35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
chruszczow wrote:a DHEA badałaś może?
rozumiem ze to do mnie?
samego DHEA nie ale DhEA-So4 i z paz 2014- 158,00ug/dl ( w normie)a teraz 5.02 nmol- brak norm ( norma z netu 3.1-7- czyli tez niby by bylo ok) i w innym dniu cyklu, wiec nie wiem
a Tsh w pazdzierniku mialam super a teraz o kant dupy...gretka -
moremi wrote:Na zooplusie są siatki wzmacniane, stosowane przez firmy zakladające siatki. Przeciagasz linkę stalową, montujesz zaczepy i jedziesz. Możesz sobie obejrzeć, jest tego sporo np. http://www.siatkadlakota.com/siatka-dla-kota.html
Dzięki! Super sprawa. Trochę nas to będzie kosztowało, ale wolę raz zrobić porządnie i ładnie. Przynajmniej wiem, ile przeznaczyć w "biznespalnie"
Bardzo Ci dziękuję
moremi, Simba lubią tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
Ja nie lubie! Slodycze moga nie istniec...Dziobak wrote:Otóż to. Jak żyć bez czekolady, kasztankow, tiki takow, chalwy, tortów bezowych? Się kuzwa nie da sie!!
Dziobak, mamatrojki80, Aasiula, kkisia, Magda* lubią tę wiadomość
Mateusz jest już pełnoletni , wiec suwaczka wstawiać nie będę
-
Kurcze a ja dopiero w domu wyladowalam... Kompresor mi strzelil w pracy i musialam z serwisantem siedziec do tej pory bo naprawial... Dziecko na noc sprzedałam do mamy i tęsknię za nim okrutnie, nie wiem co ze sobą zrobić, miotam sie po chacie i nawet kozłowanie Yorkiem nie jest w stanie mnie pocieszyć...
kce Swojego Kartofla...
Dziobak, Sabina, gretka, Zofia8, mamatrojki80, chruszczow, iwcia77, Magdala, Aasiula, kapturnica, BISCA, kkisia, peppapig, anna maria, Arwena, SolarPolar, Simba, Bozia3, paszczakin, Mega lubią tę wiadomość
-
No Natka, już niedługo sobie będziesz wąchać swojego biszkopta.....Natka_79 wrote:Za 3 tygodnie mam przyjść.
W sumie to trochę mi dziwnie bo spokojna jestem. Na usg nazwał jakieś ciemniejsze plamki cechami odklejenia kosmowki ale zaraz dodał ze bedzie dobrze.
Przed usg to myślałam ze serce mi wyskoczy gardłem, ale jak zobaczyłam ze cos pulsuje to uff...dał posłuchać
ładnie bije tylko nie wiem jak szybko 
moremi, Zofia8, mamatrojki80, Natka_79, chruszczow, Aasiula, kapturnica, BISCA, kkisia, Simba, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
Wez mojego na trochę, co?? Bo mnie kręgosłup napiernicz okrutnie... Jak my noc przezyjemy to ja nie wiem. Jak karmić cyckiem, kiedy lezec sie nie da?MartaDidi wrote:Kurcze a ja dopiero w domu wyladowalam... Kompresor mi strzelil w pracy i musialam z serwisantem siedziec do tej pory bo naprawial... Dziecko na noc sprzedałam do mamy i tęsknię za nim okrutnie, nie wiem co ze sobą zrobić, miotam sie po chacie i nawet kozłowanie Yorkiem nie jest w stanie mnie pocieszyć...
kce Swojego Kartofla...
kapturnica lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ja tylko pytałam co można jeszcze podać, bądź zrobić poza tym co już podałam. Oczekiwałam raczej odpowiedzi typu okład z cebuli czy lodu (jeśli można)moremi wrote:Nie sądzę by weterynarz zastosowal wapno. Iwona, to Wasz pies i jak szukasz porady, to znaczy że nie wiesz co robić. Rad nie sluchasz, to znaczy ze wiesz. To czego chcesz?
Lecz na własną rękę i dupy nie zawracaj.
To Ty wyjechałaś z pouczaniem co wolno a czego nie. Moremi czasami mam wrażenie że wszystkie dziewczyny na forum muszą mieć najpierw Twoją aprobatę by móc o czymś pisać i w jakiej formie pisać.
megan8 lubi tę wiadomość
-
MartaDidi wrote:No Natka, już niedługo sobie będziesz wąchać swojego biszkopta.....
o widzisz
myślałam jaka ksywę nadać młodemu i na razie nic lepszego nie wymyśliłam, bedzie Biszkopt
cos czuje ze to on, choc mam małą nadzieje ze ona... A tak naprawdę to niech bedzie po prostu zdrowe
mamatrojki80, iwcia77, Magdala, MartaDidi, kapturnica, BISCA, kkisia, peppapig, moremi, Zofia8, Arwena, SolarPolar, Simba, Mega lubią tę wiadomość
-
moremi wrote:Bo to jest bzdura. Tylko chorzy na celiaklię muszą unikać glutenu.
http://www.crazynauka.pl/dieta-bezglutenowa-jak-sami-siebie-oszukujemy/
No ja sama sie nie diagnozuje. Legalnie oddalam krew w kierunku celiakii. Jak wyjdzie negatyw bedzie git, a jak pozytyw- bede blizej rozwiazania problemu z anemia.Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 kwietnia 2015, 21:36
iwcia77, chruszczow, moremi, Zofia8 lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
Dziobak wrote:Otóż to. Jak żyć bez czekolady, kasztankow, tiki takow, chalwy, tortów bezowych? Się kuzwa nie da sie!!
Cukrzany haj przez |Ciebie przemawia
gretka, BISCA, Magda*, moremi, Zofia8 lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
Zdrowia dla Biszkopta!Natka_79 wrote:
o widzisz
myślałam jaka ksywę nadać młodemu i na razie nic lepszego nie wymyśliłam, bedzie Biszkopt
cos czuje ze to on, choc mam małą nadzieje ze ona... A tak naprawdę to niech bedzie po prostu zdrowe
Aasiula, Magdala, Zofia8 lubią tę wiadomość
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH