35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnySuperpaszczakin wrote:No halo!
Nie doczytałam jeszcze, bo cały dzien na telefonie wisze i tak
Młody śmieszny taki, Simba fote wkleila to widzialyscie. Podobny do kartofla. Oczywiście najpiękniejszy i najmadrzejszy na świecie.
Urodził się 5.43 po jakiś 40 minutach akcji. 54 cm, 3.85kg, główka 37cm.
Jakby się urodził w terminie to jak nic ponad 4 by miał.
Na czym wczoraj skonczylam- podali mi po epiduralem oksytocyne, kazali spać bo to poootrwa.
Wywalilam o 2giej chuopa do domu, powiedziałam, że zadzwonię jak będzie miał przyjechać.
Położna dawała mi epidural jak tylko zaczynało boleć. O 4.30 wszystko gotowe, dzwonią po lekarza, o 5 zaczęła się akcja.
Mauz przyjechał 10 min przed Adasiem, ale grzecznie czekał za drzwiami.
Takie akcje to jest to 
Niech Wam Adaś rośnie zdrowo
A Ty jak?
Aasiula, anna maria, macduska, Magdala, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość
-
to ja się za was piwka napiję
anna maria, Aasiula, Sabina, Magdala, Zofia8, kkisia lubią tę wiadomość
01.2015 iui
invicta Gdańska
10.2015 iui
Artemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017
-
Paszcza ale Ci to ladnie poszlo jestes stworzona do rodzenia dzieci
,bardzo sie ciesze ze masz juz Adasia przy sobie ,przy cycku ?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 kwietnia 2015, 22:19
Aasiula, Sabina, malgos741, Magdala, Zofia8, moremi, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość
-
MartaDidi wrote:Ja podkreslam, droga kolezanko, ze NIE WIDZIALAM jeszcze Najpiekniejszego i Najmadrzejszego... TY na pewno urodzilas... Ten opis jakis wklejony... Zdjecie brzucha i te fajne spodnie... Dawaj Fotke! Bardzo prosze i Gratuluje z calego serca!
No z telefonu nie wkleję, nie ma szans. Simba dala jedna, na 8812 jest mi pisała!
anna maria, malgos741, MartaDidi, kapturnica, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:Reni, karmienie jest takie jak się spodziewałam z perspektywy bedzie twej, naszej.. Brr.. Oksytocyne mi nie zmieniła perspektywy..
To znaczy nie podoba Ci się karmienie?
Tak pytam, bo głównie słyszałam, że to cudowne, a sama nie wiem, bom wyrodna matka i nie karmiłam.
moremi, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
ooo to widzę odosobiona nie jestem zdrówko za Paszczę i Adasia
Aasiula lubi tę wiadomość
01.2015 iui
invicta Gdańska
10.2015 iui
Artemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017
-
Iwci puszcze jeszcze jedna fote, może wpadnie na nocną zmianę to wklei.
Ja ok.. Marzyłam o prysznicu, bo na porodówce 25 stopni, dla mnie masakra.
Po prysznicu nówka sztuka. Po południu pospalam z kartoflem, wiec nawet jest teraz ok.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 kwietnia 2015, 22:26
anna maria, malgos741, MartaDidi, Sabina, kapturnica, moremi, Aasiula, BISCA, iwcia77, Arwena, ComeToMeBaby, kkisia, Elfik, Simba, peppapig, ania.g, Mega lubią tę wiadomość
-
kto Ci tak nagadal ze cudowne ,ja tez z tych nie karmiacych
Krakonka wrote:To znaczy nie podoba Ci się karmienie?
Tak pytam, bo głównie słyszałam, że to cudowne, a sama nie wiem, bom wyrodna matka i nie karmiłam.
moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Jest!!!!! Znalazlam, prawdziwy ziemniaczek do schrupania.... Piekny Bobas.... No Mamuska, spisalas sie na medal!... Az mi sie lezka zakrecila....paszczakin wrote:No z telefonu nie wkleję, nie ma szans. Simba dala jedna, na 8812 jest mi pisała!
malgos741, moremi, Aasiula, Magdala, paszczakin, iwcia77, kkisia, Simba lubią tę wiadomość
Mateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę
-
Krakonka wrote:To znaczy nie podoba Ci się karmienie?
No nie właśnie. Znaczy spróbuję z rozsądku (te obkurczania, strata kg, niekarnienie cukrem w sztucznym), ale jak się bedziemy oboje męczyć to pffffff.
MartaDidi, anna maria, moremi, Aasiula, Magdala, iwcia77, malgos741, Reni, kkisia, Elfik, Mega lubią tę wiadomość
-
anna maria wrote:kto Ci tak nagadal ze cudowne ,ja tez z tych nie karmiacych

No generalnie tak nagadywali, napisywali itp. Dużo słyszałam. Ale Borowi dzięki nie nabawiłam się od tego poczucia winy
Bo co do innych rzeczy to miewam
anna maria, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
Dzieki dziewczyny za wszystkie życzenia i komplementy. Pewnie w nocy doczytam, bo tak jak mówiłam-musze paczec, czy oddycha
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 kwietnia 2015, 22:29
gretka, chruszczow, macduska, MartaDidi, Sabina, kapturnica, Dziobak, anna maria, mamatrojki80, moremi, Aasiula, BISCA, Magdala, Krakonka, iwcia77, Arwena, malgos741, ComeToMeBaby, megan8, SolarPolar, kkisia, Bozia3, peppapig, Elfik, ania.g, ania.g, ania.g, ania.g, Mega lubią tę wiadomość
-
Ja tylam przy karmieniu...ale brzuch szybciej sie robi plaski...paszczakin wrote:No nie właśnie. Znaczy spróbuję z rozsądku (te obkurczania, strata kg, niekarnienie cukrem w sztucznym), ale jak się bedziemy oboje męczyć to pffffff.
Aasiula, paszczakin, iwcia77, kkisia, Simba lubią tę wiadomość
Mateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę
-
I ja obejrzalam sobie Adasia Kartoflasia dokladnie, bo wczesniej w tel slabo bylo widac.
I o matko z corka jakie spojrzenie. Normalnie jakby juz cos mu po glowie chodzilo, a przeciez ledwo co z zaswiatow sie wylonil i nasza strone przeszedl

Slicznosci. Gratulacje jeszcze raz.Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 kwietnia 2015, 22:34
Zofia8, chruszczow, gretka, iwcia77, Arwena, moremi, kkisia, kapturnica, Elfik, Mega lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
Karm Paszczak, matka natura prolaktyne w nadmiarze za darmoche dala, grzech nie skorzystac. Jakos nie wierze, ze sie nie wciagniesz. A za 4 miechy, kiedy zobaczysz jak Kartofel lypie na ciebie spod cycka szczesliwym spojrzeniem, to nie bedziesz chciala przestac.
BISCA, mamatrojki80, chruszczow, iwcia77, paszczakin, MartaDidi, moremi, malgos741, SolarPolar, Sabina, kkisia, kapturnica, Bozia3, Elfik, ania.g, gosia7122, Mega lubią tę wiadomość
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH