35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
no własnie o to chodzi
ja pamiętam, że takie dzieci (no może nie aż tak nawiedzone) to wieszało się w szatni na wieszaku albo wsadzało do kosza na śmieci i takie tam
Zofia8 wrote:Ja bym sie bala o takie dziecko, bo czesto rowiesnicy takie odrzucaja.
stara.krycha, ComeToMeBaby, BISCA, kapturnica, Arwena, kkisia, Sabina lubią tę wiadomość
-
Podoba mnie sie to. Razy dwa poproszę.moremi wrote:Syn mojej kuzynki jest taki uprzejmy, ułożony i szarmancki
i ma poczucie humoru 
I wlasnie nadeszła chwila kiedy muszę wracać do reala.
Tabletki przestały działać
stara.krycha, moremi, Reni, BISCA, kapturnica, kkisia, Sabina, Dziobak, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTo bylo kiedys tam, teraz dzieci jakies inne metody pewnie maja. Filmy, jutuby i takie inne rozne...Reni wrote:no własnie o to chodzi
ja pamiętam, że takie dzieci (no może nie aż tak nawiedzone) to wieszało się w szatni na wieszaku albo wsadzało do kosza na śmieci i takie tam
kapturnica lubi tę wiadomość
-
Ten mój siostrzeniec całe szczęście tańczy jakiś jumping czy coś i ma swoich fanów. To trochę łatwiej ma niz taki calkiem nawiedzony.Reni wrote:no własnie o to chodzi
mamatrojki80, stara.krycha, ComeToMeBaby, Zofia8, kkisia, Sabina, Dziobak, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnyE tam, taki calkiem nawiedzony ksiedzem se zostanie i wtedy dopiero sie bedzie z reszty smial!moremi wrote:Ten mój siostrzeniec całe szczęście tańczy jakiś jumping czy coś i ma swoich fanów. To trochę łatwiej ma niz taki calkiem nawiedzony.
kapturnica, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
no niby tak
ale ten dzieciak miał obłęd w oczach i jak pouczał młodszego (a ten stał przed nim na baczność ze spuszczoną głową) to rozglądał się czy wszyscy widzą
to było straszne
Dziobak wrote:A mi sie typ podoba! Wole takich, niz nieletnich prostakow, mowiacych co chwila: co nie? I majacych zasob slow rowny 1000.
I niekoniecznie w domu musi byc sztywno.
Moja corka mowi zawsze pani i pan, kiedy opowiada cos o babach i facetach. A nie jestesmy raczej sztywna rodzina.
stara.krycha, moremi, kapturnica, Arwena, kkisia, Krakonka, Sabina, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyToc mowie, ze ksiedzem bedzie!Reni wrote:no niby tak
ale ten dzieciak miał obłęd w oczach i jak pouczał młodszego (a ten stał przed nim na baczność ze spuszczoną głową) to rozglądał się czy wszyscy widzą
to było straszne
Reni lubi tę wiadomość
-
i ściskał młodszego za ramię - podobnie jak pani od matematyki, gdy wywalała dzieciaka za drzwi

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 kwietnia 2015, 16:08
moremi, Simba, kapturnica, kkisia, Krakonka, Sabina, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKometa, zakonczylas post?ComeToMeBaby wrote:ja bym ci powiedziała ale mnie tu zlinczujOM

ty masz już 5ty dzień dolegliwość z tego co mi świta. to może migrena co? tu jest parę specjalistek od migren.
ComeToMeBaby, kapturnica, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Krycha, nietrudno się domyslić, że Kometa wszystko seksem leczystara.krycha wrote:Qrwa, nie gwizdaj zesz jak mnie tak leb napier....!!!

Ja znam też inny sposób, ale bardzo brutalny. Musisz kopnąć malym palcem u stopy w krzesło na przyklad. Od razu zapomnisz, że Cię łeb napierdala.
stara.krycha, mamatrojki80, ComeToMeBaby, kapturnica, chruszczow, Arwena, kkisia, Krakonka, Sabina, Dziobak, Simba, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnyI to jest w zasadzie jedyne, czego nie probowalam. Bylo wino, byly prochy, nawet swieze powietrze.moremi wrote:Krycha, nietrudno się domyslić, że Kometa wszystko seksem leczy

Ja znam też inny sposób, ale bardzo brutalny. Musisz kopnąć malym palcem u stopy w krzesło na przyklad. Od razu zapomnisz, że Cię łeb napierdala.
Tak, tak, seksem tez leczylam i co? I gowno!
kapturnica, kkisia, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Reni wrote:ja p..le co to ma być?
co tu superanckiego? dzieciak jak każde inne dziecko
co robisz? siusiu i co jeszcze kupke
po co to wrzucają ludzie do sieci?
i jeszcze to Koniecznie subskrybuj mój kanał żeby być na bieżąco
i ta skrzecząco dziubdziająca matka w tle
ja taka wlasnie kcem
Zofia8 lubi tę wiadomość