, moremi, Simba, chruszczow, kkisia, dorbie, ComeToMeBaby, gretka, Krakonka, Bozia3, BISCA, stara.krycha, Sabina, Mega lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4
-
kurde a mnie bola kolana jak wstaje ( podnosze sie np z kanapy z ivo na rekach..) boje sie, ze wapno mi sie konczy...przez to karmienie cyckiem
a do twego zabraniaja pic i jesc produktow z laktoza ( bo kolki) wiec chcialam rozpoczac jakas kuracje wapnem tylko nie wiem czy mozna jak sie karmi...
obecne spozywam mleko bez laktozy... -
A jakieś wit albo coś dla matki karmiącej przyjmujesz?iwcia77 wrote:kurde a mnie bola kolana jak wstaje ( podnosze sie np z kanapy z ivo na rekach..) boje sie, ze wapno mi sie konczy...przez to karmienie cyckiem
a do twego zabraniaja pic i jesc produktow z laktoza ( bo kolki) wiec chcialam rozpoczac jakas kuracje wapnem tylko nie wiem czy mozna jak sie karmi...
obecne spozywam mleko bez laktozy...
iwcia77 lubi tę wiadomość
Matka fantastycznej 4
-
nick nieaktualny
-
Wcinaj witaminy i pij wapno, takie rozpuszczalne. Zęby ci poleca zaraz...iwcia77 wrote:kurde a mnie bola kolana jak wstaje ( podnosze sie np z kanapy z ivo na rekach..) boje sie, ze wapno mi sie konczy...przez to karmienie cyckiem
dorbie, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Babcie galganek z makiem dawaly do ssania dzieciom- spokoj gwarantowanySimba wrote:Próbowałam ale jednak woli mleko
chruszczow, Dziobak, Simba, mamatrojki80, kkisia, iwcia77, moremi, Zofia8, Bozia3, kapturnica, Krakonka, Sabina, paszczakin, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
iwcia77 wrote:kurde a mnie bola kolana jak wstaje ( podnosze sie np z kanapy z ivo na rekach..) boje sie, ze wapno mi sie konczy...przez to karmienie cyckiem
Sezam. Mleko sezamowe. Ma najlepiej przyswajalne i najwiecej wapnia.
Mleko dla doroslych to zabobon. Krowa do produkcji swojego mleka nie pije mleka tylko trawe je.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 kwietnia 2015, 13:09
iwcia77, moremi, ania.g, Simba, Zofia8, Mega lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
Ktos pytal o aspiryne. Dawka jest 75mg. Codziennie. Ginekolodzy polecaja. A moj jeszcze powiedzial ze dzisiejsza nauka sklasyfikowala wit d jako kolejny hormon. A tego co nalapiemy przez lato starcza do grudnia dalej trzeba uzupelniac.
moremi, kkisia, Sabina, Mega lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo.
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH