35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
no własnie o to chodzi
ja pamiętam, że takie dzieci (no może nie aż tak nawiedzone) to wieszało się w szatni na wieszaku albo wsadzało do kosza na śmieci i takie tam
Zofia8 wrote:Ja bym sie bala o takie dziecko, bo czesto rowiesnicy takie odrzucaja.
nick nieaktualny, ComeToMeBaby, BISCA, kapturnica, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
Podoba mnie sie to. Razy dwa poproszę.moremi wrote:Syn mojej kuzynki jest taki uprzejmy, ułożony i szarmancki
i ma poczucie humoru 
I wlasnie nadeszła chwila kiedy muszę wracać do reala.
Tabletki przestały działać
nick nieaktualny, moremi, Reni, BISCA, kapturnica, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Dziobak, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTo bylo kiedys tam, teraz dzieci jakies inne metody pewnie maja. Filmy, jutuby i takie inne rozne...Reni wrote:no własnie o to chodzi
ja pamiętam, że takie dzieci (no może nie aż tak nawiedzone) to wieszało się w szatni na wieszaku albo wsadzało do kosza na śmieci i takie tam
kapturnica lubi tę wiadomość
-
Ten mój siostrzeniec całe szczęście tańczy jakiś jumping czy coś i ma swoich fanów. To trochę łatwiej ma niz taki calkiem nawiedzony.Reni wrote:no własnie o to chodzi
nick nieaktualny, nick nieaktualny, ComeToMeBaby, Zofia8, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Dziobak, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnyE tam, taki calkiem nawiedzony ksiedzem se zostanie i wtedy dopiero sie bedzie z reszty smial!moremi wrote:Ten mój siostrzeniec całe szczęście tańczy jakiś jumping czy coś i ma swoich fanów. To trochę łatwiej ma niz taki calkiem nawiedzony.
kapturnica, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
no niby tak
ale ten dzieciak miał obłęd w oczach i jak pouczał młodszego (a ten stał przed nim na baczność ze spuszczoną głową) to rozglądał się czy wszyscy widzą
to było straszne
Dziobak wrote:A mi sie typ podoba! Wole takich, niz nieletnich prostakow, mowiacych co chwila: co nie? I majacych zasob slow rowny 1000.
I niekoniecznie w domu musi byc sztywno.
Moja corka mowi zawsze pani i pan, kiedy opowiada cos o babach i facetach. A nie jestesmy raczej sztywna rodzina.
nick nieaktualny, moremi, kapturnica, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Krakonka, nick nieaktualny, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyToc mowie, ze ksiedzem bedzie!Reni wrote:no niby tak
ale ten dzieciak miał obłęd w oczach i jak pouczał młodszego (a ten stał przed nim na baczność ze spuszczoną głową) to rozglądał się czy wszyscy widzą
to było straszne
Reni lubi tę wiadomość
-
i ściskał młodszego za ramię - podobnie jak pani od matematyki, gdy wywalała dzieciaka za drzwi

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 kwietnia 2015, 16:08
moremi, Simba, kapturnica, nick nieaktualny, Krakonka, nick nieaktualny, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKometa, zakonczylas post?ComeToMeBaby wrote:ja bym ci powiedziała ale mnie tu zlinczujOM

ty masz już 5ty dzień dolegliwość z tego co mi świta. to może migrena co? tu jest parę specjalistek od migren.
ComeToMeBaby, kapturnica, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Krycha, nietrudno się domyslić, że Kometa wszystko seksem leczystara.krycha wrote:Qrwa, nie gwizdaj zesz jak mnie tak leb napier....!!!

Ja znam też inny sposób, ale bardzo brutalny. Musisz kopnąć malym palcem u stopy w krzesło na przyklad. Od razu zapomnisz, że Cię łeb napierdala.
nick nieaktualny, nick nieaktualny, ComeToMeBaby, kapturnica, chruszczow, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Krakonka, nick nieaktualny, Dziobak, Simba, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnyI to jest w zasadzie jedyne, czego nie probowalam. Bylo wino, byly prochy, nawet swieze powietrze.moremi wrote:Krycha, nietrudno się domyslić, że Kometa wszystko seksem leczy

Ja znam też inny sposób, ale bardzo brutalny. Musisz kopnąć malym palcem u stopy w krzesło na przyklad. Od razu zapomnisz, że Cię łeb napierdala.
Tak, tak, seksem tez leczylam i co? I gowno!
kapturnica, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Reni wrote:ja p..le co to ma być?
co tu superanckiego? dzieciak jak każde inne dziecko
co robisz? siusiu i co jeszcze kupke
po co to wrzucają ludzie do sieci?
i jeszcze to Koniecznie subskrybuj mój kanał żeby być na bieżąco
i ta skrzecząco dziubdziająca matka w tle
ja taka wlasnie kcem
Zofia8 lubi tę wiadomość