35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
No i jestem po wizycie u genetyka - nie dowiedzialam sie niczego
tylko jakie musze zrobić badania:
1. kariotyp obojga - mój i męża
2. analiza mutacji R506Q w genie F5 (czynnik V Leiden) i mutacji 20210G>A w genie F2 - ja
3. analiza polimorfizmu Apal genu IGF2 - mąż
koszt ok. 2 tys. zł.
do tego ponowna wizyta u genetyka -200,-
i pewnie za interpretację wyników też trzeba będzie zabulić słono
jesli nic się nie da zrobić na NFZ to odpuszczę, niestety, koszta... ;.(
dorbie, mamatrojki80, Krakonka, Arwena, moremi, Sabina, kkisia lubią tę wiadomość
-
Paszcza, dzieki, ze sie odezwalas. Bo my tu pierdu pierdu, ale tak na prawde na wiesci od Was czekalysmy.
Wiec, ja oficjalnie postuluje o miejsce na Twoj cykl. Chce wszystko tak samo z dwoma wyjatkami :
1) chcialabym dziewczynke
2) bez rzygania
OK ?
Dziobak, anna maria, dorbie, Aasiula, mamatrojki80, Krakonka, macduska, Zofia8, Magdala, gretka, paszczakin, iwcia77, Arwena, moremi, malgos741, ComeToMeBaby, kkisia, kapturnica, Bozia3, Elfik, Simba, ania.g, Mega lubią tę wiadomość
-
Boze co zagraniczne wyrazenia
Luna76 wrote:No i jestem po wizycie u genetyka - nie dowiedzialam sie niczego
tylko jakie musze zrobić badania:
1. kariotyp obojga - mój i męża
2. analiza mutacji R506Q w genie F5 (czynnik V Leiden) i mutacji 20210G>A w genie F2 - ja
3. analiza polimorfizmu Apal genu IGF2 - mąż
koszt ok. 2 tys. zł.
do tego ponowna wizyta u genetyka -200,-
i pewnie za interpretację wyników też trzeba będzie zabulić słono
jesli nic się nie da zrobić na NFZ to odpuszczę, niestety, koszta... ;.(
Aasiula, mamatrojki80, iwcia77, SolarPolar, kkisia, Simba lubią tę wiadomość
-
Napewno tak bedzie
zycze Ci tego
BISCA wrote:Paszcza, dzieki, ze sie odezwalas. Bo my tu pierdu pierdu, ale tak na prawde na wiesci od Was czekalysmy.
Wiec, ja oficjalnie postuluje o miejsce na Twoj cykl. Chce wszystko tak samo z dwoma wyjatkami :
1) chcialabym dziewczynke
2) bez rzygania
OK ?
BISCA, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość
-
Luna, coby Cie troche pocieszyc.

W badaniu laboratoryjnym mojego wrzesniowego fetusa wyszlo, ze przyczyna poronienia byla trisomia genu 15. W zwiazku z tym mielismy oboje zrobiony kariotyp, czynnik V Lejden i pare innych badan genetycznych (Lupus, Clotting, Autoantibodies i reumatologia). Wszystkie wyszly negatywnie. Wszystkie.
A jakie masz wskazania do tych badan?
moremi, kkisia, Luna76, Elfik lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
....dla mnie nie jest cudowneKrakonka wrote:To znaczy nie podoba Ci się karmienie?
Tak pytam, bo głównie słyszałam, że to cudowne, a sama nie wiem, bom wyrodna matka i nie karmiłam.
poswiecam sie bo mam pokarm i wiem ze to jest najlepsze co moge dac do jedzenia mojemu Ivo ...chuj nie matka
paszczakin, MartaDidi, moremi, Krakonka, kkisia, Zofia8, Dziobak, Simba, Mega lubią tę wiadomość
-
i to jest wlasnie gratyfikacja za to "cudowne" karmienie piersiaDziobak wrote:Karm Paszczak, matka natura prolaktyne w nadmiarze za darmoche dala, grzech nie skorzystac. Jakos nie wierze, ze sie nie wciagniesz. A za 4 miechy, kiedy zobaczysz jak Kartofel lypie na ciebie spod cycka szczesliwym spojrzeniem, to nie bedziesz chciala przestac.
- fakt -ja sie rozplywam wtedy i mam motywacje zeby dalej ciagnac ten temat
MartaDidi, chruszczow, Iwone, BISCA, moremi, kapturnica, Aasiula, kkisia, Zofia8, Dziobak, Elfik, Mega lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:....dla mnie nie jest cudowne
poswiecam sie bo mam pokarm i wiem ze to jest najlepsze co moge dac do jedzenia mojemu Ivo ...chuj nie matka
A ja chciałam ogłosić, że już nie jestem taką chuj nie matką, bo od trzech dni sama gotuję i przecieram jarzyny dla Wojtka. Do tego dodaję mu mięsa indyczego, albo cielęciny albo żółtko gotowane.
Nie oznacza to oczywiście, że słoiczkom mówimy nie, bo o tej porze roku trochę marnie z wyborem warzyw i owoców.
Arwena, Iwone, iwcia77, paszczakin, BISCA, moremi, Magdala, Krakonka, ania.g, Sabina, gretka, kapturnica, Aasiula, kkisia, Zofia8, Bozia3, anna maria, Dziobak, Elfik, Simba, Mega lubią tę wiadomość
-
dobrej nocki ...piwko mnie zmuliło
iwcia77, kapturnica, Aasiula, kkisia lubią tę wiadomość
01.2015 iui
invicta Gdańska
10.2015 iui
Artemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017
-
ZA POZWOLENIEM mamy Paszczakowej prezentuje druga odslone Hrabiego von Kartofla:
NIE CYTOWAC!!!!!!
tu byla fotka Kartoflasa
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 kwietnia 2015, 15:08
ania.g, ComeToMeBaby, megan8, Iwone, moremi, macduska, SolarPolar, Sabina, Niuta, gretka, kapturnica, Aasiula, kkisia, BISCA, Reni, Zofia8, Magdala, mamatrojki80, Krakonka, malgos741, Bozia3, slash, peppapig, anna maria, Dziobak, Luna76, Elfik, Simba, HappyJo, Arwena, gosia7122, Heretyczka, Mega lubią tę wiadomość
-
No to miód malinamysza1975 wrote:A ja chciałam ogłosić, że już nie jestem taką chuj nie matką, bo od trzech dni sama gotuję i przecieram jarzyny dla Wojtka. Do tego dodaję mu mięsa indyczego, albo cielęciny albo żółtko gotowane.
Nie oznacza to oczywiście, że słoiczkom mówimy nie, bo o tej porze roku trochę marnie z wyborem warzyw i owoców.
Ja dziś do zupki zaserwowałam ryż. No i doskonale sobie poradził z tymi grudkami. Potem zaprzyjaźnił się ze skórką od chleba. Ale był zachwyt, ciumkał ją, oglądał i do niej gadał
ComeToMeBaby, Iwone, moremi, Aasiula, kkisia, Zofia8, peppapig, Dziobak, Elfik, Arwena, Mega lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4
-
no tylko ja gustuje w duzych rozmiarach cobyscie okularow nie musialy zakladac i zeby dojrzec kolor oczu hrabiegoania.g wrote:Iwcia, super że wkleiłaś nową fotkę małego Paszczaka

Iwone, moremi, kapturnica, Aasiula, kkisia, Zofia8, ComeToMeBaby, Arwena, Mega lubią tę wiadomość
-
Wiedziałam, że nie mogę iść spać

Kartofel piękny
a z dzióbka to do matki podobny
iwcia77, Sabina, kapturnica, Aasiula, kkisia, BISCA, paszczakin, Mega lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy!
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH