35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
No to witam sie z Wami i z jedno dniowym Adasiem Kartoflem!
Karmienie piersia w zaleznosci od cyckow moze byc super przyjemne lub nieprzyjemne - jako doznanie fizyczne. Natomiast co do zasady - jest glosem rozsadku i natury - bo to lepsze niz sztuczne zarcie. Ja przed urodzeniem dziecka w ogole sie nie zastanawiala jak bede karmic swoje dziecko. Wyszlo ze naturalnie pomimo ze pierwsze 2 tygodnie byly bardzo nieprzyjemne, a ja dodatkowo z tych co nie lubia jak ktos majstruje przy cyckach. Ale instynkt byl silniejszy i poszlo... 2 lata. Dziecko do 5 roku zycia zero chorob - to ten pozytyw plus zero gotowania i zawsze cieple i zdrowe a o usmiechu dziecka z pod tego cyca - boskie. Ja goraco namawiam ale nie potepiam tych ktore karmia butla - bo nic na sile nie powinno sie robic.Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 kwietnia 2015, 05:47
Sabina, moremi, kapturnica, Aasiula, kkisia, BISCA, Magdala, paszczakin, Elfik, iwcia77, Simba, Arwena, gosia7122, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitam

Rozplynelam się nad kartoflem
udany chłopak 
Boże jaka jestem chora
dlatego.nienawidzę wiosny i widzę, że moja Młoda odziedziczyła to po mnie
cholerna astma i alergia
SolarPolar, Aasiula, kkisia, paszczakin, Simba, Arwena, Mega lubią tę wiadomość
-
Bryy dziołchy !!
Kartofelas jest cudny.Kurde i jak tu nie kochac tych dzieciorkow?
Sabbcia ciezka noc za Wami ???Pociesze Cie ,ze mała z czasem wyrosnie z tego.Moj tez wiecznie na wiosne mial przeboje ale z wiekiem to mu przeszlo
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 kwietnia 2015, 06:47
Aasiula, kkisia, Sabina, paszczakin, Arwena lubią tę wiadomość

-
Bry

Sabina, ja Ci mówię - Ty małą na morze szykuj. W okresie kwitnienia będzie na morzu i astmę i alergię zapomni
Poznałam takiego bosmana alergika astmatyka, który zimą jest w domu, a od wiosny do późnej jesieni na morzu
Aasiula, kkisia, Reni, Zofia8, Magdala, Sabina, Arwena, gosia7122, Mega lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
Dzien dobry

I to sa takie chwile jak sie widzi takiego cudnego kartofla że sie jeszcze bardziej chce swojego
Adas jest sliczny slodziak
Magdala sikalas??
Ja w poczekalni krew oddac progesteron robie
Milego dnia
kkisia, Zofia8, Magdala, kapturnica, paszczakin, iwcia77, ania.g, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzien dobry. Zdjecie Kartofla to fejk. Gdzie sluz, opuchlizna, krew? No i kolor nie ten, taki ludzki. Powinien byc jakis zolty, fioletowy albo cos.
Zdecydowanie nie szczurek!
Zofia8, SolarPolar, moremi, kapturnica, Sabina, Aasiula, mamatrojki80, kkisia, paszczakin, iwcia77, Simba, ania.g, Arwena, Bozia3, Mega lubią tę wiadomość
-
Dzien dobry

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/53847b283565.jpg
17dpoWiadomość wyedytowana przez autora: 16 kwietnia 2015, 07:27
SolarPolar, stara.krycha, BISCA, moremi, kapturnica, Aasiula, mamatrojki80, ola_35, Krakonka, malgos741, ComeToMeBaby, kkisia, anna maria, Iwone, paszczakin, Luna76, gretka, Elfik, iwcia77, Simba, ania.g, inessa, megan8, Arwena, Bozia3, gosia7122, Mega lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
nick nieaktualny
-
Mam do was kilka pytan, ale zadam je pozniej, bo musze do pracy sie zbierac.
I bardzo, bardzo dziekuje za kciukasy i pionizacje
moremi, Sabina, Aasiula, ComeToMeBaby, kkisia, Luna76, gretka, iwcia77, Simba, Mega lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo.
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH